SW se řešil v předchozí jednotce, můžu přehrát SW v týhle za novější.
Navíc jednotka je z 4.8is.
A Jaraxi, on má v autě N62 ty M62 tam to uspořádání motoráku je trochu jinak. Proto ten plyn asi vypadá jinak.
Navíc Matyáš s tím měl hovno práci když jen vyměnil vstřiky kabeláž a namontoval novou flašku do kufru. Nepředělával skoro nic. Proto to spíš vypadá jako ten původní landi.
A zase u tvýho plynu se mi nelíbí přívod na vstřiky tahanej předkem motoru. Estetičtěji to vypadá od reduktoru podél víka ventilů dozádu za motor a zpět do předu na lištu. Po nandání deklu tam nejde vidět hadice vedoucí pod dekl
Úplně stejně se chovala(fabia) sice koncernový ale na lpg a byly to benzínový vstřiky .Nejvíc to blblo studený po zahřátí se stím dalo i jezdit na benzín,na lpg se to chovalo normálně. Po výměně jezdí zase OK.
Zkoušel jsem to čistit ultrazvukem, ale nemám profi a kámoš na to docela spěchal, volnoběh se zklidnil i za studena, ale při přidání plynu se to hádalo pořád.
Pri dlouhodobem jezdeni na plyn se mi nejvic osvedcilo tankovat Vervu a jednou tydne tomu poradne par kilometru nalozit na benzin.. Resil jsem to na M5 po roce jezdeni, na benzin uz to nechtelo ani startovat, kdyz dosel plyn, bezelo to taky a prd, resil jsem porad co to muze byt, pak jsem dostal radu a od ty doby to tak delam na vsech autech a bez problemu
Jeste jsem chtel vyzkouset nejaka aditiva od Toyoty, nebo Millersu, ale zatim jsem se k tomu nedostal, to by taky mohlo pomoct
Hele je to overene roky a statisicy najetymi kilometry Kazdopadne ze vsech aut je nejvic nachylna na vstriky prave M5, u jinych aut to nebylo tak znat.. Jak dlouho to jezdi na plyn?