Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
já mám rád jednu jedinou verzi E60, snejk nemá rád žádnou verzi E60
všechny ostatní E60 jso zlo.
všechny ostatní E60 jso zlo.
hmm, připravuješ slovní úlohy z logiky/matematiky pro státní maturity?
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
já jsem skromnej mě by 550i v AC stačila. případně Mpaket v top stavu.
Myslím si že každej zde nemůže namítnout nic na tom že ideální stav je pro každodenní ježdění 750iL s LPG a M5 e60 v garáži schované na občasné vyjížďky. ( Pro jiné M3/M4.)
Pro chudší obyvatelstvo, ti tam mají kolo...
Myslím si že každej zde nemůže namítnout nic na tom že ideální stav je pro každodenní ježdění 750iL s LPG a M5 e60 v garáži schované na občasné vyjížďky. ( Pro jiné M3/M4.)
Pro chudší obyvatelstvo, ti tam mají kolo...

místo té M5 E60 bych volil M6 E64
respektive Wiesmann GT MF5, nebo MF5 roadster - asi nejkrásnější obal na S85 motor 

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Na jazdenie po meste je long uplne idealny. Ked to trojmetrove autičko parkujem tak vždy na konci parkoviska a pozdlžne, bojim sa aby mi ho nejaký dobrák neodrbal a ešte lepšie je parkovat v podzemnej garaži.
Vrátim sa k tematu
e65 vs e60
Mimo to že ja potrebujem touringa takže inu možnost než e61 nemam a manželka by asi mala zo sedmou problem v meste ako DailyCar tak zase e60 dobrá, na druhu stranu ked som ešte musel pracovat tak som do Holandska a Nemecka jazdil v 745i/750i, touringa som nepotreboval a chcel som proste sedmu, neuveritelný požierač kilometrou toto inak luxusne autíčko.
e65
Kedže mám tretiu sedmu a boli to iba výkonné benzínové verzie tak diesel sudit nemožem, inak som bol spokojný a aj som spokojný, nemožem povedat že by som nemal zopár problemou ako vysrané vodné trubky v motore, problem s prevodouvkou, katalizátory či čo tomu vobec bolo, alternator sa mi rozpadol v 745i ale zase mal zasebou 350.000km a repas stal myslím 3000kč takže
,problemi s hydrokufrom potom sa mi zneho vilial olej do zosilovača L7 a ten som nechal opravovat a neustale sa jebuce zapalovacie cievky, ale inak spokojnost, vzhladom ktomu jak som ich hnal a tie kilometre všeobecne, tak super auto a 760Li proste BOMBA jedine čo ma serie je LPG ktore tam nejde ale zase spotreba nato že to ma 1.2HTP je to super, dost dobrá príjemna by som povedal nato že mam predsebou trojvalec a tlačím to na 20" kolach a s pneu širšími než dacia všetky 4dohromady.
e61/e60
Kedže mám už niekolku e61 a dve e60 doma tak nemožem tiež nejak moc nadavat, bohužial mal som aj 530d a 535d tam nejak moc neviem mal som ich krátko na 530d ma sral nízky výkon a šialena spotreba no a servis motoru, prasknute zvody furt niečo zo žhavičkami, klaklo mi CCC a furt som musel mat zapnutý pás u spolujazdca pretože to pípalo jak drbnute furt, kable v kufri, modul na odomikanie DO,na 535d ma sral servis uplne maximalne tak preto diesel už nikdy viac, vtom motore furt kurva niečo bolo zle, no a klaklo mi CCC, potom IBS a furt niečo s PDC a prevodovka boha jeho najvedší problem toho auta, momentálne jazdím v e61 545i a spokojnost, ludia jazdím stým neskutočne kilometre a občas sa mi niečo vysere ale vedšinou to stojí par kč.
Mal som problemi s poloosami ale ako počúvam tak som jediný na svete kto skurvil obe - za mesiac najazdím viac KM ako niekto za rok a auto je fakt dost naložené neustále a dávam mu denodenne záhul, menil som termostat akurát a čidlo tlaku oleja, čaká ma výmena gufer na ventiloch ale u tej príležitosti nechám urobit aj retaz, už ked to bude u Snejka tak nech si užije - Snejk sorry, nikoho ineho ktomu nepustím!!!
Manželkyna 550i e60 zatial bez jedineho problemu a pruseru alebo investicii - vodná pumpa a termostat pri 220.000km.
Máme ešte e60 540i a okrem toho že snou skoro vobec nejazdíme tak neni to tak dávno čo klaklo zadné čidlo a head up display funguje jak sa mu chce tak inak tiež bez vedších pruserou.
Pokial by som ale mal rozhodovat otom či e60 alebo e65 tak jasna volba e65 ale iba 750i a LONG, 745i dobrá ale predFL a to sa moc nepáči mne osobne to nevadilo, 760Li absencia LPG inak brutal - ale ja som zaujatý lebo ju mám tak berte to z rezervou.
Nebudem sem písat o oleji alebo podvozkových dieloch a brzdách to je spotrebák tak to vynechám.
Vrátim sa k tematu
e65 vs e60
Mimo to že ja potrebujem touringa takže inu možnost než e61 nemam a manželka by asi mala zo sedmou problem v meste ako DailyCar tak zase e60 dobrá, na druhu stranu ked som ešte musel pracovat tak som do Holandska a Nemecka jazdil v 745i/750i, touringa som nepotreboval a chcel som proste sedmu, neuveritelný požierač kilometrou toto inak luxusne autíčko.
e65
Kedže mám tretiu sedmu a boli to iba výkonné benzínové verzie tak diesel sudit nemožem, inak som bol spokojný a aj som spokojný, nemožem povedat že by som nemal zopár problemou ako vysrané vodné trubky v motore, problem s prevodouvkou, katalizátory či čo tomu vobec bolo, alternator sa mi rozpadol v 745i ale zase mal zasebou 350.000km a repas stal myslím 3000kč takže

