Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#261 Příspěvek od Pyron »

Mno tam je wlastně jen písmo...emblém BMW asi nehodnotíme, že? 8)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#262 Příspěvek od skautik Čestný člen »

xsun píše:preposilam dalsi navrh od matala

btw no pockam si jeste na nejaky dalsi navrhy samolepek (tusim ze vic lidi tady rikalo o samolepkach na okno), tyto bohuzel nejsou podle meho gusta ... sachovnice moc nemusim a tady ten text na krivce se mi taky nepozdava (barva se mi nehodi k vozu ;)) ...

mimochodem dela nekdo na tech samolepkach na SPZ? neslysel jsem o tom tady ani slovo ...

ani pismo coz? :)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od matal Moderátor »

8) Písmo u nálepky na této str. se dá upravit, ale nevím co by jste si představovali...
Jinak to může samozřejmě zkusit někdo ji mý, kritizovat umím taky... :?
Zatím jsem tu neviděl žádný jiný návrh..nebo jo?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#264 Příspěvek od Zave »

matal píše:8) Písmo u nálepky na této str. se dá upravit, ale nevím co by jste si představovali...
Jinak to může samozřejmě zkusit někdo ji mý, kritizovat umím taky... :?
Zatím jsem tu neviděl žádný jiný návrh..nebo jo?

Ja nekritizuju... :(
Ja jen rikal muj nazor... :wink:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od voko21 »

Komu se nelíbí šachovnice. :wink: Text může být libovolně posunutý! 8)
Přílohy
navrh1.jpg
navrh1.jpg (26.01 KiB) Zobrazeno 770 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#266 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

me se teda ani jedno logo nelibi ... nechci se nikoho dotknout ale neco takovyho bych si na auto nikdy nedal. Proc se vsichni snazite delat s textem psi kusy? Me to prijde jako by si sed skolak k pocitaci o objevoval stinovani ve fotosopu :-( ... mno .. to pismo samotny se snad ale pouzit da.
cabadaj

#267 Příspěvek od cabadaj »

Nemáte někdo originál logo v elektronické podobě , tak aby se s ním dalo pracovat ?
Potřebuju ho kvůli těm tričkům. Hoďte to prosím sem nebo na

masmid@cpoj.cz

dík
voko21
Kontaktovat uživatele:

#268 Příspěvek od voko21 »

To cabadaj: Myslíš tohle?
Přílohy
znak.jpg
znak.jpg (14.66 KiB) Zobrazeno 730 x
znak_cerny.jpg
znak_cerny.jpg (9.34 KiB) Zobrazeno 728 x
voko21
Kontaktovat uživatele:

#269 Příspěvek od voko21 »

To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš! :lol:

Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo :wink: , tak to předělávat nebudu, je to škoda času.

Zkus taky něco vytvořit a já tě slibuju, že ti to objektivně zhodnotím. Nebo napiš co si představuješ a já to udělám podle tvé představy. Zatím tady každej píše jak a co se mu nelíbí, ale nikdo nenapíše, že: to chce logo, pod něj klasický nápis BMW a nebo ledvinky, to celý do kroužku.

Dů jů ándrstent mí?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#270 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:me se teda ani jedno logo nelibi ... nechci se nikoho dotknout ale neco takovyho bych si na auto nikdy nedal. Proc se vsichni snazite delat s textem psi kusy? Me to prijde jako by si sed skolak k pocitaci o objevoval stinovani ve fotosopu :-( ... mno .. to pismo samotny se snad ale pouzit da.

No někteří ví,že jsi v tomto oboru dobrej....tak proč něco nezmákneš ty? :D namísto kritiky....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#271 Příspěvek od skautik Čestný člen »

voko21 píše:To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš! :lol:

Ale jde to předělat i bez stínů, ale pochybuju, že by se ti to líbilo :wink: , tak to předělávat nebudu, je to škoda času.

Zkus taky něco vytvořit a já tě slibuju, že ti to objektivně zhodnotím. Nebo napiš co si představuješ a já to udělám podle tvé představy. Zatím tady každej píše jak a co se mu nelíbí, ale nikdo nenapíše, že: to chce logo, pod něj klasický nápis BMW a nebo ledvinky, to celý do kroužku.

Dů jů ándrstent mí?

ja bych chtel neco jak ma znak alfa romeo club... ovsem nejsem si jistej kam bych si to nalepil :))
voko21
Kontaktovat uživatele:

#272 Příspěvek od voko21 »

skautik píše:
voko21 píše:To LOPOLO: Jelikož existuje světlo, jsou taky stíny, s tím nic nenaděláš! :lol:

Dů jů ándrstent mí?

ja bych chtel neco jak ma znak alfa romeo club... ovsem nejsem si jistej kam bych si to nalepil :))

Jakej myslíš? Je někde na http://www.alfaromeoclub.cz/index.php ?
voko21
Kontaktovat uživatele:

#273 Příspěvek od voko21 »

Tady jsou k vidění trika Pažout klubu : http://www.peugeot-club.cz/main.php?co= ... .php&id=37
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od mkalous »

voko21
Kontaktovat uživatele:

#275 Příspěvek od voko21 »

mkalous píše:a takovéhle maj samolepky:
http://www.peugeot-club.cz/main.php?co= ... =Samolepka

Podle mě nejsou nic moc a už je mají vyprodané! :wink:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od mkalous »

tak vyprodané je klidně mít můžou, ja jsem po nich stejně nepásnul, takže mě to ani v nejmenším nemrzí. Ale k tričkům. Na prsou znak a ww adresu, a na zádech jedno a to samé ve velkém... Nevím, znak peugeotu se ve velkém na ty záda hodí, jelikož znak je vlastně lev obkresleny linkou...... kdežto "naše" vrtule je znak uzavřený a plný, a nějak mi přes celá záda nepasuje....
K samolepkám. návrhů je tady neskutečně, jsme zvědav, jak se na nějakém návrhu shodne toliko lidí....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#277 Příspěvek od skautik Čestný člen »

voko21 píše:
skautik píše:

Dů jů ándrstent mí?

Jakej myslíš? Je někde na http://www.alfaromeoclub.cz/index.php ?

hmm kluci z klubu co byli v chrastanech, jestli to je jejich nova stranka tak tam ten znak neni ale mam ho v pc... myslim
Přílohy
logoarc.gif
logoarc.gif (9.16 KiB) Zobrazeno 1307 x
voko21
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od voko21 »

skautik píše:
hmm kluci z klubu co byli v chrastanech, jestli to je jejich nova stranka tak tam ten znak neni ale mam ho v pc... myslim

Jo tak ten nevypadá špatně, dalo by se z toho udělat něco podobného se znakem BMW. 8)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#279 Příspěvek od skautik Čestný člen »

voko21 píše:
skautik píše:

Jo tak ten nevypadá špatně, dalo by se z toho udělat něco podobného se znakem BMW. 8)

jo kdyz to nekdo udelate bez stinu v krivkach tak to nemusi vypadat spatne, ja na to ted bohuzel nemam cas
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od Fatal Design »

A co tohle ?? (je to šité horkou jehlou a na malém obrázku, musel bych to předělat)
Přílohy
BMWKLUB-FD.jpg
BMWKLUB-FD.jpg (46.54 KiB) Zobrazeno 1411 x
Odpovědět