Ahoj, mam problém, ale ani vlastně nevim jakej

nastartuju studený auto, chytlo až podezřele rychle, ale beží hodně špatně a nemá problém i chcípnout. Přidání plynu to jen zhorší...po chvilce ohřívání přepne na LPG a najednou beží vše úplně normálně jako vždy, po přepnutí zpět na benzín zase vše špatně a takhle dokola. Takže jasná věc, problém máme někde u benzínu. Začal jsem palivovým filtrem MANN, ale problém přetrvává (původní filtr byl vyroben 10/2004, takže stejně dobře, že jsem dal novej). Podávácí čerpadlo jsme pustili na přímo přes INPU a dává normálně..dokonce jsme odpojili palivový potrubí do motoru, nasadili pet lahev, nechali běžet čerpadlo 10 vteřin a přelili do odměrky a spočítali jsme, že to dá cca 180l/h, což by mělo být ok, protože u nových čerpadel se udává 135l-170l/h... Pak telefonát Lucifer - JaraXovi, tímto JaraXe zdravím

adaptace motoru smazány a po prvním startu na benzín se to chvilku hádalo, ale po pár vteřinách se volnoběh krásně uklidnil a vypadalo to, že jsme zvítězili, ale to mě zase přešlo po přidání plynu

takže jestli je čerpadlo ok, filtr ok, pak už je snad jediná věc a to benzínové vstřiky.. to je jako fakt možný? Pořád přemýšlíme nad tím, jestli vlastně máme málo paliva a nebo moc.. Teoreticky nějaký vstřiky můžou být K.O. a třeba se to uchlastává... Předem díky za všechny rady a nápady