Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klapající hydroštely

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

co to tady je za nackovsky kecy? :? 8O
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

taky nechapu :roll:
error-motohanz

#43 Příspěvek od error-motohanz »

:oops: sory nechal jsem se unest, nackovsky kecy to nejsou to je spatne pochopeny a asi i napsany, ja to myslel tak ze proste umet nemecky neznamena ze je nekdo chytrej nebo ne....a toho turka jsem napsal proto protoze to je v nemecku dost problem a ze spousta turku v nemecku umi nemecky ale neumi cist ze jako umet nemecky neznamena ze jsem inteligentni....proste v tom nic jinyho nehledejte....
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od CharlitoCZ »

8O to je zase diskuze, ale aspoň vim, co mi občas 2-3 sekundy po startu ve předu cvaká :D
FrajerT

#45 Příspěvek od FrajerT »

error-motohanz píše:
FrajerT píše:
error-motohanz píše:[quote="FrajerT"][quote="Lukyn"]Nazdar bratře člováku!Prepáč,musím zareagova? už aj ja.Neživíš se náhodou jako šéf konstruktér v TAZ Trnava.Ch?el bych jen upozornit na to,že opravdu nezáleží kolik má motor naběháno,ale spíš jestli se mu dá co potřebuje.Určitě to nebude 15W40.
To? vše od chytrého čehuňa.A nebuď narachocenej.

Kua, čo sa tu človek nedozvie... tak podľa Teba je to jedno, či má motor 100 tis. alebo trebárs pol milióna? To sa možno ZHRUBA týka ostatných motorov, ale m40 je kapitola sama o sebe. Ako som už uvádzal, prečítaj si nejaké nemecké fóra a uvidíš... každému, zdôrazňujem KAŽDÉMU, kto mal viac ako 150 tis. km mal s M40-kou problémy. Tak neviem, chytrej čehúň, skús popátra? a uvidíš.

Hele placas tu kraviny s tim tvym "KAZDYM KAZDYM". NE-chytrej SLOVAKU! :!:

Pozri si fórum na http://www.e30.de, samozrejme, keď vieš po nemecky, z obrázkov toho moc nevyčítaš a potom mudruj, EINSTEINE!!! :mad:[/quote]

Kdybys nebyl tupec, a procetl si to tady, tak bys i ty pochopil ze kdyz se tomu autu dava co potrebuje tak nema KAZDEJ s m40 problem po 150 tis. To je vse.ma znama v nemecku ma m40 316 v e30, kupovala ji novou ma 210 tisic najeto a auto je furt jak novy, tak jdi nekam. Nesnasim posledni dobou tyhle slovensky JEBALY!!! A to ze umis nemecky neznamena ze jsi chytrak.. to tam umi kazdej druhej turek a neumi treba ani cist... :!:[/quote]

Ale cukrouši, Ty si sa nám nejako rozjel! Sa toľko nerozčuľuj, aby ?a náhodou nedrblo. Nerád by som mal nejakého debílka na svedomí... :lol: A keď už sme pri tom čítaní, zjavne s ním máš problémy ty a nie nemeckí turci. Inak by si si prečítal, čo som napísal Maslistovi. Upustil som od svojho tvrdenia, že problémy má KAŽDÝ motor a uznal som, že to závisí aj od oleja a správaniu sa k motoru. To už si si ale ty blboune neprečítal, že? :twisted: :mad: Tak jedna prosbička na záver, neopruzuj tu s tými tvojimi rasistickými žvástami a keď nemáš nič k veci, tak drž hubu. Papa.
Maslista

#46 Příspěvek od Maslista »

FrajerT píše:Ale cukrouši, Ty si sa nám nejako rozjel! Sa toľko nerozčuľuj, aby ?a náhodou nedrblo. Nerád by som mal nejakého debílka na svedomí... :lol: A keď už sme pri tom čítaní, zjavne s ním máš problémy ty a nie nemeckí turci. Inak by si si prečítal, čo som napísal Maslistovi. Upustil som od svojho tvrdenia, že problémy má KAŽDÝ motor a uznal som, že to závisí aj od oleja a správaniu sa k motoru. To už si si ale ty blboune neprečítal, že? :twisted: :mad: Tak jedna prosbička na záver, neopruzuj tu s tými tvojimi rasistickými žvástami a keď nemáš nič k veci, tak drž hubu. Papa.

Hele "T" přibrzdi trošku.. nevím jak ostatní, ale já se nevšiml, že by tu Hans psal něco s rasistickým podtextem... za to v tvém posledním příspěvku je vulgarismů, že by to stačilo na popsání všech poloh v kamasútře.. :D
FrajerT

#47 Příspěvek od FrajerT »

Maslista píše:
FrajerT píše:Ale cukrouši, Ty si sa nám nejako rozjel! Sa toľko nerozčuľuj, aby ?a náhodou nedrblo. Nerád by som mal nejakého debílka na svedomí... :lol: A keď už sme pri tom čítaní, zjavne s ním máš problémy ty a nie nemeckí turci. Inak by si si prečítal, čo som napísal Maslistovi. Upustil som od svojho tvrdenia, že problémy má KAŽDÝ motor a uznal som, že to závisí aj od oleja a správaniu sa k motoru. To už si si ale ty blboune neprečítal, že? :twisted: :mad: Tak jedna prosbička na záver, neopruzuj tu s tými tvojimi rasistickými žvástami a keď nemáš nič k veci, tak drž hubu. Papa.

