Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nick libovka
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jel jsem za Ondrou domluvit se, kdy u něj nechám auto na kontrolu po koupi a běžný servis. Nakonec jsem tam auto nechal hned. Třetí den bylo hotovo.
Přístup lepší než v jakémkoli servisu který jsem kdy navštívil (a že jich pár bylo při hledání toho vhodného), neměl jsem žádné pochyby o tom, že by mě chtěl někdo ojebat (jak už to taky bývá). Auto jede o poznání líp a mám dojem, že Ondra zná do detailu snad každej kousek auta.
Mimo jiný i dobrej pokec
Pro příště mám jasno, kam pojedu. Takže ne že vás tam bude jezdit moc, abych měl pak problémy s objednáním termínu 
Přístup lepší než v jakémkoli servisu který jsem kdy navštívil (a že jich pár bylo při hledání toho vhodného), neměl jsem žádné pochyby o tom, že by mě chtěl někdo ojebat (jak už to taky bývá). Auto jede o poznání líp a mám dojem, že Ondra zná do detailu snad každej kousek auta.
Mimo jiný i dobrej pokec

-
- Kontaktovat uživatele:
eagle píše:a proč mu nezavoláš a nezeptáš se ho??
zavolat je jedna věc a druhá věc je kdo má jaké zkušenosti když mu dělal motor. Už jsem vyhodil pár tisíc, když mi někdo řekl "mělo by to být tohle a bude to stát 3tis." už mě podobné srandy vyšli na pár korun a kdybych to auto hodil ze skály tak bych měl svatý klid a možná ušetřil.
balda88 píše:eagle píše:a proč mu nezavoláš a nezeptáš se ho??
zavolat je jedna věc a druhá věc je kdo má jaké zkušenosti když mu dělal motor. Už jsem vyhodil pár tisíc, když mi někdo řekl "mělo by to být tohle a bude to stát 3tis." už mě podobné srandy vyšli na pár korun a kdybych to auto hodil ze skály tak bych měl svatý klid a možná ušetřil.
Tak proč ho nehodíš, ale nabízím jinou alternativu - za kolik ho prodáš ?

jasně, lepší je nevolat ale jen se ptát po okolí.. Ondra je prostě dobrej a je tak férovej, že když by náhodou něco neuměl, tak to řekne na rovinu.. ale pokud jsi chudej a nemáš kredit, že mu nemůžeš zavolat a zeptat se, udělám to za tebe.. jen mi musíš říct co máš konkrétně za problém abych věděl, na co se zeptat.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
JardaF píše:balda88 píše:eagle píše:a proč mu nezavoláš a nezeptáš se ho??
Tak proč ho nehodíš, ale nabízím jinou alternativu - za kolik ho prodáš ?
Protoze e36 cabro ma pro me nejake kouzlo

-
- Kontaktovat uživatele:
eagle píše:jasně, lepší je nevolat ale jen se ptát po okolí.. Ondra je prostě dobrej a je tak férovej, že když by náhodou něco neuměl, tak to řekne na rovinu.. ale pokud jsi chudej a nemáš kredit, že mu nemůžeš zavolat a zeptat se, udělám to za tebe.. jen mi musíš říct co máš konkrétně za problém abych věděl, na co se zeptat..
Jo jsem tak chudej, ze bohuzel nemam na telefon a na internet chodim k sousedum

Rád bych se taky přidal k řadě spokojených zákazníků. Super domluva, vše proběhlo velmi rychle a hlavně tak, jak jsme se domluvili!
Teď něco konkrétnějšího, na mé e91 320d jsem chtěl udělat 4 věci. 1.měnil mi brzdovku, 2. kontroloval a opucoval mi brzdy (trochu mi občas pískali, ale dle jeho slov ještě nejsou úplně na výměnu, to mě čeká nejspíš až na jaře), 3. opravil zlámané kabely od zesilovače signálu rádia co vedou ve víku kufru (prý klasický problém novějších modelů) , opravil svazky na obou stranách, kabely byli přelámané i tam, divil se, že mi vůbec fungoval centrál atd
, 4. nesnesitelně mi vrzala zadní náprava, to byl vlastně ten hlavní problém proč jsem k Ondrovi jel, už se s tím nedalo jezdit (rodinej servisman (dělá teda jen MB, ale při koupi se mi na to koukal 9/2011) tak říkal, že stačí jednou za čas prostříkat všechny klouby a čepy třeba WD40, stříkal jsem to tak každých 14dní, ale nestačilo, spíš se to furt zhoršovalo, Ondra problém vyřešil, už s tím jezdím skoro týden a ani jednou nic nezavrzalo. To byly ty 4 věci proč jsem tam jel, jen tak mimochodem jsem se zmínil, že ráno za studena se mi auto občas nepravidelně a divně klepe, sice to po chvíli přejde, ale někdy to trvá i více jak minutu, hned věděl oč jde, že auto jakoby "zakopne" a že jsou na vině žhavící svíčky, měl pravdu, 2 byly úplně v prdeli, takže ještě navíc výměna žhavících svíček, práce na hovno, je potřeba ze zhora rozebrat půl motoru, při té příležitosti mi vyčistil filtr od klimy a pár dalších drobností. Velice oceňuji tento přístup, kdy když přijde na něco drobného hned se snaží to opravit. Plus mi doporučil další servisní úkony jako třeba ty brzdy nebo seřízení geometrie. Auto jsem do servisu přivezl v neděli k večeru a druhý den v 5 jsem si auto vyzvedával komplet hotové a cena byla taky více než dobrá, za vše 5800kč....Takže celkově vzato velmi dobrý přístup, super komunikace (když jsem si přijel pro auto, tak jsme tam spolu asi ještě hodinu kecali
) a za velmi dobré peníze. Jsem rád, že ještě existují takový lidé jako Ondra, díky ti!
Teď něco konkrétnějšího, na mé e91 320d jsem chtěl udělat 4 věci. 1.měnil mi brzdovku, 2. kontroloval a opucoval mi brzdy (trochu mi občas pískali, ale dle jeho slov ještě nejsou úplně na výměnu, to mě čeká nejspíš až na jaře), 3. opravil zlámané kabely od zesilovače signálu rádia co vedou ve víku kufru (prý klasický problém novějších modelů) , opravil svazky na obou stranách, kabely byli přelámané i tam, divil se, že mi vůbec fungoval centrál atd

S Ondrou se znám 16 let, veškerá auta co jsem měl mi servisoval on, vždy si se vším poradil a pokud na to neměl možnosti tak to vždy zařídil přes někoho jiného. Ondra je precizní a férovej člověk kterej opravdu rozumí tomu co dělá, vždy se s ním dá domluvit a probrat veškeré možnosti různých oprav. Závěrem jestli chcete kvalitní a poctivě odvedenej servis na vašem autě za rozumný peníze nenajdete lepšího člověka než je on, dík Ondro za vše.