Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na člena "standa2002"

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
100RM

#41 Příspěvek od 100RM »

Banurek píše:hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky :? . Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK. :!: Většina lidiček vČR vše nechává na poslední chvíli. :roll:

No myslim ze tady to o tom stekani a nekousani az tak pravda nebude. Ono fagan uvidi, kdyz mu pred barakem zastavi 5-6 aut, dostane do drzky a k tomu jeste zacvaka dluh plus beno a ochotu vsech zucastnenych ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
russia

#42 Příspěvek od russia »

Bohuzel, takovych zkusenosti mam taky par..

Clovek je naivni, chce tomu verit..

Spalil jsme se jednou, dvakrat.... a jednoznacne jsem vydedukoval, ze slusnych lidi neni moc, tak je lepsi nikomu neverit, vsechno dukladne proverit a jeste se na dotycneho informovat vsude mozne..

A vsechno potom resit pres par overenych lidi, ktery mam vyzkouseny a jsem spokojenej jak s praci co pro me delaj, tak s dilama atd.....
Dresic

#43 Příspěvek od Dresic »

Banurek píše:hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky :? . Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK. :!: Většina lidiček vČR vše nechává na poslední chvíli. :roll:

Tak to seš frajer no žes to tak stihl všechno... :roll: klobouk dolů
Banurek

#44 Příspěvek od Banurek »

Dresic píše:

Tak to seš frajer no žes to tak stihl všechno... :roll: klobouk dolů
Víš ono jeto jen o domluvě,stačí jen otevřít pusu a zeptat se slušně, i technikové na STK jsou jen lidi.Já jsem si technika dovezl domú k autu a evidenčka byla takto vyřízená,pak stačil jen ten přepis. :wink:

pro 100RN Tvúj příspěvek se fakt komentovat nedá :?
Banurek

#45 Příspěvek od Banurek »

pardon oprava

pro 100RM
100RM

#46 Příspěvek od 100RM »

Ked uz ma chces citovat alebo si otierat o mna hubu, tak mi aspon spravne napis nick. O to aby si komentoval moje prispevky ta nikto neprosi.
Maxiczech

#47 Příspěvek od Maxiczech »

Tak poslal bankovky nebo ne? :o
Pročítám to tady a nějak mi závěr uniká.. :roll:
Slid

#48 Příspěvek od Slid »

Banurek: trochu nechápu co tím chtěl básník říci? :lol:
To si jako ma za Standou dojet naložit ho do auta, odvézt na poštu, aby si vyzvedl čerpadlo, zakončit to véčou a řici, jsme přeci jenom lidi. :lol:
BMWX5power

#49 Příspěvek od BMWX5power »

hoši neřešit dojedem tam srovnáme mu fasádu a je to ne :lol: :lol:
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Dresic

#50 Příspěvek od Dresic »

Tady to začíná být sranda.... :lol:

Dopadlo to tak, že čerpadlo mám už doma zpátky. "Standa02" si tady smazal inzerát co tu měl jakože všechno prodáno a vymizel...co na to říct... :mad:
Dresic

#51 Příspěvek od Dresic »

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=58207

:wink: jinak adresu mám, číslo mám taky..takl uvažuju , že mu udělám nějakou kurvárnu jen tak ať není nuda! Nějakej nápad? :twisted:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od globusman »

Dresic píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=58207

:wink: jinak adresu mám, číslo mám taky..takl uvažuju , že mu udělám nějakou kurvárnu jen tak ať není nuda! Nějakej nápad? :twisted:

Kdybys k němu chtěl zajet na výlet, tak mě vem s sebou, rád se nechám povozit po Moravě ;-)
Dresic

#53 Příspěvek od Dresic »

globusman píše:
Dresic píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=58207

Kdybys k němu chtěl zajet na výlet, tak mě vem s sebou, rád se nechám povozit po Moravě ;-)

tak až to konečně spravím, tak bych se rád někam projel ...máš svaly vůbec? :-D
100RM

#54 Příspěvek od 100RM »

Ja chci jit taky. Svaly neni potreba :-)
globusman
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Ja chci jit taky. Svaly neni potreba :-)

Přesně tak... Ty máš svaly, já mám čáry...
100RM

#56 Příspěvek od 100RM »

globusman píše:

Na trenkach ? :-D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od globusman »

100RM píše:
globusman píše:

Na trenkach ? :-D

Tam poslední dobou taky. Jak to víš???
Maxiczech

#58 Příspěvek od Maxiczech »

Takže přesně jak jsem psal. Potřeboval bankovky na svátky a víc se na to vysral. Výzva adminům! Lze nějak ošéfovat jeho IP adresu? Aby se ten šmejd znova nezalogoval pod jiným nickem. :x
Bylo by příjemné, kdyby se mu někdo z Ostravy z BMWáků prošel po zádech. :evil:
Jinak bych to v poho nahlásil na Policii Č.R. s tím, že šlo z jeho strany o záměr přivézt tě v omyl a tím ti způsobil škodu cca ve výši... Přijde mu obsílka k podání vysvětlení a ty máš myslím důkazů dost na to, aby ti ty prachy vrátil.. 8)
A dej sem jeho jméno, telefon a adresu. Kdo bude mít čas, nechť si ho vygoogluje a pohraje si s ním. Určitě neojebával jen tady na serveru. Bude toho mít víc.
Podat si ho, hajzla.. :evil:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od globusman »

Maxiczech píše:Takže přesně jak jsem psal. Potřeboval bankovky na svátky a víc se na to vysral. Výzva adminům! Lze nějak ošéfovat jeho IP adresu? Aby se ten šmejd znova nezalogoval pod jiným nickem. :x
Bylo by příjemné, kdyby se mu někdo z Ostravy z BMWáků prošel po zádech. :evil:
Jinak bych to v poho nahlásil na Policii Č.R. s tím, že šlo z jeho strany o záměr přivézt tě v omyl a tím ti způsobil škodu cca ve výši... Přijde mu obsílka k podání vysvětlení a ty máš myslím důkazů dost na to, aby ti ty prachy vrátil.. 8)
A dej sem jeho jméno, telefon a adresu. Kdo bude mít čas, nechť si ho vygoogluje a pohraje si s ním. Určitě neojebával jen tady na serveru. Bude toho mít víc.
Podat si ho, hajzla.. :evil:

IP většinou ošéfovat nejde, protože málokdy je z jedné IP jen jeden uživatel...
Jinak jsou tu i lidi, kteří nepotřebují být z Ostravy, aby se mu prošli po zádech :-)
100RM

#60 Příspěvek od 100RM »

Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem :-)

IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Odpovědět