Díky moc, René. Kdybys chtěl nějaké foto, tak napiš.
Měj se
Andy4 píše:Taky se pripojim.. Od Reneho jsem bral pred rokem a pul e39 a celkove spokojenost. Sice mu obcas neco z pozadavku utece - chtel jsem treba auto po nekurakovi, coz sam tvrdil, ale byl tam plny popelnik, opaleny zapalovac a v aute byl citit kour. Osobne bych si dneska lip ujasnil priority a neotravoval ho se zbytecnostma, ktere v mem pripade byly zimni pneu, aby se mohl soustredit jen na auto. Auto taky mj. neproslo technickou, protoze melo nazute pneu ruznych vyrobcu na naprave a byly sjete sikmo z vnitrni strany, mel jsem k nim ale ty zimni, co jsem chtel, takze jsem akorat prezul. Trable s temi pneu ale vyvazuji disky, ktere byly v super stavu. Celkove je auto uplne bez problemu v bezvadnem technickem stavu a René opravdu vybrat umi. Posledni vec je ta absence smlouvy, coz je trochu divocina, ale muzu potvrdit opravdu solidni jednani.
Andy4 píše:to co jsem dostal byl nejakej papir o prevodu/prihlaseni na jmeno.. smlouva vypada jinak, ale i tak v klidu. S tema gumama by mi to bylo jedno, kdyby to kvuli nim neproslo technickou. Bylo jasne ze to tam nekdo nahodil z vic aut. Neber to jako utok, jen konstatuju, celkove jsem spokojen a priste od Tebe vezmu zase. Ty patalie byly jen mouchy a u ojeteho auta se s tim musi pocitat.
fOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.
fOE píše:@M3maniac: pisu to sem bo to mozna zajima vic lidi, kdyz tak poprosim o odpoved alepson SZ. Chci se zeptat zda jsi uz uspesne dotahnul i E46 M3? Zrovna pro Mko bych se bal skocit si sam a nekdo skusenejsi by se vylozene hodil... predem dik.