Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
320d na billboardech
Originál zaslal Bubi
[B]Ale ten paket dokáže laiky na chvíli zmást![]()
![]()
![]()
nevim koho zmatou u E46ky 17ky m paketovy kola. M3 E46 ma totiz v zakladu 18 palcu, takze z lidi tahaj jenom prachy, a neco, co by melo byt v serii nazvou M paketem a potom vypadaji ze ti jako dali 80k slevu. Docela vychytavka:( Kolik lidi treba vi, ze nejaky volant je mko a jiny ne jenom podle znacku, ktery ma hodnotu 5 kc. to je muj nazor na M paket:)
Originál zaslal stealth
[B]M-kovej volant zase celkem hezky padne do ruky a moc dobře se s ním řídí ... :mhihi:
Přesně tak. M-kovej volant nemám v autě proto, abych se přiblížil M3, ale proto, že daleko líp padne do ruky a líp se ovládá než standardní volant. A ohledně těch 17´ na trojce - nevím co se Darmonovi nezdá, vypadá to DALEKO líp než např. patnáctky.

Originál zaslal rene kurc
[B]No nic proti,ale jestli někdo jezdí hodně km ,ale má rád pěkná emková auta a je bohatej jen tak trochu tak mu ten M-packet schvaluju.Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!! No i 10,ale to musíš jet kládu.Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě.
Jenom idiot si kupuje Mko podle toho ze je drahy a ze nejak vypada. Reakce na ty lidi, kery maji radi "pekna emkova auta"
A koho zajima M paket, kdyz to diky plastu jede uplne stejne. Bomba M paket by byl chip, sani, podvozek, kola, svody, vejfal a KONEC. Prida ti to xx koni a tecka. Ale nejaky plasty, kola a end??? At se jdou vysrat ti nasi prodejci:):bigok:
Originál zaslal Lukke
[B]Přesně tak. M-kovej volant nemám v autě proto, abych se přiblížil M3, ale proto, že daleko líp padne do ruky a líp se ovládá než standardní volant.
jo promin, ale tohle ti nezeru, neverim jednak tomu ze by v bmw davali do normalniho modelu blbej volant a jen do Mka ten pouzitelnej, to je jen tvuj subjektivni pocit. btw pokud vim tak bawce mas tejden a neco a do ty doby si jezdil favoritem, to srovnani mi nesedi

no a co se tyce sedmnactek na trojce mne se tam proste nelibi, to uz sou moc velky kola dle myho gusta, ty tak na sedmickovou radu a to jen mozna. nebo mMko, mas pravdu kola delaj auto ale neplati tady cim vetsi tim hezci

Originál zaslal JFK
[B]Jenom idiot si kupuje Mko podle toho ze je drahy a ze nejak vypada. Reakce na ty lidi, kery maji radi "pekna emkova auta"
A koho zajima M paket, kdyz to diky plastu jede uplne stejne. Bomba M paket by byl chip, sani, podvozek, kola, svody, vejfal a KONEC. Prida ti to xx koni a tecka. Ale nejaky plasty, kola a end??? At se jdou vysrat ti nasi prodejci:):bigok:
zajimavy, presne od tebe bych cekal naprosto presnej opak, diky ucasti na tuning magazine

[B]Vydím prostě,že máme každý jiný názor.Mi se prostě líbí pěkné auta a 530d na těch origo 15kách alu mi nějak nejde k chuti.Beru to tak,že to je pro někoho kdo najede ročně 80tkm a líbí se mu sportovní design.Ono by to v origo M5 bylo tak 4 krát drážší ten provoz a nemluvě o pořizovacích nálkadech, toď vše.
Jenze to ber realne: ten kdo jezdi 80t a vic km rocne ti kasle na sportovni jizdu, protoze uz takhle toho celorocniho jezdeni ma plny zuby a vic nez s rodinou stravi vice casu za volantem v aute. Takze v realu vyzaduje spise luxus a pohodli a pak u takovejch ridicu a aut vypada jakoze sportovni uprava a plasty a pod. pikacoviny spise jako zbytecnost...
Originál zaslal darmon
[B]zajimavy, presne od tebe bych cekal naprosto presnej opak, diky ucasti na tuning magazine![]()
To jsi me nepochopil, byl bych rad, kdyby prodejce bmw nenabizel jenom pozlatka (Mpaket plasty), ale i neco, cim se opravdu muzes priblizit Mku. Plastama ukojis jenom neznalky. Jedine co nabizeji je M Technik podvozek, a to jeste ne ke kazdemu modelu:(, potom uz ti nezbejva nic jineho, nez si koupit Mko.
Rozdil vidim treba u Mercedesu, kde nabizeji upravu od AMG skoro ke vsemu co prodavaji, i k ropakovi. Neni to "ostre AMG" za 5 mega, ale neni to jenom oplastovanej medved s AMG listama a kolama:):bigok:
Originál zaslal JFK
[B]To jsi me nepochopil, byl bych rad, kdyby prodejce bmw nenabizel jenom pozlatka (Mpaket plasty), ale i neco, cim se opravdu muzes priblizit Mku. Plastama ukojis jenom neznalky. Jedine co nabizeji je M Technik podvozek, a to jeste ne ke kazdemu modelu:(,
ale jo, ale cekal sem ze budes rad i za to