Hele "T" přibrzdi trošku.. nevím jak ostatní, ale já se nevšiml, že by tu Hans psal něco s rasistickým podtextem... za to v tvém posledním příspěvku je vulgarismů, že by to stačilo na popsání všech poloh v kamasútře.. :D

OK, OK, všetkým ostatným sa sopravedlňujem. Nechcem a nemienim tu rieši? rasové otázky, ale mne tu nikto nebude hovori? o sloveských "jebaloch"! Kua! :wink:
delawega

#48 Příspěvek od delawega »

ale no teda riesili sa tu hydrosteli a pomali sa tu idete pre "ten povedal to ten zas hento" pozabijat...
to neviete doriesit tak aby ste si nemuseli nadavat do "cechov a slovakov"
to ma zmysel sa navzajom zbytocne osocovat :roll: :x ?...
error-motohanz

#49 Příspěvek od error-motohanz »

to frajerT.....hele je videt ze ses uplnej chudacek a typci jako ty kurvej vas narod a nazor na nej neznam nikoho ze svyho okoli kdo by si nemyslel ze slovaci jsou debilni protoze potkavaj tobe podobny a to ze mi reknes abych drzel hubu to me opravdu boli...prvni jsi tu na cechy zacal nadavat ty tak si tahni zpatky do tater ojebavat kamziky..nazdar

p.s sory sem cech a nejakej ubozacek ze slovenska tu bude nadavat na ceskym foru....to me trosku stve omlouvam se za zadelani fora...

a kdyz jsem u toho nacizmu ty chytraku tak ty jako SLOVAK by si s tim moc vyskakovat nemel vase historie ohledne nacizmu je spis k hanbe...viz. 2 s.v. :!:

a jeste nemam naprosto nic proti jinym slovakum mam mezi nima kamarady jak ze skoly tak ohledne BMW ale takovy omezenci jako zminovani FRAJER jsou opravdu nekde jinde...nejde o to jestli je to Sovak nebo Cech....
castro
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od castro »

Ty voe - dobře zvostra tady..... :D

Dřív jsem neměl rád rusy ani jsem nevěděl proč, pak jsem potkal nějaký co tu žijou řek jsem si co jsem to za pitomce že jsem si tohle myslel. A pak přijeli ti opravdový až z východoprdelních končin a zase mě v tom utvrdili. To samý se slovákama, Ti co jsou tady jsou ok a pak přilezou nějací hlupáci někde hendle od košic a je to zase. Fáákt - čim blíž k rusku tím větší držky nevychovaný vyburanovělý. Tím se chci omluvit všem slušnejm lidem, to rusko má asi zhoubnej vliv na lidi kolem.

Jinak mám slovensko rád, i lidi jsou príma ale pak se najdou pitomci a to je teda síla co všechno na tom východě žije...

Peace :wink:
stepmir

#51 Příspěvek od stepmir »

Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
Ptát se na diagnostiku v cizí zemi svojí mateřtinou .......nechápu k čemu mu to může být !!!! A pokud zde v ČECHÁCH bydlí a není tak slušně vychovaný že by se naučil ČESKY tak atˇumře třeba hlady !!!! Já mu prostě nerozumím.....a ignoruji ho !!!

JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
bobo

#52 Příspěvek od bobo »

stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
Ptát se na diagnostiku v cizí zemi svojí mateřtinou .......nechápu k čemu mu to může být !!!! A pokud zde v ČECHÁCH bydlí a není tak slušně vychovaný že by se naučil ČESKY tak atˇumře třeba hlady !!!! Já mu prostě nerozumím.....a ignoruji ho !!!

JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !

určitě HRDÝ ČECH? Napadá mě spíš něco jinýho :) :roll:
stepmir

#53 Příspěvek od stepmir »

bobo píše:
stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!

JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !

A copak tě napadá ???? :lol:
bobo

#54 Příspěvek od bobo »

stepmir píše:
bobo píše:

JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !

A copak tě napadá ???? :lol:

Určitě ne něco společnýho s hrdostí :roll:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci. :mad:
error-motohanz

#56 Příspěvek od error-motohanz »

LOPOLO píše:no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci. :mad:

jojo hlavne ze ty v tom mas jasno.... poslat lidi do prdele a hotovo....a rasu s narodnosti si nepletu, by me zajimalo jak jsi zorvna na to prisel? :?: opravovat nepotrebuju....
chrompacket

#57 Příspěvek od chrompacket »

JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !

tak tyhle kecy tě pasovaly na hredého čuráka
chrompacket

#58 Příspěvek od chrompacket »

PS:
a jestli ty nerozumíš slovenskému jazyku, který je tak podobný češtině...ostatně jako další slovanské jazyky...tak to musíš mít i problém rozumět i sám sobě co?
z těch tvých keců se do dá poznat.
IQ...no no
UQ = úplný kvak
delawega

#59 Příspěvek od delawega »

zas to riesite....
venujme sa radsej autam prosim, to nas bude urcite viac spajat ako taketo kecy....nerieste to tu prosim...
to nema fakt cenu...ked je nikto kokotko je uplne jednu ci je to cech alebo slovak.stym nic nenarobime :!: :!: :!: :x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

error-motohanz píše:
LOPOLO píše:no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..

jojo hlavne ze ty v tom mas jasno.... poslat lidi do prdele a hotovo....a rasu s narodnosti si nepletu, by me zajimalo jak jsi zorvna na to prisel? :?: opravovat nepotrebuju....

Jo, v tomhle mam vyjmecne jasno :!: ... a proc ses chytlavej? Rasu s narodnosti si tady plete FrajerT kerej psal neco o rasistickejch zvastech. To vsichni vidite tak rude ze nestihate cist? A jo, poslat nacky do prdele, mi prijde jako jediny mozny .....
Odpovědět