Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
Uuuuf to je teda story
Taky znam ten pocit kdyz ti nekdo ukradne neco k cemu mas fakt vztah, vim ze to je horsi jak rana do palice...
Kazdopadne gratuluju ze mas mazla zpet, i kdyz pochroumanyho.
Na tohle v zivote nezapomenes, a co te nezabije to te posili...ver tomu ze i z takovy hovadsky zkusenosti se da odnyst neco pozitivniho...takze GL!

Taky znam ten pocit kdyz ti nekdo ukradne neco k cemu mas fakt vztah, vim ze to je horsi jak rana do palice...
Kazdopadne gratuluju ze mas mazla zpet, i kdyz pochroumanyho.
Na tohle v zivote nezapomenes, a co te nezabije to te posili...ver tomu ze i z takovy hovadsky zkusenosti se da odnyst neco pozitivniho...takze GL!
-
- Kontaktovat uživatele:
Martine, všechno špatný je pro něco dobrý a po roce v nový nebo staronový káře, až třeba pojedeš kolem toho zábradlí se na to budeš koukat jinak a jen si letmo zavzpomínáš a povzdechneš.
Já už se v životě musel dvakrát odrazit pořádně ze dna a není to tak dlouho co jsem se dva roky topil v totálních sračkách.
Nezoufej, hlavu vzhůru, je to jen jedna z mnoha kapitol ve tvém dlouhém životě a problémů budeš ještě řešit nezpočet. Zítra něco pošlu, drž se
Já už se v životě musel dvakrát odrazit pořádně ze dna a není to tak dlouho co jsem se dva roky topil v totálních sračkách.
Nezoufej, hlavu vzhůru, je to jen jedna z mnoha kapitol ve tvém dlouhém životě a problémů budeš ještě řešit nezpočet. Zítra něco pošlu, drž se

-
Safra... No co k tomu dodat, Martinezi...
Auta je určitě škoda, ale snad to nebude tak zlé a alespoň víš, na čem jsi... Jasně, že to mohlo dopadnout líp, ale taky o dost hůř, stejně je náhoda jako blázen, že jsi to auto potkal osobně na křižovatce!
btw: škoda, že jsem tenhle skvost na Jižáku nikdy neviděl naživo
. Na VŠE studuju taky 
Auta je určitě škoda, ale snad to nebude tak zlé a alespoň víš, na čem jsi... Jasně, že to mohlo dopadnout líp, ale taky o dost hůř, stejně je náhoda jako blázen, že jsi to auto potkal osobně na křižovatce!
btw: škoda, že jsem tenhle skvost na Jižáku nikdy neviděl naživo

Martine, bud rad, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Je mnoho horsich scenaru, z nichz nejhorsi by byl, ze by to neodnesly jen plechy Tvyho milacka - ale treba telesna schranka Tvoje nebo nekoho znamyho, postrelenej nezucastnenej na ulici, postrelenej pachatel a nekolikalety soudy, hromadna dopravni nehoda s vaznyma zranenima, vytlaceni ze silnice a prujezd vylohou do prodejny aut, totalka nebo nevratny zosTUZING Tveho krasneho auta... Tech moznosti horsiho scenare je opravdu cela rada a je jen skoda, ze ten parchant zdrhl. Ale na kazdou svini se vari voda...
Clovek se po necem takovem dlouho kouse, jestli nemel udelat radsi to ci ono, ale pravdou zustava, ze nikdy nevis, co se vsechno mohlo stat. Proto bud rad, ze mas svoje auto zpatky a za cas zjistis, jestli to ma cenu resit dal, nebo se pustis do neceho jineho.
Symbolickou castku uzij dle libosti, klidne i na ten obed. Verim, ze az budes moct Ty a nekdo jiny bude potrebovat, taky pomuzes - byt' symbolicky. Mej se hezky a hled si sveho milacka stejne jako dosud.
Clovek se po necem takovem dlouho kouse, jestli nemel udelat radsi to ci ono, ale pravdou zustava, ze nikdy nevis, co se vsechno mohlo stat. Proto bud rad, ze mas svoje auto zpatky a za cas zjistis, jestli to ma cenu resit dal, nebo se pustis do neceho jineho.
Symbolickou castku uzij dle libosti, klidne i na ten obed. Verim, ze az budes moct Ty a nekdo jiny bude potrebovat, taky pomuzes - byt' symbolicky. Mej se hezky a hled si sveho milacka stejne jako dosud.
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc blahopreji k nalezu,i kdyz to neni ve 100% stavu,ale alspon,ze se vratilo majitely,kterej ma k nemu lasku a srdce mu tluce pro BMW.Kdybych nebyl sam svorc,tak bych neco urcite poslal i kdyz se osobne nezname,ale je videt ze Martinez je opravdu clovek se srdcem z modro-bily vrtulky.
A to jak se zachovali klubaci tak k tomu jen jedno:mate u me velkej
A to jak se zachovali klubaci tak k tomu jen jedno:mate u me velkej

Nejakou dobu jsem tady nebyl. V nedeli jsem si uzival v Escobaras zaslouzeny odpocinek po zapasech.. Netusil jsem, ze jsem se malem minul na Evropsky s tvym autem...(jel jsem kolem 18h ze Stochova domu na Evropskou)
Kazdopadne hustej pribeh s docela dobrym koncem.. Po tom zmrdeckovi se zkusim jeste po Vokovicich poptat. Jinak nejakych par susnaku Ti taky rad prispeju. Sice Te neznam, ale libi se mi, jak to tu funguje! Jen tak dal, je spravny, ze se i neznamí lidi dokazou podrzet a navzajem si pomoct pri chytani hajzlů jako byl tenhle!! Jinak preju lepsi zitrky, myslim ze uz mas snad na chvili vybrano..
PS: Kdyz mi mazla ukradli, tak jsem mel taky cca 14dni pred dovcou na kterou jsem se tesil.. Najednou ma clovek uplne jiny priority..
Kazdopadne hustej pribeh s docela dobrym koncem.. Po tom zmrdeckovi se zkusim jeste po Vokovicich poptat. Jinak nejakych par susnaku Ti taky rad prispeju. Sice Te neznam, ale libi se mi, jak to tu funguje! Jen tak dal, je spravny, ze se i neznamí lidi dokazou podrzet a navzajem si pomoct pri chytani hajzlů jako byl tenhle!! Jinak preju lepsi zitrky, myslim ze uz mas snad na chvili vybrano..

PS: Kdyz mi mazla ukradli, tak jsem mel taky cca 14dni pred dovcou na kterou jsem se tesil.. Najednou ma clovek uplne jiny priority..