Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: Rada s prodejem
hele, co jsem pochopil tak jsi sám, mladej kluk, tak běž a kup si pořádnou "pič***ovinu" nějaky roadster, cabrio, nějakej nesmysl, na sedmu máš čas.
OT: hele kurva a kdo tu káru bude platit? Ty nebo manželka? 7er s vozejkem a hurá na dovolenou, to bude píčo zážitek.
a jestli chceš příspěvek do statistiky tak většina chlapů kolem mě vopravdu tyhle problémy nemá. buď si jejich ženský umí na káru pro sebe a smrady vydělat sami (služební kombíky included), nebo jim frajeři koupí káru dle jejich uvážení a neřeší to.
Mít doma babu, co vydělává 00prd a ještě mi bude kecat do toho jak utrácím svoji škváru, no to bych se vopravdu šel radši zabít.

a jestli chceš příspěvek do statistiky tak většina chlapů kolem mě vopravdu tyhle problémy nemá. buď si jejich ženský umí na káru pro sebe a smrady vydělat sami (služební kombíky included), nebo jim frajeři koupí káru dle jejich uvážení a neřeší to.
Mít doma babu, co vydělává 00prd a ještě mi bude kecat do toho jak utrácím svoji škváru, no to bych se vopravdu šel radši zabít.
7er je pro rodinu s dětmi dostačující auto kapacitně, průser by byl kdybys měl dvě děti co obě potřebují kočárek, tak by problém asi byl, dva kočárky nevím jesltli do kufru vlezou, ale jinak tam vleze vše. my nemáme problém se sbalit na 14tidenní dovolenou do řecka a nikdy jsme si něříkali "škoda že nemáme větší kufr" letos s nama jeli další tři sedmy, z toho dvě nevyužité kapacitně a klidně jsme si k nim mohli něco dát a nedali. nebylo třeba. a to sem vezl zpátky mraky věci.
a co by mi pomohl kombík? nic. hučelo by mi za hlavou, furt bych musel čistit zadní okno, táhlo by mi na nohy když by někdo nastupoval, a hrkali věci z kufru do kabiny. vůbec nemám tu potřebu. na to mám voyagera, stál 60k, a když potřebuju něco stěhovat, jedu tím. před asi 10 lety jsem si koupil origo BMW přičníky a origo BMW rakev, potřebuju přece vozit hodně věci, projel jsem se s tím jednou a od té doby jsem to nedal na auto komfort je pryč, ale zase lepší jak vozík. prostě to stačí. občas mám potřebu víst něco většího, ale to si prostě beru transita, tam by mi nepomohl ani kombík. v sedmě už jsem odvezl nápravnice, komforty, stropnici, víko kufru, atd. co jsem naopak neodvezl a nedal bych to ani do kombíka je - kapota, motorka, motor V8 s převodovkou.
moje rada, udělej to tak jak jak to máme my, sobě s ženou kup sedmu. pokud stavíte nebo rekonstruujete, kupte si za 40k transita, máme ho tak v rodině a sdílíme ho ve více lidech a sakra se to hodí. ročně to stojí 1x olej a pojistku, jezdí to celoročně na zimákách a 5 let z toho nebyli dole kola. no a pokud nestavite tak si kupte k sedmě voyagera, koupíš za 50k a převezeš mraky věci, ale na vyloženě bordel jako transit to není.
ještě by se mi libilo mít transita sklopku, ale to stojí nesmysl, nebaví mě lopatovat písek
a co by mi pomohl kombík? nic. hučelo by mi za hlavou, furt bych musel čistit zadní okno, táhlo by mi na nohy když by někdo nastupoval, a hrkali věci z kufru do kabiny. vůbec nemám tu potřebu. na to mám voyagera, stál 60k, a když potřebuju něco stěhovat, jedu tím. před asi 10 lety jsem si koupil origo BMW přičníky a origo BMW rakev, potřebuju přece vozit hodně věci, projel jsem se s tím jednou a od té doby jsem to nedal na auto komfort je pryč, ale zase lepší jak vozík. prostě to stačí. občas mám potřebu víst něco většího, ale to si prostě beru transita, tam by mi nepomohl ani kombík. v sedmě už jsem odvezl nápravnice, komforty, stropnici, víko kufru, atd. co jsem naopak neodvezl a nedal bych to ani do kombíka je - kapota, motorka, motor V8 s převodovkou.
moje rada, udělej to tak jak jak to máme my, sobě s ženou kup sedmu. pokud stavíte nebo rekonstruujete, kupte si za 40k transita, máme ho tak v rodině a sdílíme ho ve více lidech a sakra se to hodí. ročně to stojí 1x olej a pojistku, jezdí to celoročně na zimákách a 5 let z toho nebyli dole kola. no a pokud nestavite tak si kupte k sedmě voyagera, koupíš za 50k a převezeš mraky věci, ale na vyloženě bordel jako transit to není.
ještě by se mi libilo mít transita sklopku, ale to stojí nesmysl, nebaví mě lopatovat písek

