Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoservis na vozy BMW Brno-Blažovice KP Design
Vsichni chvali, tak trochu z druhe strany. Asi maji obcas taky spatnej den, nebo na stary popelnice lempla mechanika... Spatna montaz zadnich lozisek (asi kladivo), nedotazeny nebo vubec nenasazeny matky na rameni na zadni naprave, po vymene diferaku (3.15 spera) projizdka bez oleje v nem, rucka dostelovana tak ze fungovala na poslednim zubu na rovine a to je jenom to na co sem si ted po delsi dobe vzpomel. To vse za ne zrovna rozumnou cenu, podotykam ze auto nebylo moje a jestli to s nema majitel pak nak resil netusim, daval to pak dokupy jinej mechanik..
Mě dělali kluci v únoru na 120D termostaty, turbo, náplně a maximální spokojenost. Přístup p. Dvořáka byl perfektní, zdálo se mi, že opravdu se v tom vyzná (dělá to prý cca 10let), komunikoval i když očividně měl práci, nacenění mě zkombinoval z origo i jím prověřených neorigo dílů, tak i cena byla relativně přijatelná. Za mě doporučuju 

-
- Kontaktovat uživatele:
Za mě taky surp ... moji 645ci mi dali do kupy a seřídili vše dle přesných not od BMW vč přípravků (JaraX ví o co tam šlo - špatně nastavené Vanos atd). Potom mi dělali brzdy taky supr (origo bmw) a podvozek nějaké silenbloky a rameno (náhrada na jejich doporučení)
Na druhou stranu neradi vidí auto s LPG takže vždy musím odpojit LPG odfouknout všechen plyn z trubek, vynulovat error a načíst nové závady na benál ...
Pak mi dělali manželčinu e36 323i M-indi kde dělali podvozek, přetěsnění motoru, brzdy, zadní pružiny a hledali závadu kterou jsme si mysleli ale nedošli na ni ... no po dohodě jsme to riskly a dali nové čidlo na kliku a bylo to ok.
jen mám obavy co bude v budoucnu jelikož co jsem tam párkráte byl tak sem tam viděl nějaké mechoděcka ... jak brigádníky ... a ti už nevypadali ani ochotně, ani si nedali hadru na blatník když dělali motor a "hihi haha zahulíme a uvidíme" to teď jen píšu pocit co jsem z teho měl. Jinak Karel a hlavně Patrik supr na to nedám dopustit ...ikdyž už taky trošku za ty roky zpichly a na ty auta nahlíží že jsou stará nebo že jsou bořená atd ... měli by se v tomto vrátit na zem a uvědomit si že každý nemá plnou prdel peněz ale zatím je to v mezích slušnosti ...
a pak mi trošku vadí jak odsuzují LPG (vím že někdo říka do BMW LPG nepatří to je bastlení a dělá se z teho sporák ... ale zase hups na zem a uvědomit si že je pro život lepší "aspoň pro mě" mít 645ci v LPG seřízeným od 0-4500ot a pokud jedu sport tak přepínám na benál ale hlavně jezdím s ní denně do práce 35tam 35zpět a to je pro mě život prostě užívat si BMW radosti denně než mít doma v garáži 645 a do práce Fabii-Octavii ... to mi příjde škoda času a škoda jediného života co žiju ...
nakonec toho všeho že jinam bych auto nedal a mají moji plnou důvěru!!! jen by mohli dávat Castrol
namísto Mobilu
TAKŽE JÁ URČO TAKY DOPORUČUJI (ale asi raděj mimo velké prázdniny ať to nedělají děcka on Patrik a Karel taky všechno neuhlídají)
===touto cestou čest již starému pánovi Nohelovi z Holubic co jim ty kšefty-zákazníky přepustil a tak trochu předal žezlo a byl vždy nej z nej===
Na druhou stranu neradi vidí auto s LPG takže vždy musím odpojit LPG odfouknout všechen plyn z trubek, vynulovat error a načíst nové závady na benál ...
Pak mi dělali manželčinu e36 323i M-indi kde dělali podvozek, přetěsnění motoru, brzdy, zadní pružiny a hledali závadu kterou jsme si mysleli ale nedošli na ni ... no po dohodě jsme to riskly a dali nové čidlo na kliku a bylo to ok.
jen mám obavy co bude v budoucnu jelikož co jsem tam párkráte byl tak sem tam viděl nějaké mechoděcka ... jak brigádníky ... a ti už nevypadali ani ochotně, ani si nedali hadru na blatník když dělali motor a "hihi haha zahulíme a uvidíme" to teď jen píšu pocit co jsem z teho měl. Jinak Karel a hlavně Patrik supr na to nedám dopustit ...ikdyž už taky trošku za ty roky zpichly a na ty auta nahlíží že jsou stará nebo že jsou bořená atd ... měli by se v tomto vrátit na zem a uvědomit si že každý nemá plnou prdel peněz ale zatím je to v mezích slušnosti ...
a pak mi trošku vadí jak odsuzují LPG (vím že někdo říka do BMW LPG nepatří to je bastlení a dělá se z teho sporák ... ale zase hups na zem a uvědomit si že je pro život lepší "aspoň pro mě" mít 645ci v LPG seřízeným od 0-4500ot a pokud jedu sport tak přepínám na benál ale hlavně jezdím s ní denně do práce 35tam 35zpět a to je pro mě život prostě užívat si BMW radosti denně než mít doma v garáži 645 a do práce Fabii-Octavii ... to mi příjde škoda času a škoda jediného života co žiju ...
nakonec toho všeho že jinam bych auto nedal a mají moji plnou důvěru!!! jen by mohli dávat Castrol

