Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz aut - M3maniac

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
nehpo

#241 Příspěvek od nehpo »

bublifuk píše:Tak já se taky připojím k diskuzi :wink:
Je pravda, že příjemný pocit to zrovna není, když předáváte zálohu člověku, kterého vidíte poprvé v životě, ale pokud máte před sebou obchodníka jako je René, s tolika kladnými hodnoceními, a vůbec u nás v čechách málo vídaným jednáním (v kladném slova smyslu :)) , tak jsem prostě věřil, že vše bude v pořádku.
bylo to více než v pořádku, a za 14 dní jsem měl před barákem libovou E60 v ještě lepší barvě ( tímto vzkaz pro Reného: tu folii tam dávat nebudu barva je fakt jedinečná, možná až mě barva po čase omrzí :D ).

Všem, co by rádi nějakej pěkněj auťák s tím aby do něj hned nevráželi peníze, můžu M3Maniac jen doporučit :)

Díky René jezdí to opravdu krásně

tu foliu tam nedavaj, ta zlata metaliza je krasna
mas nadherne auto v super stave a peknej vybave, gratulujem, vela km bez problemov 8)
Peruanec

#242 Příspěvek od Peruanec »

Mám právo take se zapojit do zástupu zde popisujicích, neb mám osobní zkušenost s M3maniakem. Počátkem léta uzrála definitivně myšlenka vyměnit 328 toura za novější. Nespočet hodin proseděných u netu vyhledávání co, kde v jaké kvalitě. Pokusy v ČR autobazarech jsem časem zamítl - plná palba a málo najeto - serviska se někde ztratila :D Už jsem z toho magořil a vše šlo do háje. Zmínka o M3maniakovi od mého dvorního servismana mne zavedla na tento topic. Stačilo si napsat do SZ o tel. Pak následoval asi 45min rozhovor a domluvili jsme si schůzku.
Doma velím já :D znáte to :D vzal jsem sebou i drahou polovičku a zblbnutý z českých autobazarů a východoněmeckých cen, 330i tour do 200.000,- 8O
Schůzka proběhla v dobrém světle vyvedení z naivity a dohodnuti požadavku. PS. případným zájemcům doporučuji, trvejte na tom aby si vše zapisoval do diáře :D
Takže po hodině jsme si podali ruce a protože ten člověk od pohledu ani náhodou nevypadá na to,že by měl potřebu utíkat od lidí se směšnou zálohou bez obav mu byla svěřena.
14 dnů jsem byl jak na trn,í zda dostojí své pověsti 8O a v den D přišla sms :P Měl jsem radost a obavy zároveň. Podle popisu to znělo nádherně jen ta barva.... ne černou a červenou asi také néééé, neb již jedno je červené doma. Večer jsem se podíval na fotku, kterou jsem si našel a byl jsem zklamaný. V hlavě se mi honilo mnoho čertů a to že jsem si to mohl zařídit sám :twisted:
Nicméně druhý den jsem naložil společného známeho ( dvorního servismana) a vyrazili na cestu se smíšenými pocity)
Lidi :wink: :wink: :wink: z dálky když jsem to viděl přijíždět :) se najednou nějak rozjasnilo nebo co :D Ty fotky dělal amater, prostě si to přivrnělo a mne bylo veseleji. Nevědět že se e46 nevyrábí, fakt bych věřil, že vyjelo právě z fabriky :D
Dobrá tedy, prohlídlo se, hodilo se na diagnostiku. Vše bylo OK a schváleno. Vyrazili jsme na cestu domů a teprve tady to propuklo na plno :potlesk: Nemám slov. A ač je červené a je jaké je - je to bombastické nové auto bez chybyček.

Je potřeba říci - zajišťovat si sám - do tohoto auta bych nešel a narazil bych určitě jak se znám na auto problémové. A o tom to je. Pokud tomu lidi rozumí tak může být i červená nebo černá

Opět splnil co se tady píše. :D

Slíbil překvapení a bylo :inlove: v podobě LPG rok staré.
Auto nádherné jako nové, že i servisman se rozplíval.
Závěr je takový - s M3maniakem na věky a nikdy jinak :pivo2: Děkuji - i bez diaře to jde
Jerremi

#243 Příspěvek od Jerremi »

Také jsem žádal o dovoz, trochu nestandardně jsem si chtěl vybrat ovšem z vybraných aut nebylo žádné ve stavu, který by se dal považovat za kvalitu, avšak i tak mi dovezl krásné kupé (ač jsem původně chtěl sedan tak mě kupé vyhovuje), řekl bych, že je krásné až moc, vzhledem k tomu že mi ho furt někdo oblejzá a nemít pojistku tak ho snad zabetonuji či v něm spím.

