Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ZADARMO Výmena airbagu volantu v e53 ZADARMO
Re: ZADARMO Výmena airbagu volantu v e53 ZADARMO
to je tak vše ale
Nechci být hnusným ale jako bych to už viděl, jak mi vyměňují vyměněný olej a kapalinu, stříknou haupnu, vymění nějaký řemen a mám bag za 100kil
Z toho cítit obchodní trik jako bejk, co popsal Vlasťa. Nebo že bych se sekl po 2hé? A slečny se opět budou usmívat?
Myslím, že když si jej u nich objednám nový a nechám namontovat, tak se vlezu s cenou pod jarní akci.

Z toho cítit obchodní trik jako bejk, co popsal Vlasťa. Nebo že bych se sekl po 2hé? A slečny se opět budou usmívat?
Myslím, že když si jej u nich objednám nový a nechám namontovat, tak se vlezu s cenou pod jarní akci.
Ten bag vám vymenia aj bez jarnej prehliadky 700kč, proste ten bag je zadarmo bez jakej kolvek inej práce.
Mne ide o tu prehliadku z dovodu toho že unás v Plzni nikto nevie urobit optickú geometriu a v BMW ju robia. S touto prehliadkou mam zlavu 50% na tu geometriu a nemusim den predtým rozhýbavat šroby.
Mne ide o tu prehliadku z dovodu toho že unás v Plzni nikto nevie urobit optickú geometriu a v BMW ju robia. S touto prehliadkou mam zlavu 50% na tu geometriu a nemusim den predtým rozhýbavat šroby.
-
- Člen Klubu
Mno
já zase čuměl jak puk na web: http://svolavacky.cz/?s=&tx_make
Nevím jak přesně vedený to je, někde jsem se dočet (možná tam) o výměně SRS volantu na E60 do 2005, teď koukám tam E60 5er zas vůbec není (to bych čekal nejvíc svolávaček)
.
Ale byl jsem teď s VIN v Renocaru a je naopak na všechny E60 výměna kabelu od baterie. To by moh být ten IBS kabel za 3tis ni?
Jinak na jarní akci jsem byl kdysi v Brně taky, vzal jsem z recese E36 tam či co to zvedli, prohlídli, změřili laser 3D nastavení geo, světla jako na STK, pochválili zachovalej stav a intec Exclusive edition..
Za vodměnu jsme se byli projet neue F10 530xD
Prej brzdit z 206km/h do odbočení výpadovky z D1 není moc košer, čtyřkolka hvízdala do zatáčky (test přilnavosti), pak mě málem usek ruku, že jsem chtěl vypnout motor bez dochlazení, já na ty diesly nejsem zvyklej. 

Nevím jak přesně vedený to je, někde jsem se dočet (možná tam) o výměně SRS volantu na E60 do 2005, teď koukám tam E60 5er zas vůbec není (to bych čekal nejvíc svolávaček)

Ale byl jsem teď s VIN v Renocaru a je naopak na všechny E60 výměna kabelu od baterie. To by moh být ten IBS kabel za 3tis ni?
Jinak na jarní akci jsem byl kdysi v Brně taky, vzal jsem z recese E36 tam či co to zvedli, prohlídli, změřili laser 3D nastavení geo, světla jako na STK, pochválili zachovalej stav a intec Exclusive edition..

Za vodměnu jsme se byli projet neue F10 530xD

Zadnej kabel se na E60 nemeni, pouze krytka která je na pruchodu z kufru do exterieru
Hluboce se omlouvám za všechny mé výlevy vůči značkovým servisům BMW.
Psal jsem do Renocaru a do 30ti minut mi bylo sděleno, že mi vymění airbag ne volantu, ale spolujezdce zadax a cca za 14 dnů.
Asi vědí, že ho třeba někdo někdy měnil ve volantu.
Chtěli VIN a foto volantu, ráno přistavit, odpoledne převzít.

