Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
To je bezva tyhle zázraky překomplikovaný, ve finále je do toho auta lepší dát sedmilitrovej atmo benzín a vystaráno než tuhle krávovinu, do který se každých pár desítek km vysypeš za půl míče v servisu... SQ8 má tady u nás kluk, už teď se mu třepe prdel při 105 tisících a do 120 tisíc to prodá, bič a pryč...
zajímavý částky, to jo, ale tohle přece nemůže nikoho urážet ne?
Ta kára je "vlajková loď" audiny, má to dost přes 400 kobyl, krouťák jak kretén a na stovce je pod 5 sekund, ale přitom to má dost přes 2 tuny. To celý s relativně nízkou spotřebou v průměru. Audi ale nikde neinzeruje trvanlivost 100 let takže nevidim problém.
Jestli si někdo koupí audinu ve verzi S tak nemůže čekat, že to vodservisuje jako dvoulitr TDi. To S u audi značí "skurveně drahý" a platilo to vždy. Audi neni pro chudý a Audi S je prostě pouze pro bohatý, Audi RS ani nezmiňuju. Že nejsou jiný kotouče než origo a jeden stojí 750 EUR? More koupil sis auto za tři míle, možná 4 pokud sis to nechal vybavit. Chceš brzdit 2,3 tuny z dvou kil za hodinu? Tak vidíš.
Taky je potřeba vzít v úvahu, že auto z videa si prošlo čipem. Tak ať se pak majitel nediví, že to má v 80 tisících zeblitý. Kdyby to nečipoval tak mu to vydrží do záruky
Ta kára je "vlajková loď" audiny, má to dost přes 400 kobyl, krouťák jak kretén a na stovce je pod 5 sekund, ale přitom to má dost přes 2 tuny. To celý s relativně nízkou spotřebou v průměru. Audi ale nikde neinzeruje trvanlivost 100 let takže nevidim problém.
Jestli si někdo koupí audinu ve verzi S tak nemůže čekat, že to vodservisuje jako dvoulitr TDi. To S u audi značí "skurveně drahý" a platilo to vždy. Audi neni pro chudý a Audi S je prostě pouze pro bohatý, Audi RS ani nezmiňuju. Že nejsou jiný kotouče než origo a jeden stojí 750 EUR? More koupil sis auto za tři míle, možná 4 pokud sis to nechal vybavit. Chceš brzdit 2,3 tuny z dvou kil za hodinu? Tak vidíš.
Taky je potřeba vzít v úvahu, že auto z videa si prošlo čipem. Tak ať se pak majitel nediví, že to má v 80 tisících zeblitý. Kdyby to nečipoval tak mu to vydrží do záruky

- soukupadam
No ja nevim teda. Kdyz ma nekdo prachy, tak si koupi Range Rover foukanyho v benzinu v longu a ne q7, coz je jenom nakopla a6.
Aha
a Q7 si kupují pokladní z Kauflandu.

soukupadam píše:No ja nevim teda. Kdyz ma nekdo prachy, tak si koupi Range Rover foukanyho v benzinu v longu a ne q7, coz je jenom nakopla a6.
Nemyslim ze by to vzdy muselo byt takto:)
-
- Člen Klubu
jjjj
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

jako nevim, rozplyva se tam nad novym lakem, ze pry je vic nez nadsenej a to je pritom prej na lak totalni perfekcionista a nesnasi pomeranc na novym laku.
Tak ja nevim jak vy, ale z prvniho zaberu na C sloupek a je tam hned videt pomeranc jak krava. Kor kdyz se v tom C sloupku odrazi ta lampa, ktera by na spravne udelanym laku byla proste cara, a misto toho tam ta lampa ma odraz zkroucenyho lana. To samy pri zaberu na kapotu, rika jak je to perfektne udelany a pritom je to pomeranc. Co si o tom myslite? Vy mu to zerete, ze je to dokonaly? Nebo jsem klasicky mimo ja?

- soukupadam
Jo máš pravdu, navíc to hází hologramy. On totiž občas pěkně kecá mi přijde, prostě východ klasika 

K té SQ7 mi to nepřijde jako nějaké extra palby, platit bych to každý týden nechtěl, ale jak správně poznamenal kolega kurevtor - je to vládní loď v tolik populárním segmentu SUV, takže to prostě bude vždycky chtít nějaké chechtáky
A k těm brzdám - spousta lidí si tady už taky vyzkoušela, že na E65/E66 je největší jistota koupit originály a ty taky nejsou 2000kč za disk...
Docela by mě zajímalo, jak pokračuje soužití JohnyB s jeho W221

A kdyby někdo chtěl W222 - sice za raketu, za to v teplákách, tak tady jedna je
https://auto.bazos.cz/inzerat/164742718 ... utomat.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/164742718 ... utomat.php
hadr v s klasse je fakt špatně, tohle je chyba dealera, že to kupujícímu nevymluvil, ale na druhou stranu - mi připadá, že to nevypadá tak strašně jako jiný limuzíny v hadru... Jo je divný vidět koženou palubku obšitou a do toho ten obšitej pytel brambor na sedačkách.... ale ve finále to nevypadá tak strašně v té barevné kombinaci.
JohnyB by se rozhodně mohl rozepsat jak se mu jezdí... a taky jakou W221 sehnal, mi připadá, že se prodávaj jen W221 s nájezdem nad miliardu km.
JohnyB by se rozhodně mohl rozepsat jak se mu jezdí... a taky jakou W221 sehnal, mi připadá, že se prodávaj jen W221 s nájezdem nad miliardu km.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt jak bytel na brambory, to nechces ani se slevou,....
-
- Člen Klubu
matiz píše: to nechces ani ....