Celé to proběhlo velmi rychle, v noci schůzka a v noci předání, nejsem zvyklí takto jednat tak jsem měl menší pochybnosti avšak brzo mě to přešlo.

Auto je v perfektním stavu, trochu mi chybí tempomat, jediné závady co jsem našel je starý řemen(popraskaný) a trochu prolíná olej (normálka za danou cenu) jinak nic, auto má na svůj věk krásný kožený interier i lak, ikdyž hned první den mi ho tu někdo odřel...

Ovšem tu se hodnotí ne auto, ale služby a ty jsou velmi dobré. Ikdyž mě to cele vyšlo na nějaký peníz navíc, tak pro další auto které budu chtít a netroufnu si sám, opět požádám Reného o dovoz, tu jistotu, že vybere dobrý stav za rozumnou cenu jen tak nikde nedostanu.
bobo

#244 Příspěvek od bobo »

Od Reného jsem koupil 320daT. Cena byla příjemná, na autě jsem já při prohlídce, ani Libovka na následném servisu nenašel žádné skryté věci, nebo cokoli co by mi René neřekl. Udělaly se komplet výměny kapalin a nějaké provozní věci a dovolím si říct, že auto je kromě neoriginálního předního nárazníku top.

Auto jsem si prohlížel dlouho, byl víkend a uplně se to nehodilo. I tak jsem potom dostal kafe a koláč :D

Takže snad bude auto fungovat a díky za rozumnou domluvu.

Bohdan
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#245 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Díky všem za pochvalu a přeji Vám hodně šťastných kilometrů :wink:
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od Velvetek »

Doporučil jsem Reného do "trochu jiného klubu" kolegovi a i ten byl velmi spokojen s nákupem, i když se nejednalo o bmw... Takže dobrý :wink:
Kasaparek

#247 Příspěvek od Kasaparek »

Ahoj všem, co naspat, co tu ještě napsáno nebylo? Reného mi doporučil kolega z práce a pak jsem narazil na tenhle topic. Zavolal jsem, domluvil se, potkal se, čekal, pak René zavolal, všechno zařídil, auto přivezl pod nos a ještě poděkoval. Nějak marně pátrám v paměti, kdy jsem se s podobným jednáním už setkal….. René velký DÍK!!!

Lukas
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od RedBaron »

V létě 2011 jsem u kamaráda na bazénu popíjel drink a on se mě ptal, co pořád vidím na těch BMW. Tak jsme dali asi hodinovou debatu, načež byl rozhodnutý, že to musí zkusit. Zkusil a byl lapen, poprosil mě o výběr vhodného typu auta. Stanovil jsem, že po všech možných autech, která měl, bude jeho prvním BMW sedanová E46tka 330i facelift M-Paket II.

Do konce roku jsme objezdili spoustu vraků 330i tady v ČR, které měly v inzerátech krásné fotky a popis, bohužel realita málokdy odpovídala tomu, co bylo psáno. Anabáze pak vyvrcholila návštěvou chlapíka, který měl sice pěkné auto, ale zřejmě ho inzeroval jen aby se pochlubil, protože když jsme k němu vážili cestu na prohlídku a pak se mělo koupit, tak ho neprodal. Tím to pro nás definitivně skončilo, přestalo nás bavit ztrácet čas a nervy, vyštrachal jsem telefon na Reného a předal.

Po domluvě René zajel do Německa a přivezl krásnou 330i M-Paket II v manuálu s pěkným lakem, pevným podvozkem, jen sednout a jezdit. Přesně to, co jsme hledali. Auto mělo všehovšudy dvě závady: Naprasklá mlhovka a nedotažená ručka :D Dneska jsou to skoro čtyři měsíce a majitel je velmi spokojen, proběhla pouze preventivní výměna provozních kapalin.

