Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#2061 Příspěvek od RedBaron »

To je bezva tyhle zázraky překomplikovaný, ve finále je do toho auta lepší dát sedmilitrovej atmo benzín a vystaráno než tuhle krávovinu, do který se každých pár desítek km vysypeš za půl míče v servisu... SQ8 má tady u nás kluk, už teď se mu třepe prdel při 105 tisících a do 120 tisíc to prodá, bič a pryč...
kurevtor

#2062 Příspěvek od kurevtor »

zajímavý částky, to jo, ale tohle přece nemůže nikoho urážet ne?

Ta kára je "vlajková loď" audiny, má to dost přes 400 kobyl, krouťák jak kretén a na stovce je pod 5 sekund, ale přitom to má dost přes 2 tuny. To celý s relativně nízkou spotřebou v průměru. Audi ale nikde neinzeruje trvanlivost 100 let takže nevidim problém.

Jestli si někdo koupí audinu ve verzi S tak nemůže čekat, že to vodservisuje jako dvoulitr TDi. To S u audi značí "skurveně drahý" a platilo to vždy. Audi neni pro chudý a Audi S je prostě pouze pro bohatý, Audi RS ani nezmiňuju. Že nejsou jiný kotouče než origo a jeden stojí 750 EUR? More koupil sis auto za tři míle, možná 4 pokud sis to nechal vybavit. Chceš brzdit 2,3 tuny z dvou kil za hodinu? Tak vidíš.

Taky je potřeba vzít v úvahu, že auto z videa si prošlo čipem. Tak ať se pak majitel nediví, že to má v 80 tisících zeblitý. Kdyby to nečipoval tak mu to vydrží do záruky :lol:
soukupadam

#2063 Příspěvek od soukupadam »

No ja nevim teda. Kdyz ma nekdo prachy, tak si koupi Range Rover foukanyho v benzinu v longu a ne q7, coz je jenom nakopla a6.
jazet

#2064 Příspěvek od jazet »

Aha :D a Q7 si kupují pokladní z Kauflandu.
Michal595

#2065 Příspěvek od Michal595 »

soukupadam píše:No ja nevim teda. Kdyz ma nekdo prachy, tak si koupi Range Rover foukanyho v benzinu v longu a ne q7, coz je jenom nakopla a6.

Nemyslim ze by to vzdy muselo byt takto:)
JohnyB

#2066 Příspěvek od JohnyB »

martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#2067 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

jjjj
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
kurevtor

#2068 Příspěvek od kurevtor »

jako nevim, rozplyva se tam nad novym lakem, ze pry je vic nez nadsenej a to je pritom prej na lak totalni perfekcionista a nesnasi pomeranc na novym laku.
Tak ja nevim jak vy, ale z prvniho zaberu na C sloupek a je tam hned videt pomeranc jak krava. Kor kdyz se v tom C sloupku odrazi ta lampa, ktera by na spravne udelanym laku byla proste cara, a misto toho tam ta lampa ma odraz zkroucenyho lana. To samy pri zaberu na kapotu, rika jak je to perfektne udelany a pritom je to pomeranc. Co si o tom myslite? Vy mu to zerete, ze je to dokonaly? Nebo jsem klasicky mimo ja? :D
soukupadam

#2069 Příspěvek od soukupadam »

Jo máš pravdu, navíc to hází hologramy. On totiž občas pěkně kecá mi přijde, prostě východ klasika :D
kabyr01

#2070 Příspěvek od kabyr01 »

K té SQ7 mi to nepřijde jako nějaké extra palby, platit bych to každý týden nechtěl, ale jak správně poznamenal kolega kurevtor - je to vládní loď v tolik populárním segmentu SUV, takže to prostě bude vždycky chtít nějaké chechtáky :D A k těm brzdám - spousta lidí si tady už taky vyzkoušela, že na E65/E66 je největší jistota koupit originály a ty taky nejsou 2000kč za disk...

Docela by mě zajímalo, jak pokračuje soužití JohnyB s jeho W221 ;)
kabyr01

#2071 Příspěvek od kabyr01 »

A kdyby někdo chtěl W222 - sice za raketu, za to v teplákách, tak tady jedna je :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/164742718 ... utomat.php
kurevtor

#2072 Příspěvek od kurevtor »

hadr v s klasse je fakt špatně, tohle je chyba dealera, že to kupujícímu nevymluvil, ale na druhou stranu - mi připadá, že to nevypadá tak strašně jako jiný limuzíny v hadru... Jo je divný vidět koženou palubku obšitou a do toho ten obšitej pytel brambor na sedačkách.... ale ve finále to nevypadá tak strašně v té barevné kombinaci.

