Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoservis na vozy BMW Brno-Blažovice KP Design
Autoservis na vozy Bmw v okolí Brna vám mohu doporučit kluky v Blažovicích co mají firmu KP Design(Karel a Patrik)......... zaměřují se na vozy bmw,autoservis,autoelektrika,náhr.díly starší i nové,klempířská,lakování,muzika,zabezpečení,úpravy,vlastní svoji odtahovku,možnost dovozu-odvozu vozidla ze zahraničí nebo v případě poruchy nebo havárie,atd. Pracují na autech s láskou a citem k Bmw,májí velký přehled o těchto vozech a velmi dobrý individuální přístup k zákazníkovi. Mohu jen doporučit!!!!!!!
Tel na kluky je KAREL :604 106 773
PATRIK: 737 546 083
sídlo firmy Brno- Blažovice,664 08 (2km od motorestu Rohlenka)
Tel na kluky je KAREL :604 106 773
PATRIK: 737 546 083
sídlo firmy Brno- Blažovice,664 08 (2km od motorestu Rohlenka)
Dal jsem na výše uvedená doporučení a navštívil jsem se svým e39 525 tds tento servis. Musím říct, že chvála byla oprávněná, protože jsem se setkal se vstřícným přístupem a korektním jednáním. Pánové auto prohlédli, opravili a vyměnili vše co bylo třeba (a že toho nebylo málo). Výsledný čas opravy a celková ceny mě mile překvapily. Doporučuji všem, jednoznačně jeden z nejlepších BMW servisů na JM. :palec:
Včera mě nechalo ve štychu moje báwo,přestalo mě sartovat u Tesca,z ničeho nic,zrovna když mám jet do Itálie ted o víkendu. Nechal jsem se odtáhnout od kamoša domů a začal řešit komu zavolám a svěřím svého miláčka do péče.Našel jsem tady na fóru odkaz na kluky v Blažovicích tak mi to nedalo a zavolal jsem. Dovolal jsem se Patrikovi,kluci mají momentálně dovolenou ale byl tak ochotný že jsme se dohodli že vozidlo dovezu dnes k nim na servis. Tak jak jsem se domluvil,tak tomu tak bylo,vozidlo mě napíchl na diagnostiku a zjistil závadu. Po dohodě jsem odjel domů a čekal na tel až bude báwko hotové. Asi po 3hodinách jsem si vozidlo vyzvedl,vše opraveno,sepsané další věci co doporučuje vyměnit,super cena,rychlost,kvalita a HLAVNĚ OCHOTA. Už ted vím kam příště pojedu až bude moje báwo potřebovat pomoc. Díky Patriku 

-
- Kontaktovat uživatele:
-
MOC DĚKUJEME ZA VAŠE KLADNÉ PŘÍSPĚVKY....MOC SI TOHO CENÍME A BUDEME SE SNAŽIT ZLEPŠOVAT NAŠE KVALITY I SLUŽBY K ZÁKAZNÍKŮM
MRKNĚTE NA NAŠE STRÁNKY http://www.autoservis-kpdesign.cz NEBO NA FACEBOOKU A STAŇ SE NAŠIM FANOUŠKEM ...... VYHLEDEJ POD NÁZVEM ........ Autoservis KP design .........
nebo:
http://www.facebook.com/pages/Autoservi ... 888?ref=ts
Zákazník který nesouhlasí s zveřejněním svého vozidla na našich stránkách,okamžitě smažeme,stačí napsat SZ zde na fóru.
Děkujeme
tým Autoservis KP design
MRKNĚTE NA NAŠE STRÁNKY http://www.autoservis-kpdesign.cz NEBO NA FACEBOOKU A STAŇ SE NAŠIM FANOUŠKEM ...... VYHLEDEJ POD NÁZVEM ........ Autoservis KP design .........
nebo:
http://www.facebook.com/pages/Autoservi ... 888?ref=ts
Zákazník který nesouhlasí s zveřejněním svého vozidla na našich stránkách,okamžitě smažeme,stačí napsat SZ zde na fóru.
Děkujeme
tým Autoservis KP design
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak zde musím opět servis KP design velice pochválit.
Tento týden sem měl u nich na opravu svou E36 cabrio.Na autě toho bylo dost,o něčem se věděl již dopředu a další věci našli kluci po důkladné kontrole.Vše se stihlo do daného termínu,velice kvalitně a za rozumnou cenu.
Takže zde ješte jednou děkuji za ochotu a preciznost
Tento týden sem měl u nich na opravu svou E36 cabrio.Na autě toho bylo dost,o něčem se věděl již dopředu a další věci našli kluci po důkladné kontrole.Vše se stihlo do daného termínu,velice kvalitně a za rozumnou cenu.
Takže zde ješte jednou děkuji za ochotu a preciznost
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4