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Dobre ze se ptas, uz mam najeto pres 30tkm a jsem zcela spokojen! Az teda na obcasny problemy s LPG. Coz teda uplne souvisi s Mercedesem...kabyr01 píše:K té SQ7 mi to nepřijde jako nějaké extra palby, platit bych to každý týden nechtěl, ale jak správně poznamenal kolega kurevtor - je to vládní loď v tolik populárním segmentu SUV, takže to prostě bude vždycky chtít nějaké chechtákyA k těm brzdám - spousta lidí si tady už taky vyzkoušela, že na E65/E66 je největší jistota koupit originály a ty taky nejsou 2000kč za disk...
Delal jsem zatim jen kompresor airmaticu (vicemene preventivne), brzdy (TRW par korun), prestavel to na LPG...zatim teda pohoda. A chci poresit prehravani audia z telefonu
Naposledy upravil(a) JohnyB dne čtv 16.02.2023 15:42, celkem upraveno 1 x.
i ta moje ma uz pres 300tkm. Z cehoz se teda nehroutim a plne akceptuju scenar blizke preventivni vymeny rozvodu. A brzy me bude cekat menic, uz si trochu klouzne. Zadna hruza. Verim tomu, ze se da rocne vejit do +-60 tisic za servis.kurevtor píše: JohnyB by se rozhodně mohl rozepsat jak se mu jezdí... a taky jakou W221 sehnal, mi připadá, že se prodávaj jen W221 s nájezdem nad miliardu km.
Díky JohnyB za zprávy
Máš S500 předface že?
Já o té 7G almaře četl dost a občas to postihovaly takové né úplně levné poruchy mechatroniky, ale jako všude věřím, že když se o to člověk poctivě stará, tak to něco vydrží
LPG máš klasicky Magic4? Akce rozvody je kolik cca? Přepokládám, že se u toho udělá rovnou i nějaké to těsnění
Jinak ti samozřejmě držím palce, aby ti to sloužilo k tvé plné spokojenosti

Já o té 7G almaře četl dost a občas to postihovaly takové né úplně levné poruchy mechatroniky, ale jako všude věřím, že když se o to člověk poctivě stará, tak to něco vydrží

Jinak ti samozřejmě držím palce, aby ti to sloužilo k tvé plné spokojenosti

Děkuji děkuji 
Jojo, předface. Holt ty zadní dělený světla jsou nejvíc...
No, taky jsem slyšel. ALe na druhou stranu to pořád v +300tkm řadí krásně a subjektivně lépe jak 6hp26. Samozřejmě to není záruka toho, že to zítra neklekne.
Rozvody mám naceněný na 50 litrů cca (záleží jestli by se dávaly origo rozvodový kola nebo ne). A přetěsnění by se uričtě konalo. Což mi připomíná, že je vcelku fascinující jak z toho auta nic nechčije - věc u BMW takřka nevídaná
Přesně tak, plyn Magic. Ale jednou za čas přestane fungovat. Holt jsem asi nevsadil na kvalitního plynaře, bojuju s tím už půl roku.
Každopádně e65 nezatracuju, klidně bych si ji zase koupil místo (nebo k) e38...ale chtěl bych fakt krásnej kus, ideálně raritní individual. A to je evidentně k nesehnání.

Jojo, předface. Holt ty zadní dělený světla jsou nejvíc...
No, taky jsem slyšel. ALe na druhou stranu to pořád v +300tkm řadí krásně a subjektivně lépe jak 6hp26. Samozřejmě to není záruka toho, že to zítra neklekne.
Rozvody mám naceněný na 50 litrů cca (záleží jestli by se dávaly origo rozvodový kola nebo ne). A přetěsnění by se uričtě konalo. Což mi připomíná, že je vcelku fascinující jak z toho auta nic nechčije - věc u BMW takřka nevídaná

Přesně tak, plyn Magic. Ale jednou za čas přestane fungovat. Holt jsem asi nevsadil na kvalitního plynaře, bojuju s tím už půl roku.
Každopádně e65 nezatracuju, klidně bych si ji zase koupil místo (nebo k) e38...ale chtěl bych fakt krásnej kus, ideálně raritní individual. A to je evidentně k nesehnání.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou i pekne individualy, ale spis malokdo chce dat tolik penez za tak stare auto. Minuly rok tu byla kulervouci e66 hezky nalozena, nevyjeta na sracky ale 16k €. Snad ta moje alespon zatim zvenku bude dustojny odkaz toho jake to muselo byt v roce 2002 prdacke auto.
- Don
Na me je W221 mala a abych pravdu rekl, nicim me nezaujala. Olej z toho sice netece, ale obcas padne motor. Rozvody a automat jsou pouze takova tresnicka. Se zeptej Snejka na W221 a W222
ted mu tam jedno mrtve petikilo stoji za halou