e61/e60
Kedže mám už niekolku e61 a dve e60 doma tak nemožem tiež nejak moc nadavat, bohužial mal som aj 530d a 535d tam nejak moc neviem mal som ich krátko na 530d ma sral nízky výkon a šialena spotreba no a servis motoru, prasknute zvody furt niečo zo žhavičkami, klaklo mi CCC a furt som musel mat zapnutý pás u spolujazdca pretože to pípalo jak drbnute furt, kable v kufri, modul na odomikanie DO,na 535d ma sral servis uplne maximalne tak preto diesel už nikdy viac, vtom motore furt kurva niečo bolo zle, no a klaklo mi CCC, potom IBS a furt niečo s PDC a prevodovka boha jeho najvedší problem toho auta, momentálne jazdím v e61 545i a spokojnost, ludia jazdím stým neskutočne kilometre a občas sa mi niečo vysere ale vedšinou to stojí par kč.
Mal som problemi s poloosami ale ako počúvam tak som jediný na svete kto skurvil obe - za mesiac najazdím viac KM ako niekto za rok a auto je fakt dost naložené neustále a dávam mu denodenne záhul, menil som termostat akurát a čidlo tlaku oleja, čaká ma výmena gufer na ventiloch ale u tej príležitosti nechám urobit aj retaz, už ked to bude u Snejka tak nech si užije - Snejk sorry, nikoho ineho ktomu nepustím!!!
Manželkyna 550i e60 zatial bez jedineho problemu a pruseru alebo investicii - vodná pumpa a termostat pri 220.000km.
Máme ešte e60 540i a okrem toho že snou skoro vobec nejazdíme tak neni to tak dávno čo klaklo zadné čidlo a head up display funguje jak sa mu chce tak inak tiež bez vedších pruserou.
Pokial by som ale mal rozhodovat otom či e60 alebo e65 tak jasna volba e65 ale iba 750i a LONG, 745i dobrá ale predFL a to sa moc nepáči mne osobne to nevadilo, 760Li absencia LPG inak brutal - ale ja som zaujatý lebo ju mám tak berte to z rezervou.
Nebudem sem písat o oleji alebo podvozkových dieloch a brzdách to je spotrebák tak to vynechám.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
hezke srovnani,
to srovnani nafta vs benzín mužeš napsat ještě sem, oni to tam nějak nechapou
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 8&start=50
to srovnani nafta vs benzín mužeš napsat ještě sem, oni to tam nějak nechapou
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 8&start=50
Já to chápu naprosto. U mě by LPG eliminovalo možnosti parkování
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
To je sice male minus, ze bys nemel parkovat ve vsech podzemnich garazich, ale na to ja seru..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
někde se parkovat da,
ted se ale dozvíš že seš hroznej grázl.
myslim ze cadillac a jeho dve obri nadrze pod autem na 140 litru ktery sou videt na dalku dost vystihuji jak moc na to seru 

