Originál zaslal abdul
[B]musim souhlasit, vzivote me nenapadlo neuhnout...
No jasne,protoze na to aby ses ji moh povesit za prdel a jet za ni, ji musis nejdriv uhnout

Originál zaslal bpytlik
[B]No jasne,protoze na to aby ses ji moh povesit za prdel a jet za ni, ji musis nejdriv uhnout:fuckoff: :bigok: :bigok:
Originál zaslal abdul
[B]tak jednou v noci sedmou ficeli po dalnici z Prahy na Ostravu, pekne v levym pruhu, tempomat na 180Km/h proste pohodicka... no a najednou se divam pred nama benga taky v levym ve filete se zapnutyma majakama a jeli akorat tak 130Km/h... ze zacatku to byla sranda jet za nima ale po 5-ti minutach nas to tezce omrzelo protoze nas brzdili naprosto hroznym zpusobem... fuckt sme meli skubani je probliknout at nam uhnou...zaznely i takovy napady jako zastavit, hodit majak z kufru na strechu taky na ne trosku zablikat:) nicmene jsme se za nima plazili tech jejich 130Km/h malem az dom
![]()
Originál zaslal bpytlik
[B]Jo,bo si ridil ty....sem ti rikal at je vemes pravym a ty si vymek....
Originál zaslal beemwex
[B]to je fakt takovej divnej pocit jet za bengama,ktery jedou předpisově-at uz na dalnici nebo v obci--ja sem to parkrat risknul,hodil levej,a hura před ně!!!!!ale pak sem riskoval,že neco před sebou sejmu,páč sem furt čuměl do spětnyho zrcatka a koukal kdy zapnou majak a vypalej zamnou.--tuk-tuk-tuk-zatim nic!!!:allright: ale naopak me jednou benga dojeli a ja se plazil poctivejch 90.--nebylo kde předjet a tak se tahli zamnou.po 4km,me předjeli a haltli.zacali me jebat,že mi jedno koncoví svití vic a jedno mín.------kurva -lepší ujet!!!:drive2:![]()
Originál zaslal Baxon
[B]Předjet hasiče či sanitu na majákách. To je ještě v pohodě, ale :benga:? :nene: To není frajeřina, to je blbost, protože nevíš, jestli jedou ještě na tu původní akci nebo jestli už honěj pro změnu zase tebe.
Jinak věřim, že to musel být opravdu oprus a takováhle věc dokáže na*rat.
Originál zaslal bpytlik
[B]No prave a co by udelali, kdyby kolem nich v pravo proletela sedma a za chvilku by si to svistela svych poklidnych 230?? Slapli na podlahu a zvysili svou rychlost na 150??? Ja benga normalne predjizdim (pokud neni plna cara nebo tak neco) a nikdy zadny problem. Spis se mi obcas stava, ze jeste bliknou doprava, jako at jedu....A to nemam predni SPZ![]()
Originál zaslal Unregistered
[B]jojo pepo si pamatuju jak sme je taky jednou predjeli nekde u vsetina ze a tusim ze te to stalo talirecek to predjeti:)
sem az do auta slysel tu hlasku jak je mozny ze jedem pred autem ktery celou dobu bylo pred nama furt plna cara a najednou my pred nim:)
Originál zaslal bpytlik
[B]Spis se mi obcas stava, ze jeste bliknou doprava, jako at jedu....A to nemam predni SPZ![]()