Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 e89 30i S-drive MR2009 - m4Zlik... :-)
Ono to neni sedriku o tom, ze by nekomu bylo horko, ale spis o tom, ze slunko sviti a ozon ve kterym je permanentni dira nas malo chrani pred rakovinou kuze. Zadny opalovaci krem to nemuze zachranit, ten funguje jen kratkou dobu. Slunko pali i pres obleceni.
Tedy ten co ti muze pripadat jako blbec, to ma v hlave srovnane.
papr promin - musel jsem
papr promin - musel jsem
- pavproch
Neska sem opět navzdory nemocenské na chvilku vyrazil, zase na Hamry, Ebeka a tam... oooaachhh, křasa, navzdory "šílenému" prázdninovému provozu.
Modrá oftáka s ramerem "on" byla neska zase u Valašky, ale naprosto zákeřně měřili 30 na omezení (pravda, sou tam fčíl světla kvuli opravě mostu, ale třicítka je tam vážně mooooc málo) a vybírali to u odbočky k Penzionu pod betonem.
Akurváth se velmi brzo udělal přesně ten nesnesitelný hic, co sme se o něm bavili v předchozích příspěvcích.... a přestal ňa bavit (nějak fčíl ty hicy ještě hůř snáším než před pobytem v nemocnici)
Modrá oftáka s ramerem "on" byla neska zase u Valašky, ale naprosto zákeřně měřili 30 na omezení (pravda, sou tam fčíl světla kvuli opravě mostu, ale třicítka je tam vážně mooooc málo) a vybírali to u odbočky k Penzionu pod betonem.
Akurváth se velmi brzo udělal přesně ten nesnesitelný hic, co sme se o něm bavili v předchozích příspěvcích.... a přestal ňa bavit (nějak fčíl ty hicy ještě hůř snáším než před pobytem v nemocnici)
ZZZZ píše:Ono to neni sedriku o tom, ze by nekomu bylo horko, ale spis o tom, ze slunko sviti a ozon ve kterym je permanentni dira nas malo chrani pred rakovinou kuze. Zadny opalovaci krem to nemuze zachranit, ten funguje jen kratkou dobu. Slunko pali i pres obleceni.
papr promin - musel jsem
Je to každého věc, to bezpochyby

Ale obavu ze spálení/úžehu/rakoviny kůže chápu - každý to má se zdravím různě.
Taky omluva za OT a abych nebyl úplně mimo - krásný auto a souhlasím s tím, že noční projížďka bez střechy je rovněž bomba.
- pavproch
Klucí, fklidu, šak je to veřejné vlákno, no ni.... dokad mi tu nezačnete vychvalovat komunisty či jinou zvěř apod, taxem fklidu, čili můžete.
Neska odpoledne (v rámci vycházek dle nemoceneké) cca hodina a půl s m4Zlikem a s ňou (čili čti: NEredline) tady po okolí, samozřejmě kotěhůlkama, bo na hlavních je prázdninový provoz jaxfiň.
Neska odpoledne (v rámci vycházek dle nemoceneké) cca hodina a půl s m4Zlikem a s ňou (čili čti: NEredline) tady po okolí, samozřejmě kotěhůlkama, bo na hlavních je prázdninový provoz jaxfiň.
- pavproch
Až když člověk opravdu delší dobu nesedí za volantem 3er, tak zjistí, že:
....a to můj 3er má za sebou spoustu a spoustu vylepšení a úprav (nikoli vzhledu)
pavproch na AF.cz píše:fčera sem po asi měsíci projel na chvilku 3er a je to (v porovnání s m4Zlikem se "sport+" režimu) herka zdechlá a unylá.... ale jinak je to krásná herka a sem s ní převážně spokojen....
....a to můj 3er má za sebou spoustu a spoustu vylepšení a úprav (nikoli vzhledu)

- pavproch
Yo! Yo! Yo!
Neska sem v šest (večur) vyrazil na letní podvečerení vyjížďku - Ebeka, Staré Hamry, Ostravice Morávka (až dozadu nad přehradu), Visalaje a zpět ditto.... po cestě tam byl ešče docela prázdninový provoz, zpět to ovšem byla jízda! :lovestruck: 180 kiláků :lovestruck:
Slunko moc nepražilo, bo opar, ideální těplota, tlak rosný bod.... a bezvětřo....
Následné čepování se mi taky líbilo - 47litránků na 299,6 km.... :lovestruck:
Potkali sme jednu Z3 (nestihnul sem kývnout, bo plné ruce práce - podřazování s meziplynem, blinkr a tak...
) a jeden boxstér s pražskou značkou - myslíte, že ta pipina za volantem odpověděla na pozdrav? ...a to byl rovný úsek, klidná jízda, čili určitě neměla plné ruce práce 
Neska sem v šest (večur) vyrazil na letní podvečerení vyjížďku - Ebeka, Staré Hamry, Ostravice Morávka (až dozadu nad přehradu), Visalaje a zpět ditto.... po cestě tam byl ešče docela prázdninový provoz, zpět to ovšem byla jízda! :lovestruck: 180 kiláků :lovestruck:
Slunko moc nepražilo, bo opar, ideální těplota, tlak rosný bod.... a bezvětřo....
Následné čepování se mi taky líbilo - 47litránků na 299,6 km.... :lovestruck:
Potkali sme jednu Z3 (nestihnul sem kývnout, bo plné ruce práce - podřazování s meziplynem, blinkr a tak...