To me ale vubec nesereJaraX píše:někde se parkovat da,

Snejk zabil uplne

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual

Na svolávačku mě nechtěli vzít, že to nesmí na kanál. Říkám si, proč kanál na výměnu bagu? ale plyn jsem vypnul a ukecal je.
Doma na parkpostu jsem si kanál ani neudělal, protože jsem věděl, že tam bude stávat LPG

Pokud nemáte uchylné nálepky žluté LPG na zadním skle auta tak nikdo ani nepozná že je tam LPG systém.
Jinak pokud jedu někam parkovat taky nikdy nic neřeším a vím dobře že je tak spousty aut s LPG a neřeší to nikdo ...většinou je to vše nějak odvětrávané. Jinak by smrad nafty a benzínu byl dost cítit ... takže odvětrávání tam jistě bude všude.
Jinak pokud jedu někam parkovat taky nikdy nic neřeším a vím dobře že je tak spousty aut s LPG a neřeší to nikdo ...většinou je to vše nějak odvětrávané. Jinak by smrad nafty a benzínu byl dost cítit ... takže odvětrávání tam jistě bude všude.
Nálepku nemám, komu neřeknu, tak to neví. Tady nejde o odvětrávání, ale LPG by mělo téct jako voda. Takže "nateče" do kanálu/kanalizace a pak by bylo zle.
Absence LPG nálepky = odebrání ORV při silniční kontrole. Ta nálepka je tam zejména kvůli bezpečnosti zasahujících hasičů při případné nehodě.Filozof píše:Pokud nemáte uchylné nálepky žluté LPG na zadním skle auta tak nikdo ani nepozná že je tam LPG systém.
Ale hovno, to sou zase kecy, za absenci nálepky je max pár stovek pokuta, jezdí ke mě cca 70 aut na LPG a nálepku maj tak 2-3 a nikdo z nich nedostal ještě ani tu pokutu, občas něco pindaj. to by sis měl na tu svou slavnou 535d nalepit Powered by cancer.
Nálepka je součástí přestavby - homologace. Bez nálepky nesplňuje podmínky přestavby. Já si na 535d nic lepit nemusím, je prosta jakéhokoli zásahu do systému pohonu
Ono není problém vozit tu nálepku s sebou, když už by někdo narazil na extra snaživce. Tím pádem je auto homologováno ve vteřině na místě 
Pochybuju, že tu nálepku někdo při případné nehodě na totálně rozjebanym autě najde.
Btw já si tu nálepku klidně nalepím kamkoliv, už jen kvůli ocasům s opicema a banánama. Bohužel momentálně nemám kam.

Pochybuju, že tu nálepku někdo při případné nehodě na totálně rozjebanym autě najde.
Btw já si tu nálepku klidně nalepím kamkoliv, už jen kvůli ocasům s opicema a banánama. Bohužel momentálně nemám kam.
Věř, že takhle jednoduše to nefunguje.TANN3R píše:Ono není problém vozit tu nálepku s sebou, když už by někdo narazil na extra snaživce. Tím pádem je auto homologováno ve vteřině na místě![]()