To máš pravdu, je to pořádná pyčovina.JaraX píše:hele, co jsem pochopil tak jsi sám, mladej kluk, tak běž a kup si pořádnou "pič***ovinu" nějaky roadster, cabrio, nějakej nesmysl, na sedmu máš čas.
Jj kola jsou jedna z mála věcí co asi naložila. I když 4 19ky nevím nevím. Ještě mi řekni že nepoznáš u kombika když ti v zimě nakládá něco do kufru jak ti táhne na nohy
Co se týče prodeje, tak za mě je dobrý dodržet pár věcí. Přes bazary 100% ne a ani na ně nereagovat. Vypucovat auto zvenku i zevnitř, dobře ho nafotit a rozumně popsat inzerát. Osobně prodávám všechny auta ve stavu "sednout a jezdit", o případných problémech bych informoval. Tímto stylem jsem prodal všechny auta prvnímu, co přijel. Když jsem ten inzerát trochu ořezal, třeba o dobrý fotky, dělalo to hodně. A uvedl bych jen telefon, na email Ti bude psát kdejakej kkt.
JaraX: tak ono moc lidí bosky nejezdí
JaraX: tak ono moc lidí bosky nejezdí

Naposledy upravil(a) Pajk85 dne sob 09.11.2019 14:18, celkem upraveno 1 x.
To chce Webasto a vyhrivanej volant
taky nechápu, co lidi furt převážej a potřebujou obr kufr, nám stačí i ten v E53, koukám 465 litrů a to 7ma bude mít určitě vícJaraX píše:7er je pro rodinu s dětmi dostačující auto kapacitně, ...
před asi 10 lety jsem si koupil origo BMW přičníky a origo BMW rakev, potřebuju přece vozit hodně věci, projel jsem se s tím jednou a od té doby jsem to nedal na auto komfort je pryč, ...
rakev je dobrá jedině, když se jede na delší dovolenou na lyže, to se víc místa hodí, dám tam i přezkáče, když jedeme jen na den, tak lyže dovnitř, dodělal jsem skibag

sedan je ok, ale občas se hodí (u mě tak 2x do roka) ty velký dveře vzadu a sklopný sedačky, teda kastle touring nebo suv, beru tu E53 jako takový užitkový vozidlo, takže je tam v pohodě i ten diesel

nebo garáž v domě, ale ten vyhřívanej volant je božíJaraX píše:To chce Webasto a vyhrivanej volant

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Garáž pomůže ale většinou v cíli cesty garáž není takže pak zase jedeš se studeným autem
to webasto pouštíte před každou jízdou, když je zima? mám ho v E53, ale jen na rychlejší ohřev motoru, i kdyby bylo na ohřev interiéru, nevím jestli bych ho pouštěl před každou jízdou, co trvá 10 minut, což je většina
jediný, kdy by se hodilo, je na těch lyžích, tam neni auto v garáži přes noc a dokáže slušně vymrznout, chtěl jsem to překódovat, aby se webasto dalo pustit časovačem, jenže to stejně topí primárně do motoru, ne do interiéru jak to má z výroby výbava Standheizung mit Fernbedienung (SA536)

jediný, kdy by se hodilo, je na těch lyžích, tam neni auto v garáži přes noc a dokáže slušně vymrznout, chtěl jsem to překódovat, aby se webasto dalo pustit časovačem, jenže to stejně topí primárně do motoru, ne do interiéru jak to má z výroby výbava Standheizung mit Fernbedienung (SA536)

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
za poslední týden jsem použil webasto minimálně 5x při cestě domů, cestu z domu vůbec nepočítám.
jakej dosah má ten ovladač? ne vždycky člověk parkuje hned u místa, kde se nachází/pracuje a mít tam časovač a podle toho řídit sám sebe mi nepřijde komfortní
jak dlouho trvá, než se interiér rozumně ohřeje? 10 min, víc, míň?
tim nijak nerozporuju, že si na to člověk zvykne a nechce jinak

jak dlouho trvá, než se interiér rozumně ohřeje? 10 min, víc, míň?
tim nijak nerozporuju, že si na to člověk zvykne a nechce jinak
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
u e65 cca 1 km, podle baterky, zástavby atd. Snejk říkal že se mu tuším povedlo nastartovat na 2km, ty malé co mají 3er a 5er mají dosah kolem 50-100m