Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze o chlastu a možné pařbě ;) (bylo nezavisly topeni &g
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal uncompromised
[B]hm docela pri penezich, prumerna cena 0,75l cerveneho je 70Kc (pokud nepijes nejake stolaky) krat 30 dni se rovna minimalne 2100Kč mesicne, takze na podpore asi nejsi:D
v jaky zemi proboha zijes ? nejlevnejsi flaska tam je Andree 2001, pozdni sber Vino Kobyli, z kramu asi za kilo sede, Nejdrazsi je treti z leva, Denis D'OR 99 asi za sestibabu, zbytek je normalni sedej prumer vina mezi dvouma trema kilama. Na doma nepotrebuju zadnej luxus.
hej abdule, brej vecir
)))
jo a shreku, ja ti picham na to co kde a za kolik kupujes, ja nehraju hru dokazu se vozrat za min penez
na to proste mrdam
ja vim kam mam jit aby mi zejtra bylo "v pohode" a smysl neni ten ze ja jsem pan kavka co vyhodi trikrat tolik co jini
asi tak, takze ty si muzes dat za par desetikorun delvitacky Vin de Pays d'Oc 2002 , hezka lahev s hezkou vinetou a v zadu je drobnym fontem psano: Vyrobce: Maison Schroder & Schyler. Francie. Vyhradni dovozce: Delvita a.s. Za panenskou zahradou 1018, Rudna u Prahy
)) moc dobre vim co mi tu predhazujes, delvita umi ty chcanky prodat 

jo a shreku, ja ti picham na to co kde a za kolik kupujes, ja nehraju hru dokazu se vozrat za min penez