srovnávat můžeš cokoliv,
jde o to že hodně lidi má třeba peníze na pětku ale neví že za ty prachy mužou mít sedmu a co jim může které auto nabídnout, většina lidí totiž žije v tom že sedmička nenabízí o moc víc než pětka, ale stojí víc na pořízení i servis, skutečnost je přesně opačná, rozdíl mezi pětkou a sedmou je obrovský, servisní žádný nebo opačný. od toho todle vzniklo-
můžeš třeba srovnat jestli je výhodnější si místo baby pořidit chlapa, a to je ještě víc nesrovnatelné, přesto takové srovnání klidně může být.
já jsem ted třeba na Enduro klubu chtěl srovnat svoji DRZ-400E s mojí vysněnou EXC 300, at prostě vím jaké ty motorky jsou, jelikož na EXC jsem nikdy nejel, a všichni mi napsali "to nejde srovnávat, jsou to různé motorky.,haha nazdar"
vemte si jen kolik zarytých odpůrců přešlo hlavně díky tomutu tématu na 7er,
třeba hurvajz, jak ten se semnou hádal, a pak jé sedma, super,
Sweden, taky o tom nechtěl ani slyšet, už mi tady vyhrožoval, a pak jéé sedma je skvělá
matiz, ten se mi leta smál v čem to jezdím, a ted má 4 sedmy,
a je jich víc, plus mraky těch co se nemuseli hádat, přijeli si sedmu zkusit a pořidili si ju
samozřejmě tím nikomu nic nevyčitám, ale na těchto lidech vidím že to smysl má

všimněte si že jsme to se Snejkem dostali do stavu že většina zajímavých sedmiček končí v ČR, všecko z DE, AT i PL jede sem. a v okolních zemích to auto neumí ani pořádně poservisovat. ted jsem sledoval par lidi na bmwklubu.sk kde borci rok řeší naprosto banální problémy, např nastavení rozvodu, které ale skončilo tak že mu přetěsnili motor za 80 a nevyměnili ani rybníčky, ani gufera, ani trubku a dokonce ani nenastavili ty rozvody, prostě ty peníze vyhodil.
ve výsledky mu to prý chybnou polohou vačky píše protože má LPG, to je přece jasny, protože na slovensku je LPG sprosty slovo a klidně ti rozbije aji zpětná zrcátka.