O moudrech některých lidí, že jsou Reného služby předražené, si prostě myslím své. Má své klienty a ti ví proč. On nevozí auta, která byste zítra prodali o sto tisíc dráž, ale naopak auta, se kterými chcete jezdit několik let a nemít problémy.

Tímto děkujeme :wink:
Zachs

#249 Příspěvek od Zachs »

Tak taky musím pochválit M3maniaka. Asi tak rok jsem pročítal zdejší fórum křížem krážem, abych se rozhodl kterou pětku koupim.. Rozhodnutí padlo na E39 530i v manuálu se slušnou výbavou a rozumnými kilometry. Nijak jsem na to nespěchal, chtěl jsem auto ve slušné kondici, do kterého nebudu muset hned po koupi investovat dalších 100k a nevadilo mi si na to klidně dva měsíce počkat...
Vzhledem k tomu, že nejsem automechanik a BMW jsem ještě neměl, bylo jasné, že nákupem takového auta musím pověřit někoho kdo tomu rozumí a tyto auta zná(zuby bych si taky nešel nechat vrtat do pekařství)...

Je jasný, že ať to vybere kdokoliv, pořád to bude 10let starý auto, kde má nárok na výměnu v podstatě cokoliv, ale tim, že jsem vybral Reného si myslím, že jsem výrazně zmenšil pravděpodobnost, že si před barákem zaparkuju bezednou kasičku na peníze...

Zavolal jsem tedy M3maniakovi a jednou v noci jsme se sešli na pumpě, kde jsme si velice příjemně popovídali a ujasnili si priority, výbava/stav/km, klidně bych tam seděl ještě hodinu dvě dal si pifko a klábosil o autech.. Na auto jsem sice nespěchal, ale od té první schůzky jsem byl tak natěšenej, že jsem litoval, že jsem neřek, že ho potřebuju do 14ti dnů :D :D

Když mi pak po cca měsíci a půl René napsal, že mi veze krasavici, řešil jsem zrovna zdravotní problémy manželky a večer před tím jsme se tátou v hospodě domluvili, že s nim začnu makat a pokusím se změnit objednávku na nějaký auto na podnikání typu Berlingo apod.. Když mi teda hned ráno po tomto rozhodnutí přišla od Reného SMSka že mi veze krasavici připadal jsem si jako v nějakym filmu.. Nic.. na změny bylo pozdě, tak jsem prostě věechno hodil za hlavu a čekal ma tu krasavici.
(Renému jsem tuhle storku ani neřikal, tak jestli to čteš, tak sorry jestli jsem byl při přebírání "nemastnej neslanej", nebo málo nadšenej ;)) )
To auto je vážně krasavice, když jsem doma všem nakukal že je 4 roky starý tak se všichni ještě divili, že tolik... Co se výbavy týče, tak ta mě taky překvapila, protože byla hodně nadstandardní kolik E39tek má dvojitý skla, vestavěný dálkáč na ovládání garáže, hlídání tlaku v pneumatikách, Iso fix, originál sub wofer v kufru + víceméně obvyklejší výbava jako 16:9 navi, tempomat, servotronic, nivo, tempomat, xenony, komplet M packet včetně sportovních sedaček v elektrice, šíbr, CD měnič, 8 airbagu, hagusy, sky vak a jako bunus ještě krásná Topas Blau barva..
René díky !!! Kdybych se rozhodl auto vybrat sám - nikdy nikdy nikdy nikdy bych neměl takovýho mazlíka!!!!

+ Po nějaké době mi ještě přivezl nějaké dobroty z Německa, že jsem tak dlouho čekal... Dobrá práce si dělá reklamu sama a proto sem píšu ;)
APEn

#250 Příspěvek od APEn »

Cca před měsícem jsem se maniacovi zmínil, že bych chtěl bmw e46 330d touring 150kW. Po asi dvou týdnech mi píše, že má pro mě supr leštěnku v supr výbavě, tak neváhám a souhlasím, ať teda přijede ukázat fotky. Přijel v noci, ukázal fotky ve foťáku a mě se líbilo, tak jsem dal zálohu. Slíbil, že nejpozději do tejdne bych jí měl mít. Za dva dny sms: "dnes ve 22h jí budeš mít doma", tak to byla super zpráva. Vzal mi ještě zimní sadu kol, jak jsme se domluvili a i překvápko v podobě olej. filtru bosh a asi 7l castrolu :) Ještě než ho dovezl, tak mi řekl, že tam je trochu vůle v ramenou a tak mi sehnal nové silentbloky. Toho si vážím, jaký dovozce tohle řekne (a to jsem to při jízdě ani neslyšel). Každopádně auto je jako nové, lak nedotčen, z motoru bych mohl jíst a i uvnitř čisté. Že to bude v takovém stavu jsem opravdu nečekal. Jo a abych nezapomněl, tak ještě ten den stihl stk a emise. Cena nakonec byla úplně stejná jako jsme se domluvili na začátku a já oceňuju profesionální přístup a skvělé jednání. Jestli ještě někdy auto, tak jedině od maniaca :D
Acron

