Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
vally
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od vally »

Já proti M-paketu na 530 d nic nemám, to auto je pak daleko atraktivnější, ale v žádným případě bych tam nelepil M-nálepky...
stealth
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od stealth »

M-kovej volant zase celkem hezky padne do ruky a moc dobře se s ním řídí ... :mhihi:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Bubi
[B]Ale ten paket dokáže laiky na chvíli zmást :) :) :)

nevim koho zmatou u E46ky 17ky m paketovy kola. M3 E46 ma totiz v zakladu 18 palcu, takze z lidi tahaj jenom prachy, a neco, co by melo byt v serii nazvou M paketem a potom vypadaji ze ti jako dali 80k slevu. Docela vychytavka:( Kolik lidi treba vi, ze nejaky volant je mko a jiny ne jenom podle znacku, ktery ma hodnotu 5 kc. to je muj nazor na M paket:)
Lukke

#44 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal stealth
[B]M-kovej volant zase celkem hezky padne do ruky a moc dobře se s ním řídí ... :mhihi:

Přesně tak. M-kovej volant nemám v autě proto, abych se přiblížil M3, ale proto, že daleko líp padne do ruky a líp se ovládá než standardní volant. A ohledně těch 17´ na trojce - nevím co se Darmonovi nezdá, vypadá to DALEKO líp než např. patnáctky. :-D Kola dělají auto. Taky nemám potřebu dávat jiný kola než z továrny, ale např. na 330d jsou doporučeny a dodávany 225/45 R17. čus bus. ;-):D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal rene kurc
[B]No nic proti,ale jestli někdo jezdí hodně km ,ale má rád pěkná emková auta a je bohatej jen tak trochu tak mu ten M-packet schvaluju.Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!! No i 10,ale to musíš jet kládu.Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě.

Jenom idiot si kupuje Mko podle toho ze je drahy a ze nejak vypada. Reakce na ty lidi, kery maji radi "pekna emkova auta"
A koho zajima M paket, kdyz to diky plastu jede uplne stejne. Bomba M paket by byl chip, sani, podvozek, kola, svody, vejfal a KONEC. Prida ti to xx koni a tecka. Ale nejaky plasty, kola a end??? At se jdou vysrat ti nasi prodejci:):bigok:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Lukke
[B]Přesně tak. M-kovej volant nemám v autě proto, abych se přiblížil M3, ale proto, že daleko líp padne do ruky a líp se ovládá než standardní volant.

jo promin, ale tohle ti nezeru, neverim jednak tomu ze by v bmw davali do normalniho modelu blbej volant a jen do Mka ten pouzitelnej, to je jen tvuj subjektivni pocit. btw pokud vim tak bawce mas tejden a neco a do ty doby si jezdil favoritem, to srovnani mi nesedi :)
no a co se tyce sedmnactek na trojce mne se tam proste nelibi, to uz sou moc velky kola dle myho gusta, ty tak na sedmickovou radu a to jen mozna. nebo mMko, mas pravdu kola delaj auto ale neplati tady cim vetsi tim hezci :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal JFK
[B]Jenom idiot si kupuje Mko podle toho ze je drahy a ze nejak vypada. Reakce na ty lidi, kery maji radi "pekna emkova auta"
A koho zajima M paket, kdyz to diky plastu jede uplne stejne. Bomba M paket by byl chip, sani, podvozek, kola, svody, vejfal a KONEC. Prida ti to xx koni a tecka. Ale nejaky plasty, kola a end??? At se jdou vysrat ti nasi prodejci:):bigok:

zajimavy, presne od tebe bych cekal naprosto presnej opak, diky ucasti na tuning magazine :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od JFK Čestný člen »

[B]Vydím prostě,že máme každý jiný názor.Mi se prostě líbí pěkné auta a 530d na těch origo 15kách alu mi nějak nejde k chuti.Beru to tak,že to je pro někoho kdo najede ročně 80tkm a líbí se mu sportovní design.Ono by to v origo M5 bylo tak 4 krát drážší ten provoz a nemluvě o pořizovacích nálkadech, toď vše.

Jenze to ber realne: ten kdo jezdi 80t a vic km rocne ti kasle na sportovni jizdu, protoze uz takhle toho celorocniho jezdeni ma plny zuby a vic nez s rodinou stravi vice casu za volantem v aute. Takze v realu vyzaduje spise luxus a pohodli a pak u takovejch ridicu a aut vypada jakoze sportovni uprava a plasty a pod. pikacoviny spise jako zbytecnost...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od darmon »

ja, das bin ich, prodal sem coswortha a koupil sedmu, nabidla dost vykonu tak se nejcejtim moc omezene, jakozesportovni uprava na limo je divna vec :) kola to ma standartni 15ky :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od bpytlik »

No vidis a na novou sedmu se standart davaj tusim 18"....a proc tam nedavaji 15" jako na e32?? treba proto ze vyvoj se trochu posunul a proste je to lepsi....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]zajimavy, presne od tebe bych cekal naprosto presnej opak, diky ucasti na tuning magazine :)

