Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
- soukupadam
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Ten plastovej střed je ale vždycky hroch ne?
- vlastnemec
Zase podle toho co máš, pokud nappa nebo merino tak nappa pokud hroch tak hroch, ale moc není vidět jelikož 760 s hrochem moc nebylo a 740/45d nebylo moc vyrobených. A to stejné je třeba i palubky a tepeců, vršek palubky a vršek dveří vždycky hroch spodek palubky a spodek tapeců podle toho co máš na sedadlech takže hroch nebo nappa a střed tapeců podle sedadel nappa=nappa merino=merino hroch=hroch. Vždycky je to vypsané ve výbavě vozidla.
- soukupadam
Ale ten plastovej střed-kryt airbagu je pokaždý stejnej. Má hrubší vzorek. Takže nesedí k jemnější kůži co je na volantu. O to mi jde.
je to tak, volant je skladacka na pohled a to ani nemusis mit presivanej
Ano airbag je vzdy rovnaky, ja ked som daval presit volant tak mali v ponuke ze aj airbag by vedeli potiahnut rovnakou kozou ale nejak som to neriesil..
mne bylo receno neresit kvuli bagu, kdyz sem pak videl jak vypada volant presitej i s pytlem tak me to sralo... ted je z toho klasickej vrak, na kterym jsou videt zasahy - mam volant vizualne jinej nez bag
Ano ja som si tiez povedal safety first tak som to neriesil kvoli bagom..sle jasne ze by to bolo krajsie keby je vsade pekna jemna nappa..
Vraj vedia ked robia bag kde ma byt ta koza “oslabena” aby to fungovalo jak ma..
Vraj vedia ked robia bag kde ma byt ta koza “oslabena” aby to fungovalo jak ma..
- soukupadam
Hele a co ten Jarax? Už je pryč nějak dlouho.
Jarax je v karanténě .... může dělat servis v klidu a nikdo jej nebude otravovat 

A Ty bys dojel na servis? Co vím, tak servisáci mají teď míň práce, protože se lidi bojí.
U nás teda nevíme kam dřív
jo taky sem si nejak nevsimnul, prace jak najebano
S JaraXem jsem mluvil, ten má taky mraky práce. Ostatně takovej servisák vždycky bude. Když se budem bavit konkrétně k němu, tak mu odřeklo servis dost lidí z čech, co mají neurgentní servis, že zatím nebudou riskovat cestu vlakem apod., což je pochopitelný. Vemte si odkud je a co se tady na olomoucku děje. Taky říkal, že ale neví co bude a jak to bude s dodávkama dílů. Do toho lidi prakticky přestali jezdit autama a každej drží prachy. Opět logický... nebo ne? Všeobecně lze tedy říct, že pokud se jedná o vyhlášenej servis, tak asi zatím asi pohoda. Ale průměrnej servis, kterej netlačí zákazníky před sebou problém má nebo mít bude. A nemusíme se bavit jen o tom. To jsou všechny obory. Aspoň u nás na olomoucku.
Servisy jedou dal. Horsi na tom jsou remeslnici, kteri delaj u zakazniku. My delame u zakazniku doma a tam jsem v haji. Takze ja osobne mam pripravenych 20 000 kc na servis a tim to hasne. Ostatni veci se odkladaj a bude se setrit. Takovych lidi bude mnohem vic. Zatim lidi utracej, protoze si nejak neuvědomují, co muze nastat. Spolehaj na odklady splatek a bezurocni pujcky, jenze ono to nebude, tak jednoduchy. Uz znam par pripadu, kdy jim to bylo zamitnuto, ze pry nejsou pred krachem. 
Prded 3 tydny jsme koupili Octavii 2, jako zalozni auto a jaky je problem sjednat pojistku, prehkasit auto a dalsi veci. Vsichni jedou v omezenem provozu.

Prded 3 tydny jsme koupili Octavii 2, jako zalozni auto a jaky je problem sjednat pojistku, prehkasit auto a dalsi veci. Vsichni jedou v omezenem provozu.
no jelikoz nikdo nejezdi mhd radsi tak vsichni jezdi autama, a kdo jezdi bmw tomu se to sere, takze je porad co opravovat. to by lidi museli jezdit necim spolehlivym
Tak uz chapu, proc jsem si koupil Octavii 2. Ale je to kurva tvrde auto.
asi na té mazdě něco bude ...
Ty většinou jen jezdí a jezdí ...
jinak jsem projel celou moravu včera a v pohodě dálnice poloprázdné dá se krásně cestovat. Litovel bylo vidět jak tam blikají s majákama ... by mě zajímalo kolik jim to cucá ampér protože tam blikají snad celý den.
Pak nad náma lítal armádní vrtulník to byla prdel ..manželka se dívala dalekohledem co vozím a prej se borec taky čuměl nějakou optikou kolem nás
Asi hledali nějaké uprchlíky co jeli zalejvat kytky na zahrádky....
Neměl bych problém jet kamkoliv jedu do servisu v pondělí ... musím udělat STK mám posledních 9dní...
Člověk nesmí bejt tak předposranej ... roušku i respirátor i zásoby vše mám.... co mě děsí je propad ekonomiky díky viru bude hodně hlubokej ...a zasáhne to opravdu hodně rodin ... pak by mohl bejt velkej problém v ulicích... pokud těm lidem nikdo nepomůže .... pomohou si sami....
Snejku tak někoho požádej at ty fotky naháže na rajce a sem hodí link ...je to práce ... dobře 20-30 minut pokud je počítač po ruce. A musíš obejít všechny auta a udělat od každého 3-4 fotky?

Ty většinou jen jezdí a jezdí ...
jinak jsem projel celou moravu včera a v pohodě dálnice poloprázdné dá se krásně cestovat. Litovel bylo vidět jak tam blikají s majákama ... by mě zajímalo kolik jim to cucá ampér protože tam blikají snad celý den.
Pak nad náma lítal armádní vrtulník to byla prdel ..manželka se dívala dalekohledem co vozím a prej se borec taky čuměl nějakou optikou kolem nás

Neměl bych problém jet kamkoliv jedu do servisu v pondělí ... musím udělat STK mám posledních 9dní...

Člověk nesmí bejt tak předposranej ... roušku i respirátor i zásoby vše mám.... co mě děsí je propad ekonomiky díky viru bude hodně hlubokej ...a zasáhne to opravdu hodně rodin ... pak by mohl bejt velkej problém v ulicích... pokud těm lidem nikdo nepomůže .... pomohou si sami....
Snejku tak někoho požádej at ty fotky naháže na rajce a sem hodí link ...je to práce ... dobře 20-30 minut pokud je počítač po ruce. A musíš obejít všechny auta a udělat od každého 3-4 fotky?
bude rabování?
vykrademe Invelt woe, zamlouvám si nějakou 730d v paketu na velkých kolech
vykrademe Invelt woe, zamlouvám si nějakou 730d v paketu na velkých kolech