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal darmon
[B]jo promin, ale tohle ti nezeru, neverim jednak tomu ze by v bmw davali do normalniho modelu blbej volant a jen do Mka ten pouzitelnej, to je jen tvuj subjektivni pocit. btw pokud vim tak bawce mas tejden a neco a do ty doby si jezdil favoritem, to srovnani mi nesedi
no a co se tyce sedmnactek na trojce mne se tam proste nelibi, to uz sou moc velky kola dle myho gusta, ty tak na sedmickovou radu a to jen mozna. nebo mMko, mas pravdu kola delaj auto ale neplati tady cim vetsi tim hezci![]()
blbej neni, ale žadnej zazrak - 4raenný
slušný i designově-3 ramenný
3 ramenný se znáčkem M je standartně v kůži a má tlustšívěnec volantu a opravduje příjemnější do ruky-pokud chceš jezdit "sportovnějš"
Originál zaslal darmon
[B]ale na tom neni nic lepsiho :) to je jen trend, tam je akorat vic mista na kola ale klidne by tam mohli bejt 17ky s vetsim profilem. Jenze trend je davat co nejvetsi kola a nikdo poradne nevi proc :) to mas jako s dlouhejma vlasama, v sedesatych letech je taky mel kazdej a bylo to "hezci"
A co treba proto, ze vetsi kolo => muzes dat sirsi pneu a lip to sedi,mas vetsi stycnou plochu s vozovkou....a uz ani nemluve o tom, ze mas vetsi kotouce a lepsi brzdy a nejake 15" shity tam nenarves....
[B]No nic proti,ale jestli někdo jezdí hodně km ,ale má rád pěkná emková auta a je bohatej jen tak trochu tak mu ten M-packet schvaluju.Mně osobně se 530d s packetem líbí.Jede to 230 a bere směšných 6-8litrů ropy!!! No i 10,ale to musíš jet kládu.Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě.
M packet je vzhledove pekna zalezitost... Fabrika to ma dobre vymysleny po vsech strankach... blbouni s tim oblbujou lidi ze maji M-ko ale znalci to stejne poznaj... uz ze predu jak to vidis tak M-ko ma jiny rost nez M-paket... ale ze by 530D bylo in jako M5 jenom krome zvuku, s tim starousi nemuzu souhlasit... M5 to je 400 kobyl uz v zakladu to nemuze byt nikdy srovnatelny s 530D... ale jinak je 530D perfektni vozejk se vsim vsudy....
Originál zaslal Unregistered
[B]M packet je vzhledove pekna zalezitost... Fabrika to ma dobre vymysleny po vsech strankach... blbouni s tim oblbujou lidi ze maji M-ko ale znalci to stejne poznaj... uz ze predu jak to vidis tak M-ko ma jiny rost nez M-paket... ale ze by 530D bylo in jako M5 jenom krome zvuku, s tim starousi nemuzu souhlasit... M5 to je 400 kobyl uz v zakladu to nemuze byt nikdy srovnatelny s 530D... ale jinak je 530D perfektni vozejk se vsim vsudy....
Sorry ale myslim si, že těm lidem ani nejde tak o oblbování lidí, jako o prostě mít pěkný auto! Samozřejmě je jiná věc, když si potom na takovou káru nalepíš na kufr M3. To je celkem trapný, ale o tom už tady jedna diskuse někde je...
A kdo tu kua napsal,že je 530d s packetem stejně in jako M5!!!JFK to je jen můj názor,že se mi prostě líbí to auto víc designově s M-packetem.Já taky najedu ročně 80k.Když mám chu? jedu sportovně a když né tak pohodičku u muziky!!!Všichni to tu přetáčíte naruby jako že na e46 nepatří 17ky od výrobce....Nechápu!Nebo mi tu budeš darmone tvrdit,že emkovej volant není jak hezčí ,a taky že lépe nepadne do ruky......