Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupit nekoupit 8cku? Poraďte...

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#41 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX ti ji zplynuje
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od RuDoSh »

:-D to bych jí neudělal
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#43 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No mě nejde až tak o provozní náklady, já s autem najezdím cca 9tis. ročně, takže mě žravost V8 asi tak moc netrápí. Jako ta atraktivita auta mě až překvapila, na fotkách a podobně mi nepřijde až tak výrazný, ale když jsem toho kluka potkal v stímhle autem v běžným provozu, tak to auto nejde přehlídnout, uplně tam vyniká:D Já se bojím o to, že nemám garáž, auto by stálo před panelákem a už vidím závistivé kryply s klíčema a dementní dědky co neuměj parkovat=/ Jako to vše se mi může stát i s E36, ale tam se naseru a koupím si za pár šlupek novej blatník nebo já nevím co, ale na tu 8er zas tolik náhradních dílů není. Což mě přivádí k tomu, že jsem si všiml, že na tom autě jsou výfuky na zakázku od Laityng a jakýsi tuningový zadní nárazník z čehož nemám moc radost, protože za origo se asi nedoplatím. Mám z toho hlavu v pejru, kdybych si mohl dovolit 2 auta a mít jedno furt v garáži, tak nemám co řešit, ale takhle je to na prd:D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#44 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ja bych si ji pred panelak neporidil, jednak bude casem reznout a "olezne" - alu dily, brzdy, plasty, skla a pod a druhak ti ji 100% nekdo ojede klicem, omlati dverma a tak, jak je v CR zvykem...
moje auto neni nic extra a pravidelne mi kolem parkujou tlusty howada, ktery pak nemuzou otevrit dvere jinak, nez se jima oprit o moje... ze je kolem hafo mista skoda psat, minule jsem jedno hovadko bozi chytil pri cinu a zeptal se, co jej k tomu vede... ze prej to mam umyty (asi tak 14dni, ale asi stribrna=cista) a chtel parkovat vedle slusneho... proc se mi opira o dvere jen civel a pak "ale vzdyt tam nic neni"... ptam se, jestli kdyz mu soused strci ptaka do zeny a rekne, ze ji pak taky nic neni, jestli to bude cajk, stejne jak moje dvere...
“Ability is what you're capable of doing.”
kralik

#45 Příspěvek od kralik »

Ja 8er parkoval na ulici v centru Prahy asi rok a pul a jednou mi do ni nekdo nacouval, ale skoro neznatelne, jen na cumaku to bylo poznat na otlaku v laku. Pak mi ji ale samozrejme vykradli kvuli autoradiu coz jsem uplne nechapal...
HOUZJ5AJ

Re: Koupit nekoupit 8cku? Poraďte...

#46 Příspěvek od HOUZJ5AJ »

Zdravím, občas mě chytne úvaha o pořízení BMW 8 s dvanáctiválcem. Narazil jsem na dva inzeráty (kde nestojí nad milion), neznáte někdo ta auta, případně nevíte o nich něco?

https://auto.bazos.cz/inzerat/68996552/ ... 2-1991.php

Tato se světlým interiérem se mi vážně líbí, trochu vybočuje z řady černočerných interiérů...

https://auto.bazos.cz/inzerat/67495053/ ... yp-E31.php

Pořizoval bych si to v podstatě jako veterána, auto pro radost, asi na pořád, abych jednou dětem / vnukům ukázal, jak kdysi jezdila a zněla pořádná auta :) Pro tyto účely by sice byl asi lepší manuál, ale ten se bude pravděpodobně těžko shánět...

Díky za případné rady / tipy.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#47 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

No dnes už radši brát co je. Ta béžová je nevídaná, to má jakoby přidanou hodnotu Individuality.

Já bych nicméně chtěl 840i v manualu (i když je to GT mat k tomu patří, ale žere výkon a starej řadí rozpačitě). V nějakym tom M-paketu.. hlavně sport sicny&volant to tam vypadá adekvátně. :D
Podvozek otázka, asi rozum říká mechanika, než měchy -> finanční sebevražda. Lehce snížený a se šíbrem! 8-)

Myslím, že ještě nikdo nedal, tady jsou fajn zkušenosti: http://moje.auto.cz/s-mike-RSKa-/bismarck.html
..a na Syndikatu taky několiko fotostories: ;) http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... pic_Cat=90
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od MattyX Moderátor »

U obou si prověřit důkladně stav, protože 8er je plná atypických dílů a za větší servis není problém uvalit kilo jen tak...
Hlavně aby motor jel na všechny válce bez problému, zdvojené řízení motoru je plné problémů, nejdejbože motorvé díly (vydírají se vačky) ...
imho měchy žádná nemá, maximálně nivo...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
HOUZJ5AJ

#49 Příspěvek od HOUZJ5AJ »

Díky za rady. S tím, že auto bude vyžadovat nějaké investice v zásadě počítám, vzhledem k tomu, za jakou cenu jsou v nabídce.

Neměli byste tip na někoho, kdo by byl schopen auto fundovaně prohlédnout a sdělit, jak na tom je?
Odpovědět