To jsi me nepochopil, byl bych rad, kdyby prodejce bmw nenabizel jenom pozlatka (Mpaket plasty), ale i neco, cim se opravdu muzes priblizit Mku. Plastama ukojis jenom neznalky. Jedine co nabizeji je M Technik podvozek, a to jeste ne ke kazdemu modelu:(, potom uz ti nezbejva nic jineho, nez si koupit Mko.
Rozdil vidim treba u Mercedesu, kde nabizeji upravu od AMG skoro ke vsemu co prodavaji, i k ropakovi. Neni to "ostre AMG" za 5 mega, ale neni to jenom oplastovanej medved s AMG listama a kolama:):bigok:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od darmon »

ale na tom neni nic lepsiho :) to je jen trend, tam je akorat vic mista na kola ale klidne by tam mohli bejt 17ky s vetsim profilem. Jenze trend je davat co nejvetsi kola a nikdo poradne nevi proc :) to mas jako s dlouhejma vlasama, v sedesatych letech je taky mel kazdej a bylo to "hezci"
darmon
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal JFK
[B]To jsi me nepochopil, byl bych rad, kdyby prodejce bmw nenabizel jenom pozlatka (Mpaket plasty), ale i neco, cim se opravdu muzes priblizit Mku. Plastama ukojis jenom neznalky. Jedine co nabizeji je M Technik podvozek, a to jeste ne ke kazdemu modelu:(,

ale jo, ale cekal sem ze budes rad i za to :) to srovnani s mercedesem sedi, akorat proste BMW ma svy M-ka, srovnatelnou vec mercedes nema. no,
JFK Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]ale jo, ale cekal sem ze budes rad i za to :) to srovnani s mercedesem sedi, akorat proste BMW ma svy M-ka, srovnatelnou vec mercedes nema. no,

ty nemas rad tuning, vid?:) to nevadi... pohodli ma taky neco do sebe, me uz ten tuning taky sere:):bigok: :gobeer:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal darmon
[B]jo promin, ale tohle ti nezeru, neverim jednak tomu ze by v bmw davali do normalniho modelu blbej volant a jen do Mka ten pouzitelnej, to je jen tvuj subjektivni pocit. btw pokud vim tak bawce mas tejden a neco a do ty doby si jezdil favoritem, to srovnani mi nesedi :)
no a co se tyce sedmnactek na trojce mne se tam proste nelibi, to uz sou moc velky kola dle myho gusta, ty tak na sedmickovou radu a to jen mozna. nebo mMko, mas pravdu kola delaj auto ale neplati tady cim vetsi tim hezci :)

blbej neni, ale žadnej zazrak - 4raenný
slušný i designově-3 ramenný
3 ramenný se znáčkem M je standartně v kůži a má tlustšívěnec volantu a opravduje příjemnější do ruky-pokud chceš jezdit "sportovnějš"
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal darmon
[B]ale na tom neni nic lepsiho :) to je jen trend, tam je akorat vic mista na kola ale klidne by tam mohli bejt 17ky s vetsim profilem. Jenze trend je davat co nejvetsi kola a nikdo poradne nevi proc :) to mas jako s dlouhejma vlasama, v sedesatych letech je taky mel kazdej a bylo to "hezci"

A co treba proto, ze vetsi kolo => muzes dat sirsi pneu a lip to sedi,mas vetsi stycnou plochu s vozovkou....a uz ani nemluve o tom, ze mas vetsi kotouce a lepsi brzdy a nejake 15" shity tam nenarves....
Unregistered

#57 Příspěvek od Unregistered »

[B]No nic proti,ale jestli někdo jezdí hodně km ,ale má rád pěkná emková auta a je bohatej jen tak trochu tak mu ten M-packet schvaluju.Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!! No i 10,ale to musíš jet kládu.Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě.

M packet je vzhledove pekna zalezitost... Fabrika to ma dobre vymysleny po vsech strankach... blbouni s tim oblbujou lidi ze maji M-ko ale znalci to stejne poznaj... uz ze predu jak to vidis tak M-ko ma jiny rost nez M-paket... ale ze by 530D bylo in jako M5 jenom krome zvuku, s tim starousi nemuzu souhlasit... M5 to je 400 kobyl uz v zakladu to nemuze byt nikdy srovnatelny s 530D... ale jinak je 530D perfektni vozejk se vsim vsudy....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od RuDoSh »

tahle debata je uplne o nicem......
darmon : se podivej na obyc a bpytlikovu petku.....seriovka je oproti ni biiida... :D je jasne ze sedma je sedma a nic bych na ni nerval....btw dnes kolem me parkrat projela M5....nadhera.....a ten zvuk.... :)
Johnny

#59 Příspěvek od Johnny »

Originál zaslal Unregistered
[B]M packet je vzhledove pekna zalezitost... Fabrika to ma dobre vymysleny po vsech strankach... blbouni s tim oblbujou lidi ze maji M-ko ale znalci to stejne poznaj... uz ze predu jak to vidis tak M-ko ma jiny rost nez M-paket... ale ze by 530D bylo in jako M5 jenom krome zvuku, s tim starousi nemuzu souhlasit... M5 to je 400 kobyl uz v zakladu to nemuze byt nikdy srovnatelny s 530D... ale jinak je 530D perfektni vozejk se vsim vsudy....

Sorry ale myslim si, že těm lidem ani nejde tak o oblbování lidí, jako o prostě mít pěkný auto! Samozřejmě je jiná věc, když si potom na takovou káru nalepíš na kufr M3. To je celkem trapný, ale o tom už tady jedna diskuse někde je...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

A kdo tu kua napsal,že je 530d s packetem stejně in jako M5!!!JFK to je jen můj názor,že se mi prostě líbí to auto víc designově s M-packetem.Já taky najedu ročně 80k.Když mám chu? jedu sportovně a když né tak pohodičku u muziky!!!Všichni to tu přetáčíte naruby jako že na e46 nepatří 17ky od výrobce....Nechápu!Nebo mi tu budeš darmone tvrdit,že emkovej volant není jak hezčí ,a taky že lépe nepadne do ruky......
Odpovědět