TAKŽE JÁ URČO TAKY DOPORUČUJI (ale asi raděj mimo velké prázdniny ať to nedělají děcka on Patrik a Karel taky všechno neuhlídají)
===touto cestou čest již starému pánovi Nohelovi z Holubic co jim ty kšefty-zákazníky přepustil a tak trochu předal žezlo a byl vždy nej z nej===
Taky se připojuji s pozitivní recenzí. Byl jsem už zde s autem 2x a naprostá spokojenost. Odešel mi iDrive controller. V jiných servisech mi hned nabízeli nový drahý díl, zde se mi na to podívali, rozebrali, zaletovali a opravili. Ani ne za hodinu.
Včera jsem si byl zase pro nalakovaný přední nárazník na barvu sparkling graphite, barva sedla úplně dokonale, auto je jak nové.
V servisu jsou odborníci, BMW rozumí a zatím mám ze servisu jen velké nadšení. Za více než přijatelnou cenu. Radost mít pokažené auto
Včera jsem si byl zase pro nalakovaný přední nárazník na barvu sparkling graphite, barva sedla úplně dokonale, auto je jak nové.
V servisu jsou odborníci, BMW rozumí a zatím mám ze servisu jen velké nadšení. Za více než přijatelnou cenu. Radost mít pokažené auto

Re: Autoservis na vozy BMW Brno-Blažovice KP Design
Zajímalo by mne jak řešíte když auto potřebujete denně (doprava do práce...) a necháte jej (na více než den) v tomto servisu? Půjčujete si u nich (za 1200 Kč/den), nebo někde jinde?
Ahoj, jak to zde chodí, když si přinesetě vlastní díly? Mám doma nachystanou sadu rozvodů na M62 vanos a rád bych to svěřil někomu, kdo to nesprasí. Případně dělal jste v Blažovicích někdo rozvody na tento motor? Na kolik vás to vyšlo?
Díky, M.
Díky, M.
Ja som si tam dal meniť akurát palivový a vzduchový filter, ktoré som mal vlastné, ale nemali s tým problém.
Inak kalkuláciu ceny pri vyšších čiastkach ti vždy dopredu pošlú emailom a čakajú na tvoje schválenie predtým, ako sa do toho pustia.
Inak kalkuláciu ceny pri vyšších čiastkach ti vždy dopredu pošlú emailom a čakajú na tvoje schválenie predtým, ako sa do toho pustia.
Dělaly mi tam rozvody měl jsem svoje dily a žádný problém .
gregori píše:Ahoj, jak to zde chodí, když si přinesetě vlastní díly? Mám doma nachystanou sadu rozvodů na M62 vanos a rád bych to svěřil někomu, kdo to nesprasí. Případně dělal jste v Blažovicích někdo rozvody na tento motor? Na kolik vás to vyšlo?
Díky, M.
Taky se připojuji, velmi kvalitní servis, odborníci na BMW. S mojí e89 už jedině sem. Renocar by se mohl učit 

Nema někdo aktuální zkušenosti?
Servis stále vlastnia rovnakí majitelia, takže nevidím dôvod, prečo by sa kvalita práce zhoršovala...
Ja KP Design rozhodne doporučujem.
Ja KP Design rozhodne doporučujem.
Jen se chci ujistit, platí stále všechna pozitivní hodnocení? Hledám servis na moji E39, tak zjišťuji současný stav... 
Díky.

Díky.
Ano, byl jsem tam nedávno a za mě stále super