Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 vs e60 - rádce při koupi

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: e65 vs e60 - rádce při koupi

#2041 Příspěvek od kurevtor »

to je zajimavy, kazdopadne nechapu proc teda nema na instagramu ani jednu fotku sedmicky... je mi divny, ze by neflexil ze ma sest i sedum...
ale jestli je to pravda tak docela trapas... ze mu to nepatri a ma to na leasing je jasny, to neni zadne prekvapeni...
Stepan1

#2042 Příspěvek od Stepan1 »

Já se tomu nedivim. Co mi lidi říkali, tak kromě toho Cčka měl i pětku (kupovanou novou), která na netu taky nikdy nebyla, pak ji vyměnil za 6er. Vzhledem k tomu, kolik má hysterických fanoušků, ať už náctiletých pipin nebo wannabe hustlerů, chápu, že nechce ukazovat, jaký má auto. Aby měl aspoň chvíli pokoj, lidi na něj u auta nečekali nebo něco takovýho.

Reálně, u starýho kanclu nám stála ta samá šestka co má on. Stejná barva, stejný kola, taky 50i. A skoro 45 minut, jenm co jsem viděl, u ní stály tři holky a čekaly. Pak přišel nějakej chlap v obleku, sedl do toho a jel dopiče. To zklamání jsem viděl i z druhýho patra :lol:

Právě proto, že jeho auto nikdy nikde vidět nebylo a najednou ho cpe do klipů w/e, si myslím, že ho má v rámci nějaký reklamy. PSH i Marpo fasujou nový auta dlouhodobě.

E: Ono když máš 650i GC, tak pro tebe ojetá 730d moc flexin není. Však jenom barva, kola a muzika dají na fakturu víc než kolik bys kupoval to 30d :lol:
rhinos

#2043 Příspěvek od rhinos »

muze me nekdo nakopnout o kom se bavite? ;)
Ja myslel puvodne kluka v kozichu co ho docela beru ale nejak mi ten vozovy park na nej nesedi...

Obecne mi prijde trapny jak jim delaj promo "celebrity".
Treba jedna kacena co ani neni moc celebrita. Jezdi zavody a je docela hezka :lol:
Vozila se v ne uplne stare Audi TT a ted dela promo hjuhjuhjuuu a jak je uzasny.
No to mi pose* vzdyt to je uplne jina pralesni liga...

Jinak Stepane nevim v cem jsi jel...ale ja bych nerekl ze Insignie je zrovna lina.

Mam obchodniho partnera ktery je z KV ale zije na Vysocine a je to hroznej fanda hokeje.
Takze ted kdyz byly zapasy tak me 2x vzal do KV na KV-Vsetin (ja jsem zase puvodem Vsetinak).
Vyzvedaval me v Plzni a teda nerekl bych ze je to liny...ono to bude o ridici
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2044 Příspěvek od JaraX »

tak každý má jiné zvyklosti, někdo tu psal že i 320d jede, pro mě je i 645i liná.
rhinos

#2045 Příspěvek od rhinos »

no on jel 90% v redline :lol:
A vzhledem k tomu ze je obchodak , potrebuje ridicak a nema antiradar tak to bylo zajimavy.

Mas pravdu ono kdyz normalne jezdis v Berlinette tak to je pak kazdy auto zdechly ;)
To je taky jediny auto v kterem jsem se i na uzavrenem okruhu bal
Stepan1

#2046 Příspěvek od Stepan1 »

O tom řeckém rapperovi
Z KV je někdo, kdo nemá Benz? :D
Kterou Insignii řešíme? Já mám uživatelskou zkušenost s tou 147kw z minulý generace a to bylo příšerný. Superb II. s tím základním dvoulitrem oproti tomu byla hrozná závodnička.