Psal jsem do Renocaru a do 30ti minut mi bylo sděleno, že mi vymění airbag ne volantu, ale spolujezdce zadax a cca za 14 dnů.
Asi vědí, že ho třeba někdo někdy měnil ve volantu.
Chtěli VIN a foto volantu, ráno přistavit, odpoledne převzít.

Hotovo, nakonec to byl ten ve volantu, zadara.
Jen něco prndali, že s LPG to nesmí dělat, ale když už je to objednaný, tak to tedy uděláme
Jen něco prndali, že s LPG to nesmí dělat, ale když už je to objednaný, tak to tedy uděláme

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
no vida, to jsi na tom lip, nez ja!laik píše:Hotovo, nakonec to byl ten ve volantu, zadara.

asi se v domnívají, že pokud by vybouchnul airbag řidiče ve voze na LPG, tak že by současně vybouchla i nádrž LPG

Nezoufej, máš ještě čas s face.
Já mám předface, tak hezky po řadě. Ano Renocar a mohl jsem si dokonce vybrat do kterýho chci. 
No nevybuchli, tak dobrý ne?

No nevybuchli, tak dobrý ne?

Takže po výměně airbagu v autorizáku jsem si chtěl dnes ráno trochu upravit opěradlo u řidiče a zjistil jsem, že všechny funkce na sedačce jdou opačně. Chci dopředu - jede dozadu, chci povolit opěradlo - rve mě to na volant a opačně
Tož tak. Odborníci
Tak to budu muset celé prolézt, co tam všechno dodrbali.
Otázka na JaraXe: Je to prkotina, kterou za pár sekund pořešíš s tažným nebo to mám reklamovat? Nějak se mi tam ani moc nechce

Tož tak. Odborníci

Otázka na JaraXe: Je to prkotina, kterou za pár sekund pořešíš s tažným nebo to mám reklamovat? Nějak se mi tam ani moc nechce

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
laik píše:Takže po výměně airbagu v autorizáku jsem si chtěl dnes ráno trochu upravit opěradlo u řidiče a zjistil jsem, že všechny funkce na sedačce jdou opačně. Chci dopředu - jede dozadu, chci povolit opěradlo - rve mě to na volant a opačně![]()
![]()
Tož tak. Odborníci

Kolafa, tak si představ, že dnes opět v normálu. Když vyhodím blinkr doleva - opravdu tam je, když dám R tak opravdu couvá
Není to skvělé?
Asi mám nějakýho trpaslíka se šroubovákem v autě
Ani se to nesnažím pochopit. Možná jsem jen zbytečně zasral vlákno, ale kdyby někoho něco náhodou podobného potkalo - počkejte, třeba toho trpaslíka tam máte také 
pozn: nadsázka - couvalo vždy na R, ale včera mě tedy polilo horko, co se zase děje.

Asi mám nějakýho trpaslíka se šroubovákem v autě

pozn: nadsázka - couvalo vždy na R, ale včera mě tedy polilo horko, co se zase děje.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobře, i když k informacím, že se něco opravilo "samo" mam dost rezervovaný přístuplaik píše:Kolafa, tak si představ, že dnes opět v normálu. Když vyhodím blinkr doleva - opravdu tam je, když dám R tak opravdu couváNení to skvělé?
Asi mám nějakýho trpaslíka se šroubovákem v autěAni se to nesnažím pochopit. Možná jsem jen zbytečně zasral vlákno, ale kdyby někoho něco náhodou podobného potkalo - počkejte, třeba toho trpaslíka tam máte také

dneska jsem v praci autem a musim říct, že to je spíš o nasrání, než radost z jízdy ....
Jižní spojka ... prej ulítnul kanál či co, tak to tam stálo ... u Barranďáku se zas někdo naboral, takže zavírali tunely ... tzn. obě trasy ucpaný, jel jsem teda přes centrum a to je přískokem vpřed. Mít manuál, tak mě jebne ...