Tak taky musím pochválit M3maniaka. Asi tak rok jsem pročítal zdejší fórum křížem krážem, abych se rozhodl kterou pětku koupim.. Rozhodnutí padlo na E39 530i v manuálu se slušnou výbavou a rozumnými kilometry. Nijak jsem na to nespěchal, chtěl jsem auto ve slušné kondici, do kterého nebudu muset hned po koupi investovat dalších 100k a nevadilo mi si na to klidně dva měsíce počkat...
Vzhledem k tomu, že nejsem automechanik a BMW jsem ještě neměl, bylo jasné, že nákupem takového auta musím pověřit někoho kdo tomu rozumí a tyto auta zná(zuby bych si taky nešel nechat vrtat do pekařství)...
Je jasný, že ať to vybere kdokoliv, pořád to bude 10let starý auto, kde má nárok na výměnu v podstatě cokoliv, ale tim, že jsem vybral Reného si myslím, že jsem výrazně zmenšil pravděpodobnost, že si před barákem zaparkuju bezednou kasičku na peníze...
Zavolal jsem tedy M3maniakovi a jednou v noci jsme se sešli na pumpě, kde jsme si velice příjemně popovídali a ujasnili si priority, výbava/stav/km, klidně bych tam seděl ještě hodinu dvě dal si pifko a klábosil o autech.. Na auto jsem sice nespěchal, ale od té první schůzky jsem byl tak natěšenej, že jsem litoval, že jsem neřek, že ho potřebuju do 14ti dnů
Když mi pak po cca měsíci a půl René napsal, že mi veze krasavici, řešil jsem zrovna zdravotní problémy manželky a večer před tím jsme se tátou v hospodě domluvili, že s nim začnu makat a pokusím se změnit objednávku na nějaký auto na podnikání typu Berlingo apod.. Když mi teda hned ráno po tomto rozhodnutí přišla od Reného SMSka že mi veze krasavici připadal jsem si jako v nějakym filmu.. Nic.. na změny bylo pozdě, tak jsem prostě věechno hodil za hlavu a čekal ma tu krasavici.
(Renému jsem tuhle storku ani neřikal, tak jestli to čteš, tak sorry jestli jsem byl při přebírání "nemastnej neslanej", nebo málo nadšenej

) )
To auto je vážně krasavice, když jsem doma všem nakukal že je 4 roky starý tak se všichni ještě divili, že tolik... Co se výbavy týče, tak ta mě taky překvapila, protože byla hodně nadstandardní kolik E39tek má dvojitý skla, vestavěný dálkáč na ovládání garáže, hlídání tlaku v pneumatikách, Iso fix, originál sub wofer v kufru + víceméně obvyklejší výbava jako 16:9 navi, tempomat, servotronic, nivo, tempomat, xenony, komplet M packet včetně sportovních sedaček v elektrice, šíbr, CD měnič, 8 airbagu, hagusy, sky vak a jako bunus ještě krásná Topas Blau barva..
René díky !!! Kdybych se rozhodl auto vybrat sám - nikdy nikdy nikdy nikdy bych neměl takovýho mazlíka!!!!
+ Po nějaké době mi ještě přivezl nějaké dobroty z Německa, že jsem tak dlouho čekal... Dobrá práce si dělá reklamu sama a proto sem píšu