Tak musím taky přidat svou zkušenost s M3maniac.
Na konci prosince jsem se rozhodl že si pořídím své první BMW. Konkrétně BMW e92 330d / xd nebo 325d.
Po pročtení zkušeností s Reném jsem se rozhodl obratit na něj. Pocházím kouskek od Opavy tudíž osobní setkání nebyl problém.
S Reném jsem si domluvili požadavky a cenový limit. Neměl jsem vysoké požadavky. Šlo mi hlavně o stav a aby to byl R6. Jediné co jsme nechtěl byla béžová barva.
Je třeba říct že čím menší požadavky namísto toho že chci takovou barvu takové sedačky navigace vyhřev apod. tak René nemá tolik svázané ruce a daleko lépe se najde krasný zachovalý kousek s jasnou historií.
No a o cca 3 týdny později se to narodilo jako opravdu narodilo protože technický stav a vzhled je jako kdyby to auto vyjelo z fabriky. Takhle si představuju auto v TOP stavu a to má na budíkách cca 215k. Neveřil jsem tomu ale M3maniac nevím jak to dělá ale umí najít libovky
Výbava byla už jen taková třešnička na dortu na co si vzpomenu tak tam jsou xenony, park. senzory předek zadek, navigace, vyhř. sedačky, tempomat, nezavislé topení a mnoho dalšího o čem ještě ani nevím určitě
René všechno zařídil a já jsem defacto jenom přijel a odjel.
Určitě doporučím kde se dá a vím že se s Reném nevidím naposled protože rodině i lidem okolo jsem hodil brouka do hlavy jakmile viděli to auto.

:D
Můžete posoudit sami z fotek níže na linku.
René Díky
https://postimg.cc/gallery/qoqup1mi/