Děkuji, já jsem chtěl DD, EDC a L7 byla to nejlevnější 745 v Evropě, jestli byste jí sehnali za 40 tak jste lepší než já, díky té ceně mi zbylo dost peněz, mohu je použít za něco smysluplného jako čiptuning, nebo dobrý kola.
Měla by mít najeto 270 tis a vše by mělo normálně fungovat. Je tam LPG, ale nemám tušení jaké.
wbagl61020dm55185
Tak základ tam je slušnej to by mě stačilo. Tak snad tam nebudou nějacé strašáci v automatu či motoru...a budou to jen nějaké detaily za pár desítek k.
Jsem zvědavej co se najde na prvním servisu. Klidně to pak napiš docela by mě to zajímalo i v jakém je stavu motor a automat a podvozek jak funguje.
Jinak české servery VIN NENAJDOU počítám jedině v německu či země kde se používalo.
Jinak interiér je pěknej ... pokud byla nejlevnější tak kolik 80-90K ?
Stála 56 200,- Já už takový auto chci spoustu let a vždycky mě něco odradilo a skončil jsem u nějaký plečky protože jsem se bál. Teď jsem hledal nástupce mé E39, 528i, která už dosluhuje a musel bych hodně investovat a opravovat tak jsem začal koukat po E39 530d, několik mě jich uteklo a mezitím jsem koukal na E60 a úplně náhodou na mě vyběhla 745i. Napsal jsem si o vin a když jsem zjistil výbavu tak už jsem na nic nečekal. Bylo mraky zájemců a ten majitel mi jí držel od pondělí až do neděle, kdy jsem mohl poslat odtah. Já nečekám žádný zázrak, vy jste tu profíci a nejspíše byste tohle sehnali levněji, nebo třeba luxusní kousek za kilo. Já jsem těch aut také pár viděl a nevidím v tom rozdíl mezi tím co jsem koupil a auty za 100-130 u nás. Když mě to nebude bavit, nebo to bude průser tak to na díly vždycky někdo koupí. Ono je dost těžké v dnešní době něco koupit. Nedělal jsem si žádnou kontrolu, VIN report, bylo to ber a nebo vezme jiný. Tyhle auta jsou teď na samém dně a nebyl moc čas otálet.
Dnes jsem jí poprvé viděl a nevypadá tak špatně,hlavně je už šero. Jako první nefunguje hydraulické otevírání kufru a nevím jak se zavírá víčko popelníku vpředu. Takže mohu začít....
Dnes jsem jí prohlídnul a není nic moc, takovej otloukánek. Připadá mi, že idrive si žije vlastním životem, rádio nejspíše nefunguje, motor vrčí, ale nechtěl jsem ho trápit než vyměním olej našel jsem tam nějakou utrženou hadičku. Hlásí se slabá baterie i když jsem jí nabíjel a po zamčení mi svítí pořád ovladač sedadel ta spodní část do L takže to asi vybije baterku. Zatím to nebudu ani zkoušet přihlašovat byl by to zbytečný výdaj navíc.
pavel hele píšu xalerovi a ne tobě navíc píšu k autu a nic co by tě mělo rozčilovat ... chce to studenou sprchu a uklidni se
XALER: mrkni se na řádek 005D2D - CIM: interní ECU 524280 km
To se dalo čekat že nějací strašáci vylezou.
Kdybys koupil ted v inzerci kolem 110-120k prodává slušnej předface 745i vybavenej s LPG tak si možná ušetřil ...