#251 Příspěvek od Acron »

Cca pred pol rokom som sa rozhodol kupit svoje prve auto a splnit si tak trochu detsky sen o modrom bmw :) Po dlhom hladani inzeratov, precitani for, robeni poznamok, vahani a nakoniec minuti prachov a zabudnuti toho vsetkeho co som zistoval, prisla na slovensko nova registracna dan za vsetky prvy krat registrovane auta v zavislosti na kW. Hovorim si, seriem na nich, auto uz fakt potrebujem. I cital som niekolko dni klubove fora a nasiel m3maniaca s nekonecnou diskusiou a recenziami. Poctivo som _vsetko_ precital, vyslo mi ze ide o doveryhodneho cloveka, tak som spocital posledne prachy, maly uver a napisal mu.

Napisali sme si, zavolali sme si, chcel som E46 pretoze to je posledny model ktory sa mi dizajnovo paci. Zo zufalstva po mojom nekonecnom hladani a vahani som upustil zo vsetkych poziadaviek, chcel som len bmw e46, 100% funkcne, sedan, idealne modre, idealne svetly interier a automat (ten mi rozmluvil ale respektoval). Nepotrebujem vykon, potrebujem tvar a pocit. Vsetko sme prebrali po telefone, poradil mi, povedal v com byvaju uskalia, ako chcem auto pouzivat.. proste vsetko co som nevedel pretoze doteraz som sa o auta nezaujimal. Bol som spokojny. Dohodli sme sa na 10% zalohe a stretli sme sa v noci, ked mal cestu cez Prahu. Dal som mu zalohu a cakal. Myslim ze to nebolo viac ako dva tyzdne ked sa mi ozval, ze ma pre mna krasavicu a zajtra vecer ho mam cakat.

Som stastny clovek pretoze ma ludia nesklamavaju :) Tak to bolo aj tentokrat. M3maniac prisiel na cistuckom (z vonka, z vnutra aj pod kapotou) modrom sedane v automate a s komfort packetom (318i po facelifte). Auto zrejme po druhom majitelovi (prvy pouzival servisnu knizku, druhu vobec) s nejakymi cca 130tisic km. Na km mi nijako zvlast nezalezi pretoze kvoli tomu som vyberal doveryhodneho cloveka, aby posudil skutocny stav auta. M3maniac odviedol pracu skvele. Auto jazdi bez akychkolvek necakanych investicii uz pol roka a za tu dobu som s nim presiel cca 12 tisic km. Najdu sa male nedostatky ktore su ale vzhladom k veku auta (r.v.2001) primerane (chcelo by to vymenit gumicky v dverach kvoli stahovaniu skiel, vymenit mini dvojkatalizator (auto ma 3 kvoli dosiahnutiu na lepsiu emisnu triedu) a, samozrejme, zlomeny kablik v tlacitku BC :) ). Toto vsetko sudim po nieco viac ako pol roku (prave preto ze sa v tom moc nevyznam). Od pociatocnej vymeny olejov/filtrov/vsetkeho_co_sa_meni_po_kupe s tym autom nie je vobec ziaden problem, lejem do neho benzin a jazdim. Servisujem u Petra vo Vinori ku ktoremu mam rovnako doveru a robil vsetky vymeny a prehliadku. Takze dakujem m3maniacovi a keby som ho bol oslovil skor, mohol som si usetrit mnoho casu (a nepreflakal by som povodne prachy na auto).

Nakoniec info o cene - dohodli sme sa na max. cene 200k, z toho 10% je zaloha a zaroven odmena pre Reneho (m3maniac). Rene nasiel auto o 20k lacnejsie ako bol limit.

