Originál zaslal RuDoSh [B]No nekdo tady nabizel ze ma vinny sklipek....toho by se dalo zneuzit ne?
kdyz je rec o sklepe, tak se pridam. delame takovy ty chlastaci akce pro 45 lidi bla bla bla, zkratka v cene jsou dve jidla, jedno teple jedno studene, kafe, matonka, a asi litr vina na osobu, jo a samozrejmne degustace u sudu, to vsechno stoji od 350 do 400Kč/os a asi tak na 6-8hod, dale je mozne zajistit nocleh, u nas za 200Kč/os avsak max 14lidi, dale jinde v Bilovicach za trosku vic. ALE kdybych to domluvil bez obsluhy a bez napr. bez jidla (zalezi na vas) slo by to udelat levnejsi, zalezi jak nasi vypocitaji naklady. Kdyz by neprodelali tak bych je mozna ukecal, take zalezi na tom kdy tam bude volno a kdy budu mit cas ja, jelikoz nedelame jenom tohle nevypada to do vanoc nijak ruzove. Leda ze by se pockalo do leta a pak by ste se dojeli SRAZit na moje narozky:D Zkratka a dobre s tou vice denni by to slo udelat tak max do 10 lidi, ty vzdycky zavreme navrchu ve sklepe a ideme si delat vlastni pracu. Takze se nejak domluvte a dejte vedet ja to nasim navrhnu. Ale jak rikam u vice denni (2 a vice) akce to vidim hluboko pod 50procent.