JohnyB by se rozhodně mohl rozepsat jak se mu jezdí... a taky jakou W221 sehnal, mi připadá, že se prodávaj jen W221 s nájezdem nad miliardu km.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2073 Příspěvek od matiz »

To je fakt jak bytel na brambory, to nechces ani se slevou,....
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#2074 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše: to nechces ani ....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
JohnyB

#2075 Příspěvek od JohnyB »

kabyr01 píše:K té SQ7 mi to nepřijde jako nějaké extra palby, platit bych to každý týden nechtěl, ale jak správně poznamenal kolega kurevtor - je to vládní loď v tolik populárním segmentu SUV, takže to prostě bude vždycky chtít nějaké chechtáky :D A k těm brzdám - spousta lidí si tady už taky vyzkoušela, že na E65/E66 je největší jistota koupit originály a ty taky nejsou 2000kč za disk...

Docela by mě zajímalo, jak pokračuje soužití JohnyB s jeho W221 ;)
Dobre ze se ptas, uz mam najeto pres 30tkm a jsem zcela spokojen! Az teda na obcasny problemy s LPG. Coz teda uplne souvisi s Mercedesem...

Delal jsem zatim jen kompresor airmaticu (vicemene preventivne), brzdy (TRW par korun), prestavel to na LPG...zatim teda pohoda. A chci poresit prehravani audia z telefonu
Naposledy upravil(a) JohnyB dne čtv 16.02.2023 15:42, celkem upraveno 1 x.
JohnyB

#2076 Příspěvek od JohnyB »

kurevtor píše: JohnyB by se rozhodně mohl rozepsat jak se mu jezdí... a taky jakou W221 sehnal, mi připadá, že se prodávaj jen W221 s nájezdem nad miliardu km.
i ta moje ma uz pres 300tkm. Z cehoz se teda nehroutim a plne akceptuju scenar blizke preventivni vymeny rozvodu. A brzy me bude cekat menic, uz si trochu klouzne. Zadna hruza. Verim tomu, ze se da rocne vejit do +-60 tisic za servis.
kabyr01

#2077 Příspěvek od kabyr01 »

Díky JohnyB za zprávy :D Máš S500 předface že?

Já o té 7G almaře četl dost a občas to postihovaly takové né úplně levné poruchy mechatroniky, ale jako všude věřím, že když se o to člověk poctivě stará, tak to něco vydrží ;) LPG máš klasicky Magic4? Akce rozvody je kolik cca? Přepokládám, že se u toho udělá rovnou i nějaké to těsnění :D

Jinak ti samozřejmě držím palce, aby ti to sloužilo k tvé plné spokojenosti 8-)
JohnyB

#2078 Příspěvek od JohnyB »

Děkuji děkuji :)

Jojo, předface. Holt ty zadní dělený světla jsou nejvíc...

No, taky jsem slyšel. ALe na druhou stranu to pořád v +300tkm řadí krásně a subjektivně lépe jak 6hp26. Samozřejmě to není záruka toho, že to zítra neklekne.

Rozvody mám naceněný na 50 litrů cca (záleží jestli by se dávaly origo rozvodový kola nebo ne). A přetěsnění by se uričtě konalo. Což mi připomíná, že je vcelku fascinující jak z toho auta nic nechčije - věc u BMW takřka nevídaná :D :D

Přesně tak, plyn Magic. Ale jednou za čas přestane fungovat. Holt jsem asi nevsadil na kvalitního plynaře, bojuju s tím už půl roku.

Každopádně e65 nezatracuju, klidně bych si ji zase koupil místo (nebo k) e38...ale chtěl bych fakt krásnej kus, ideálně raritní individual. A to je evidentně k nesehnání.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2079 Příspěvek od matiz »

Jsou i pekne individualy, ale spis malokdo chce dat tolik penez za tak stare auto. Minuly rok tu byla kulervouci e66 hezky nalozena, nevyjeta na sracky ale 16k €. Snad ta moje alespon zatim zvenku bude dustojny odkaz toho jake to muselo byt v roce 2002 prdacke auto.
Don

#2080 Příspěvek od Don »

Na me je W221 mala a abych pravdu rekl, nicim me nezaujala. Olej z toho sice netece, ale obcas padne motor. Rozvody a automat jsou pouze takova tresnicka. Se zeptej Snejka na W221 a W222 :D ted mu tam jedno mrtve petikilo stoji za halou
Odpovědět