PS: Registracnej dani na Slovensku som sa nevyhol (nestihol som to asi o dva tyzdne, ale za to nemoze Rene ale neprehladnost v cinnosti chujov v parlamente). Za 105 kW som im zaplatil cez 300 euro. Hej, su to chuji.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#252 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

:D
marknovys

#253 Příspěvek od marknovys »

Taky mám auto od Reného a tak se i já vyjádřím k tématu. Zadání bylo 330xd E91 a vzhledem k specifickým požadavkům jsem byl upozorněn, že to nějaký čas zabere. Na auto jsem nespěchal, takže jsem bez problémů souhlasil a vzhledem k referencím jsem zálohu zaplatil v klidu a čekal. Veškerá komunikace, která během procesu výběru probíhala, byla jasná a rychlá, což je Reného silná stránka si myslím.

Nyní něco k dovezenému autu:
Cena - byla nižší než byl vrchní strop a odpovídala současné situaci na trhu, takže spokojenost. Stav auta - Auto bylo dovezené do Německa 9.7.2013 z Itálie a po dvou měsících ho René dovezl mně, což je jediná věc, ze které jsem byl trochu překvapen. Servisní knížka byla vyplněna zhruba do půlky najetých km, nicméně jsem byl ujištěný, že auto bylo pravidelně servisováno. V podstatě to vypadá, že ano, protože STK prošlo bez problémů a během základního servisu co jsem dělal (oleje, filtry, ...) to opravdu vypadá tak, že většina věcí je vyměněna dle idrive.

Auto už mám přes měsíc a jezdí denně bez problémů a přesně splňuje to co jsem od něj očekával. Spoléhám na Reného zkušenosti a italský původ nijak neřeším, protože k tomu nemám důvod. Díky Renému za dovoz dobrého auta.
perdto

#254 Příspěvek od perdto »

Zdravím, prosím vás nemá někdo tel. kontakt na M3maniaca ? Chtel bych vyuzit jeho sluzeb ale on uz se tu nejak neobjevuje. Kdyztak SZ predem dik
hungar

#255 Příspěvek od hungar »

ahoj, tak můžu přidat pozitivní zkušenost s mcmaniacem - Rendou. super jednání, ochota, věnuje se tomu, poradí, zorientuje v problematice, o autech ví hodně, zná různé triky a má spoustu zkušeností. auto se povedlo, fakt moc krásné. díky rendo a ať se daří. Hlavně auto nevnucuje, v mém případě, i když bylo auto super, ve skvělém stavu atd. tak mi doporučil, abych se na auto jel podívat a pak si nestěžoval. hlavně je super, že prostě se sbalí, jede do německa objede auta, zkoukne je atd. a neřeší nějaké kilometry. Pavel
harmonica

#256 Příspěvek od harmonica »

Ahoj, taktéž dlužím Renému referenci. Již měsíc jsem štastným majitelem BMW E61 530d. René dodržel vše jak měl, přivezl auto v naprosto geniálním stavu které mělo najeto neskutečně málo km. Dokázal se taktéž vlézst pod limit.
U Reného oceňuji především jeho profesionální jednání a ochota diskutovat o čemkoliv co si Vy jako zákazník přejete. Plus, René nedodává pouze auto ale i službu. Mne zařídil emise a STK ještě před koupi a jelikož jsem ze stejného kraje, radí mi i se servisem. Ještě jednou díky chlape!
Příští auto budu určitě řešit opět s Reném! :pivo2: :palec:

PS: ty komfortní sedačky jsou prostě boží :respect:
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#257 Příspěvek od SpookyKT »

Taky tu mám jednu kladnou referenci, cca. před měsícem dovezena perfektní 535tka v M paketu. Cena a stav super, služby a jednání bezkonkurenční.
A dovoz až před barák, což jsem ani nečekal vzhledem k tomu že to do Klatov René nemá zrovna kousek. :wink:
Ještě jednou díky René :!:
Wario

#258 Příspěvek od Wario »

Taky bych chtěl poprosit o tel.kontakt do SZ. díky
JayFader

#259 Příspěvek od JayFader »

I já poprosím o telefonní kontakt do PM. Děkuji.
moranden

#260 Příspěvek od moranden »

můžu poprosit takovy o telefon do SZ? diky
Odpovědět