Myslíš Olgu Lounovou? :lol:
kurevtor

#2047 Příspěvek od kurevtor »

Stepan: jo hele to mi dava smysl, mas pravdu... Taky by to potvrzovalo, ze to ma ten kluk docela srovnany v palici z toho praktickeho pohledu na vec, coz mi i vzdy pripadalo. Navic buhvi zda on jeste porad sem tam nevotoci v ruce nejakou tu cihlu. Rapuje vo tom, ze toho nechal, ale taky rapuje vo tom, ze "neni to lehky nechat lehky love lezet" :D ale i bez toho je jasny, ze potrebuje byt vic inkognito. Osobne ho dost cenim, vedle tech curaku na CZ scene je docela kral, nesere si do huby jak ostatni a ty jeho texty mu clovek i muze verit. Rapper by proste mel byt (aspon byvalej) dealer, jinak nemuze rapovat vo ulici a tim padem by jinak nemohl byt rapper. :D Taky je pro me jedinej, kdo jede 100% cistou prazakovinu, ma cistej prazskej akcent a to se mi libi. Vyrostl jsem na supercrooo, ale ty uz chcipli.

Jarax: 645i je pro tebe lina, aha. To jezdis furt na sport a furt jdes do plnejch? Na kazdym semaforu to odpalis s nohou na podlaze a dupes na to furt jak nepricetnej?
Stepan1

#2048 Příspěvek od Stepan1 »

Novej Cole mi dělá radost. Mý jméno je Stanley, děvko Kuffenheim. Jenže pak live na radiu Wave to bylo napiču jak Always vložka. Asi už to má kluk za sebou a prostě to live nedá :( A Toxxx je v poslední době hroznej debílek, furt real real, zvuk, tohle támto, show nemám, protože mě nikdo nezaplatí a pak šaškuje s Maratem, co se ani do beatu netrefí :roll:

Ta důvěryhodnost je real. Říká se o něm samozřejmě spoustu věcí, že chlapec bude trošku fejkr, ale nikdy se nic pořádně nepotvrdilo. Takže za mě ok :) I ten posranej Barracuda v rozhovoru natvrdo řekne, že si půlku toho vymejšlí, aby to bylo víc cool a jakože umění.
rhinos

#2049 Příspěvek od rhinos »

Ty wo*e Olga je fajn ale jinak uz docela stara raketa....
Stepanka co jezdi motokary. Jeji otec taky zavodil ale normalne rally ;)
Ty jo reckej rapper to fakt nevim...
Jo uz asi vim zacina na E...

No nevim co ma presne za typ Insignie ale tak rok a neco bude stara a ma uz najeto 120 000
Jaris330D

#2050 Příspěvek od Jaris330D »

Ja jen nechapu, proc v tomhle tematu zasirate vlakno nejakym idiotskym piskalem a Insignii. :? Cela jedna stranka.
ph132008

#2051 Příspěvek od ph132008 »

Teď jsme přijeli domu ze synovo fotbalu. Nevim, jestli je to tím, že jsem měl asi čtyři piva (řídila manželka), ale takhle mimo mísu jsem snad na bmwklubu ještě nebyl...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2052 Příspěvek od JaraX »

běžte to řešit někam jinam.
laik

#2053 Příspěvek od laik »

Já tedy nevím, tady se řeší 2 kW na brzdě + nebo -. Podle mě je daleko důležitější krouťák a jeho průběh než nějakých pár kW
kurevtor

#2054 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:Novej Cole mi dělá radost. Mý jméno je Stanley, děvko Kuffenheim. Jenže pak live na radiu Wave to bylo napiču jak Always vložka. Asi už to má kluk za sebou a prostě to live nedá :( A Toxxx je v poslední době hroznej debílek, furt real real, zvuk, tohle támto, show nemám, protože mě nikdo nezaplatí a pak šaškuje s Maratem, co se ani do beatu netrefí :roll:

Ta důvěryhodnost je real. Říká se o něm samozřejmě spoustu věcí, že chlapec bude trošku fejkr, ale nikdy se nic pořádně nepotvrdilo. Takže za mě ok :) I ten posranej Barracuda v rozhovoru natvrdo řekne, že si půlku toho vymejšlí, aby to bylo víc cool a jakože umění.
Barracuda je pro me prave fake. Diamant ve spine, Klice sveta a podobny tracky mely silu, byla v tom pravda. Ale ted? Dela ze sebe totalniho curaka na IG. Flexi na podiu a pod sebou ma 25 deti. Hlavne se nikam neposouva, narozdil treba od toho Colea. Kuffenheim me bavil, ale taky je to uz recyklat. Ale jinak je samozrejme navzdy kral. Ten Toxxx skoda mluvit, hlavne si tolik nasral do huby, ze ho nikdo nemuze brat vazne. Samozrejme nikdo nema na Poseidona VLT.
Stepan1

#2055 Příspěvek od Stepan1 »

laik: No jasně. Důležitý ani není, kolik toho krouťáku nebo koní máš, ale kdy ho tam máš. Proto libovolnej fouklej dvoulitr, zrovna ta Cupra je výbornej příklad, s přehledem ty slavný bavorský N/A R6 vypleská kdykoliv si řidič zamane, protože má sílu ve většině spektra otáček a ne někde v šesti tisících.

Na AF je to super video, kdy pj uvisel s O3RS Z4M na Nordschleife :lol:

kurevtor: Už radši pst nebo nás zabanujou :D
Naposledy upravil(a) Stepan1 dne ned 20.05.2018 22:07, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2056 Příspěvek od JaraX »

:lol: :lol:
Stepan1

#2057 Příspěvek od Stepan1 »

Smát se můžeš jak chceš. I mmira, kterej má E90 N52 zasvorovanou, předpokládám i pokrácenou, bez problému přizná, že ten kombík od Seatu, se kterým jezdí jeho žena, je rychlejší. Sterilnější, s menší porcí charakteru, ale rychlejší 8-)

Cupra:

https://www.autorevue.cz/getthumbnail.a ... =388963921

N52:

http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1150308957
TANN3R

#2058 Příspěvek od TANN3R »

Tuším ten smích nebude z toho, že by nevěřil, že nějakej oturbenej dvoulitr jede líp, než V8. Se stačí podívat na papírové hodnoty zrychlení dnešní 320/330d a není co řešit. Ty auta prostě jedou. Pokud ale nechápeš rozdíl mezi jízdou s V8/R6 atmo zadokolkou vs foukaná R4 předokolka/haldex, tak nechápu, co tady děláš. Dávno si mohl jezdit ve své vysněné sterilní spotřební ekojebce v ceně deset let starého BMW.

Naprosto mi ale tvůj názor koresponduje s tvým "hudebním" vkusem.
Zugy

#2059 Příspěvek od Zugy »

:Kapela: :smich2:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2060 Příspěvek od JaraX »

tady přece nejde o to kde ten krouťák máš, ale že ho tam máš, spektrum otáček je ti ke zrychlení k níčemu když v něm pojedeš, pokud budu s N52 s někým "závodit" tak mě zajímá co je od 5-7 tisíc a je mi uplně uprdele co je někde ve dvou tisících. a prostě v tom vrchu se nijak neliší jeslti to má nebo nemá turbo. jasně že turbomotor bude mít vždycky víc. jo kdyby sis řekl. dáme si race do 4 tisíc, tak pak se mužem o nečem bavit, ale prostě co ti nedá turbo, ti dá objem v otáčkách. 335i by zas byla někde. zrovna MMirovou 330i znám, díky zkrácení jede dobře, ale žádná raketa to není, jak si zvykneš na V8 nebo ///M. ale tydle si auta si nekupuješ kvuli vykonu, ale kvuli radosti z jizdy. přece se nepujdu zastřelit kvuli tomu že mě předjede nějakej otrubnej rapid. Ale prostě to nemá společnyho s tím že turbo má kroutak všude a proto ti to ujede, ujede ti proto že má větší výkon(a hovno to váží).
Odpovědět