Player1 píše:JaraX píše:Player1 píše:[quote="T613"]jo byla

aspon vidis, jak malo vybavy staci ke stesti

tomascz: cestyn nebit tvuj kobyl co? "zivyt" to jsem teda jeste nezral
ten vypis vybavy je srandovni, kdyz 2/3 veci je zaklad

a 2/3 z té 1/3, která je dodělaná stejně funguje jen tak napůl... ale co Jardo, ještě to není hotovy, že jo

tak mi napiš dvě věci co nenfungujou jak mají? že jsi to auto měl pučeny ve stavu vývoje je věc, druhá, a ještě budeš kokote pomlouvat, misto abys byl rad že jsem ti to pučil

Tak se hned nerozčiluj... Já tě mám rád aj bez výbavy
Je sice super, že si doděláš všechno možny, ale problém je, když to není dotaženy do konce. Funguje ti už to hydraulicky otvírání kufru? Zadní roleta funguje bez problému? Funguje ti rádio a je správnej formát obrazu na obrazovce Mk4? Ta lednička, kterou už tam nemáš, tos doufám ani nikdy nepovažoval za ledničku - nebo jo? A možná bych si ještě na něco vzpomněl, ale je to jedno. nemyslím to špatně, jen už jsem na tyhle dodělávky alergickej po tom, co jsme spolu dělali to mou navi, která je napiču. Ale to víš, že už bych do toho auta nehrábl. Nejsem takovej dobrodruh jak ty

[/quote]
- ano hydrualicky otviranio už funguje bez problemu - chybejici segrovka doplněna. dokonce mužu i na dalku zavirat, což auto v serii neumi
- ano, zadni roleta jde bez problemu, i boční trojuhelnikova roleta je spravena
- obraz na obrazovce ma format 16:9 protože už jsem sehnal MK4 jednotku
- tvoje navi není napiču proto že jsme ju dodělavali, ale proto že jsme dodělavali japonskou navi kterou sis kdesi koupil
- a tu ledničku co jsem tam dřiv měl misto skivaku opravdu považuju za ledničku, sice to byl bastl, ale do auta do nijak nezasahovalo, dalo se to vycvaknout v pohodě a odpojit dva draty a bylo tam v letě 5 stupnu.
takže příště než otevřeš hubu tak se zamysli laskavě