Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
ještě si můžeš koupít SVS jednotku z anglána
- soukupadam
To jsem si rikal hned, protoze mi bylo jasny ze to nebude jen tak.
A tu by stacilo prehodit, nebo s tim bude jeste srani?
Dik
A tu by stacilo prehodit, nebo s tim bude jeste srani?
Dik
přehodíš, ale nesmíš pak přehrávat software, jelikož se ti přehraje na DE 
to právě vlast nemec si sehnal jednotku z anglána a byl strašně hrdej na to že mu to mluví anglicky, asi týden na to přijel na přehrátí SW a já mu to přehrál zpět do němečiny. tak jsem se naučil ji přehrát i zpět.

to právě vlast nemec si sehnal jednotku z anglána a byl strašně hrdej na to že mu to mluví anglicky, asi týden na to přijel na přehrátí SW a já mu to přehrál zpět do němečiny. tak jsem se naučil ji přehrát i zpět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mel bys ji zvela urcite nakodovat, ale vidim to jako tak slusne receno nesmysl. Ja upravim to auto tak jako by s anglictinou vyjelo z vyroby, a vsechno korektne do posledniho detailu. Tak jak to psal Jarax to nedelam, ale preci jen kazdy mame svoje postupy krapet jine. Vydrz az budes v cesku, nekdo ti to udela, ja bych ti to udelal skoro na pockani, jenze jsem daleko takze smolik a pacholik. Nebo zajed do autorizaku, taky to udelaji a dobre...
Kdybys mel predface a chtel face tak ti prodam tu moji co mam, ale je mi proti srsti to delat tak jak chces. Sere mne kdyz ty auta maji nejake cerne puntiky, mam to rad kdyz to je proste vsechno perfektni a dokonale.
Kdybys mel predface a chtel face tak ti prodam tu moji co mam, ale je mi proti srsti to delat tak jak chces. Sere mne kdyz ty auta maji nejake cerne puntiky, mam to rad kdyz to je proste vsechno perfektni a dokonale.
Pritom staci jen kfpckem do svs nahrat sw s danym jazykem a za chvili odchod na parek...
kluci děláte i dálkovou opravu přes vzdálenou správu ?
To jest připojím auto a diagnostiku. Napíchnu NTB na síť a může se kdokoliv připojit. Samozřejmě jen nějaké jednoduché úkony. Nebo to děláte vše u auta ? Vím že se u přehrávání softu může spousty věcí podělat ale ta vzdálená správa je často super pro obě strany. Jeden ušetří palivo za 300-400km cesty a čas druhej si vydělá a pomůže chudákovi na druhé straně republiky. Oba spokojení.
Samozřejmě to nepůjde vždy ale nějaké jednodušší ukoly s diag a smázáním dat by neměl být problém.
To jest připojím auto a diagnostiku. Napíchnu NTB na síť a může se kdokoliv připojit. Samozřejmě jen nějaké jednoduché úkony. Nebo to děláte vše u auta ? Vím že se u přehrávání softu může spousty věcí podělat ale ta vzdálená správa je často super pro obě strany. Jeden ušetří palivo za 300-400km cesty a čas druhej si vydělá a pomůže chudákovi na druhé straně republiky. Oba spokojení.
Samozřejmě to nepůjde vždy ale nějaké jednodušší ukoly s diag a smázáním dat by neměl být problém.
přes diagnostiku se auta neopravují.
max ti někdo zavolá že si to načetl a do telefonu ti řekne co má za chyby/hodnoty a ty mu poradíš nebo to třeba doveze.
nevím co bys chtěl dělat přes vzdálenou správu?
max ti někdo zavolá že si to načetl a do telefonu ti řekne co má za chyby/hodnoty a ty mu poradíš nebo to třeba doveze.
nevím co bys chtěl dělat přes vzdálenou správu?
Mozna by slo jen nejake kodovani pres NCS expert.
kam na tyhle sracky chodis kamo???Filozof píše:kluci děláte i dálkovou opravu přes vzdálenou správu ?

Nesl by to spis korespondencne? Co kdyz vypadne proud?
Vadi necemu, kdyz Inpa pise, ze DISA je mrtva? Muze se poskodit motor nebo se s tim da normalne jezdit?
chudak filozof to schytal a pritom to myslel naprosto dobre...
ano filozefe, vcelku bezne resime veci pres teamviewer kdy si nekdo koupi jen kabel a zbytek uz udelam ja... nebo s jinyma mechanikama a neni neobvykle pres to i programovat... jde jen o to jak je vybavena druha strana ale na dost veci staci jen kabel,
ono treba v pripade icoma to jde i po VPN jako bys byl u auta...
treba ve svete je to naprosto bezne a 90% vsech supportu ruznych firem treba prodejcu emulatoru ti pres teamviewer kdyz mas kabel donastavi celou zastavbu nebo odladi problem a ty jim za to posles pekne mastnou castku...
dokonce mame i sluzbu na tuneni nejnovejsich F a G kdy ty platis licenci a remotem napojis specialni interface do auta a vzdalene si nejakej totalni magor vytahne data z jednotky treba uplne novy m3, upravi ti co potrebujes a posle to zpatky... tvuj ukol je jen mit internet a silnej zdroj... a ty mu poslels 1000$ za kus..
ano filozefe, vcelku bezne resime veci pres teamviewer kdy si nekdo koupi jen kabel a zbytek uz udelam ja... nebo s jinyma mechanikama a neni neobvykle pres to i programovat... jde jen o to jak je vybavena druha strana ale na dost veci staci jen kabel,
ono treba v pripade icoma to jde i po VPN jako bys byl u auta...
treba ve svete je to naprosto bezne a 90% vsech supportu ruznych firem treba prodejcu emulatoru ti pres teamviewer kdyz mas kabel donastavi celou zastavbu nebo odladi problem a ty jim za to posles pekne mastnou castku...
dokonce mame i sluzbu na tuneni nejnovejsich F a G kdy ty platis licenci a remotem napojis specialni interface do auta a vzdalene si nejakej totalni magor vytahne data z jednotky treba uplne novy m3, upravi ti co potrebujes a posle to zpatky... tvuj ukol je jen mit internet a silnej zdroj... a ty mu poslels 1000$ za kus..

viděl někdo někdy v reálu? v etk to neni
- Přílohy
-
- kazeta.JPG (173.77 KiB) Zobrazeno 2109 x
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
ja ne, snejk my o tom ale kdysi říkal
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
jasne ze jo par zakazniku ma kazetak, vic jich ma minidisk ale cd prevladaji...
ale kazetak je top... a minidisk taky.. docela bych si s tim vyhral
ale kazetak je top... a minidisk taky.. docela bych si s tim vyhral
gramofon by nebyl?
ten si dam do cadillacu a bude
nemas problem

Do bys byl, ale byl nejvetsí master.