Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autoservis na vozy BMW Brno-Blažovice KP Design

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
patulec

#1 Příspěvek od patulec »

Autoservis na vozy Bmw v okolí Brna vám mohu doporučit kluky v Blažovicích co mají firmu KP Design(Karel a Patrik)......... zaměřují se na vozy bmw,autoservis,autoelektrika,náhr.díly starší i nové,klempířská,lakování,muzika,zabezpečení,úpravy,vlastní svoji odtahovku,možnost dovozu-odvozu vozidla ze zahraničí nebo v případě poruchy nebo havárie,atd. Pracují na autech s láskou a citem k Bmw,májí velký přehled o těchto vozech a velmi dobrý individuální přístup k zákazníkovi. Mohu jen doporučit!!!!!!!
Tel na kluky je KAREL :604 106 773
PATRIK: 737 546 083

sídlo firmy Brno- Blažovice,664 08 (2km od motorestu Rohlenka)
banditek

#2 Příspěvek od banditek »

Z vlastni zkusenosti vrele doporucuji,toho casu tam servisuju uz treti bawo a tezko si dovedu predstavit,ze bych ho sveril do jinych rukou.
kimlevap

#3 Příspěvek od kimlevap »

Taky musim potvrdit vybornou zkusenost z dnesniho poledne ! Prisel jsem s malickosti, oba panove velmi prijemni. Doporucuji !
davea

#4 Příspěvek od davea »

Dal jsem na výše uvedená doporučení a navštívil jsem se svým e39 525 tds tento servis. Musím říct, že chvála byla oprávněná, protože jsem se setkal se vstřícným přístupem a korektním jednáním. Pánové auto prohlédli, opravili a vyměnili vše co bylo třeba (a že toho nebylo málo). Výsledný čas opravy a celková ceny mě mile překvapily. Doporučuji všem, jednoznačně jeden z nejlepších BMW servisů na JM. :palec:
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Scooter »

tak na Karla a Patrika nedám dospustit .Vždy vše opraveno na výbornou.super přístup a ochota.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Lucy

#6 Příspěvek od Lucy »

tak tento servis můžu vřele doporučit,ted sem měla u kluků na opravu mého compakta a vůz prohlídli a co bylo potřeba tak vyřešili rychle a za dobré peníze :)
igor330DT

#7 Příspěvek od igor330DT »

Včera mě nechalo ve štychu moje báwo,přestalo mě sartovat u Tesca,z ničeho nic,zrovna když mám jet do Itálie ted o víkendu. Nechal jsem se odtáhnout od kamoša domů a začal řešit komu zavolám a svěřím svého miláčka do péče.Našel jsem tady na fóru odkaz na kluky v Blažovicích tak mi to nedalo a zavolal jsem. Dovolal jsem se Patrikovi,kluci mají momentálně dovolenou ale byl tak ochotný že jsme se dohodli že vozidlo dovezu dnes k nim na servis. Tak jak jsem se domluvil,tak tomu tak bylo,vozidlo mě napíchl na diagnostiku a zjistil závadu. Po dohodě jsem odjel domů a čekal na tel až bude báwko hotové. Asi po 3hodinách jsem si vozidlo vyzvedl,vše opraveno,sepsané další věci co doporučuje vyměnit,super cena,rychlost,kvalita a HLAVNĚ OCHOTA. Už ted vím kam příště pojedu až bude moje báwo potřebovat pomoc. Díky Patriku :wink:
DrMiki

#8 Příspěvek od DrMiki »

Taky se připojuji s pozitivní zkušeností. Kluci jsou úplně v pohodě. Na nic si nehrajou, super služby, skvělé ceny a poctivá práce. Poradí, zařídí. Mohu jen a jen doporučit. :lol: :lol: :lol:
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od rumlor »

Já byl u kluků někdy v červnu a taky velice pozitivní zkušenost. Teď se je chystám navštívit znovu s podvozkem, tak doufám že budou mít pánové čas :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

Opet Karel s Patrikem nezklamali.... Vyborna rychla prace, operativni reseni a velice prizniva cena 8) diky diky! Priste zas prijedu :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

Mimojine i 36touring36 dekuje za okamzitou opravu starteru 8)
36touring36
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 36touring36 »

8) Kaja s Patrikem jsou fajnsmekri..odesel mi starter a druhy den byl jako novej!diky
kpdesign

#13 Příspěvek od kpdesign »

MOC DĚKUJEME ZA VAŠE KLADNÉ PŘÍSPĚVKY....MOC SI TOHO CENÍME A BUDEME SE SNAŽIT ZLEPŠOVAT NAŠE KVALITY I SLUŽBY K ZÁKAZNÍKŮM

MRKNĚTE NA NAŠE STRÁNKY http://www.autoservis-kpdesign.cz NEBO NA FACEBOOKU A STAŇ SE NAŠIM FANOUŠKEM ...... VYHLEDEJ POD NÁZVEM ........ Autoservis KP design .........

nebo:

http://www.facebook.com/pages/Autoservi ... 888?ref=ts

Zákazník který nesouhlasí s zveřejněním svého vozidla na našich stránkách,okamžitě smažeme,stačí napsat SZ zde na fóru.

Děkujeme
tým Autoservis KP design
BigZee

#14 Příspěvek od BigZee »

nikam jinam bych svoje auto v brně nesvěříl, jen do kpdesing.
maximální spokojenost.

Doporučuji!!!!
kpdesign

#15 Příspěvek od kpdesign »

Pro členy klubu 10% sleva na druhovýrobní náhradní díly zakoupené u nás (nutno předložit členskou kartu)

AKCE PLATÍ DO ODVOLÁNÍ ............. cca na pořád :D
chuchur

#16 Příspěvek od chuchur »

Dal jsem na vás,a dobře jsem udělal kluci ochotni vše vyřešili dobre ceny a hlavně ví co mluvi :!: vřele doporučuji chlapi dik !!!!!!:lol:
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Scooter »

Tak zde musím opět servis KP design velice pochválit.
Tento týden sem měl u nich na opravu svou E36 cabrio.Na autě toho bylo dost,o něčem se věděl již dopředu a další věci našli kluci po důkladné kontrole.Vše se stihlo do daného termínu,velice kvalitně a za rozumnou cenu.

Takže zde ješte jednou děkuji za ochotu a preciznost
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
frostycz

#18 Příspěvek od frostycz »

KP Design muzu jedine doporucit! Uz dva roky bych svoje auto nedal nikomu jinemu a ted mi navic i dovezli noveho mazla z D.

Vyborne ceny, ochota, jednani = maximalni spojenost :)

Jeste jednou diky kluci za super dovezenou e61!
Zave
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Zave »

Opet se budu opakovat :-) super prace, za super penize, za super cas :-)
diky :)
Millhouse
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Millhouse »

Je tomu pár dní co jsem koupil E60.
S výběrem mi pomáhal autoservis KP Design.
Dostalo se mi odborné konzultace, poradenství, kompletní prohlídka vozu na dílně.
Vše po bezproblémové domluvě, rychle, levně, kvalitně.

Mohu jen doporučit.

Millhouse :wink:
Odpovědět