Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Giome píše:Včera večer jsem jel od našich z Lužin přes butovice na Radlickou a někde v těch místech jak je ten radar po zůžení tak napravo v ulici asi 60metru od hlavní zrovna nějakej malej zmrd nastupoval do černého bmw,upozornuju,že to auto nemělo značky...tak jsem přibrzdil,čumim na něj a vyskočil mi adrenalin až do krku při představě,že je to ten malej zmrd a už ukradl zase nějaký jiný auto.....kurva já bych chtěl být u toho,když ho budou bít..
taky E34? my tam včera videli jednu projíždět....
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Giome píše:jojo tak nějak ,ale nasedal na druhe strane silnice v ulici jakoby po pravé straně radaru směrem do centra a uhnul až u metra na světlech proto jsem si všiml,že nemá ani převozky..ale víceméně ten okruh by šel..
zvláštní... tak to může být i odjinud než jsem kroužkoval... něco mě už napadá...
-
Mrklnul jsem tam. Projel jsem tu vilovou čvrť napravo od radaru a zběžně sídlák (přecejenom je to velký a moh bych tam jezdit do rána navíc s nejistým výsledkem
). Na sídláku zajimavý nic, jediný báwko co jsem viděl bylo na druhý straně e36 u jednoho baráku...jediný zajimavý, odtahovka, plaťák a takový fíčury a pár kár bez značek zřejmě vraky na pozemku...ale to s tím asi nesouvisí, týpek nejspíš provozuje normální servis nebo něco takovýho

BOOST píše:castro píše:to 100%
Škoda, že nejsem z Prahy, bych vám s tou jeho převýchovou trochu pomohl.Tak mu dejte aspoň za mě taky, že domrdal kola, na kterých jsem si dal obvzlášť záležet.
jo, tenhle pohled me boli hodne.. ani jedno z kol se za ty 3 roky nedotklo obrubniku..

..zatim se nenaslo nic zadsadne neopravitelneho, nicmene se ted musi az bude teplo nabastlit nejake rameno a odtahnout to na rezerve do dilny a poradne odstrojit..
..trosku me trapi pocit, ze budu mit dedka a navic invalidniho uz za cenu temer jen jineho vitalniho dedy ... cili to vidim blede, ac jsem jeste neuvazoval o odhlaseni povinneho nebo cehokoliv jineho.. Bude to jeste tezky louceni

Jinak na zmrdeckovi se dik nekterym pomalu systematicky pracuje, nejak to dopadnout musi...
A jak jinak, opet dekuju.. porad to beru jako jednu z nejsilnejchich zkusenosti a zazitku, ale diky mistnimu osazenstvu v tom je i silne svetla stranka zivota...

Martinéz píše:jo, tenhle pohled me boli hodne.. ani jedno z kol se za ty 3 roky nedotklo obrubniku..
Zase aspoň že to je jenom jedno kolo, to by se mělo dát sehnat.

Martine, tvoje auto jsem také bral a stále beru za vzor, pomyslná konečná meta, do které bych chtěl svoji 535tku jednou dostat, ale především ti chci říci, že každé auto, se kterým se takhle dlouhá léta mazlíš a znamená pro tebe doslova člena rodiny, má svoji duši, není to jen kus železa bez poskrvrny, které právě vyjelo z výrobní linky, protože každá duše má nějakou historii. Kdyby tvé auto mohlo mluvit, určitě by řeklo "ty vole, porťáku, neblbni, je to jen šrám, oprav mě a zase si spolu vyjedeme"
Věř mi, že ten pocit, kdy ho opravíš a poprvé vyjedeš na projížďku, bude tak krásný, že ti ho nikdy jiné auto nenahradí.