error-motohanz píše:FrajerT píše:error-motohanz píše:[quote="FrajerT"][quote="Lukyn"]Nazdar bratře člováku!Prepáč,musím zareagova? už aj ja.Neživíš se náhodou jako šéf konstruktér v TAZ Trnava.Ch?el bych jen upozornit na to,že opravdu nezáleží kolik má motor naběháno,ale spíš jestli se mu dá co potřebuje.Určitě to nebude 15W40.
To? vše od chytrého čehuňa.A nebuď narachocenej.
Kua, čo sa tu človek nedozvie... tak podľa Teba je to jedno, či má motor 100 tis. alebo trebárs pol milióna? To sa možno ZHRUBA týka ostatných motorov, ale m40 je kapitola sama o sebe. Ako som už uvádzal, prečítaj si nejaké nemecké fóra a uvidíš... každému, zdôrazňujem KAŽDÉMU, kto mal viac ako 150 tis. km mal s M40-kou problémy. Tak neviem, chytrej čehúň, skús popátra? a uvidíš.
Hele placas tu kraviny s tim tvym "KAZDYM KAZDYM". NE-chytrej SLOVAKU!
FrajerT píše:Ale cukrouši, Ty si sa nám nejako rozjel! Sa toľko nerozčuľuj, aby ?a náhodou nedrblo. Nerád by som mal nejakého debílka na svedomí...A keď už sme pri tom čítaní, zjavne s ním máš problémy ty a nie nemeckí turci. Inak by si si prečítal, čo som napísal Maslistovi. Upustil som od svojho tvrdenia, že problémy má KAŽDÝ motor a uznal som, že to závisí aj od oleja a správaniu sa k motoru. To už si si ale ty blboune neprečítal, že?
![]()
Tak jedna prosbička na záver, neopruzuj tu s tými tvojimi rasistickými žvástami a keď nemáš nič k veci, tak drž hubu. Papa.
Maslista píše:FrajerT píše:Ale cukrouši, Ty si sa nám nejako rozjel! Sa toľko nerozčuľuj, aby ?a náhodou nedrblo. Nerád by som mal nejakého debílka na svedomí...A keď už sme pri tom čítaní, zjavne s ním máš problémy ty a nie nemeckí turci. Inak by si si prečítal, čo som napísal Maslistovi. Upustil som od svojho tvrdenia, že problémy má KAŽDÝ motor a uznal som, že to závisí aj od oleja a správaniu sa k motoru. To už si si ale ty blboune neprečítal, že?
![]()
Tak jedna prosbička na záver, neopruzuj tu s tými tvojimi rasistickými žvástami a keď nemáš nič k veci, tak drž hubu. Papa.
Hele "T" přibrzdi trošku.. nevím jak ostatní, ale já se nevšiml, že by tu Hans psal něco s rasistickým podtextem... za to v tvém posledním příspěvku je vulgarismů, že by to stačilo na popsání všech poloh v kamasútře..
stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
Ptát se na diagnostiku v cizí zemi svojí mateřtinou .......nechápu k čemu mu to může být !!!! A pokud zde v ČECHÁCH bydlí a není tak slušně vychovaný že by se naučil ČESKY tak atˇumře třeba hlady !!!! Já mu prostě nerozumím.....a ignoruji ho !!!
JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bobo píše:stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
Ptát se na diagnostiku v cizí zemi svojí mateřtinou .......nechápu k čemu mu to může být !!!! A pokud zde v ČECHÁCH bydlí a není tak slušně vychovaný že by se naučil ČESKY tak atˇumře třeba hlady !!!! Já mu prostě nerozumím.....a ignoruji ho !!!
JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
určitě HRDÝ ČECH? Napadá mě spíš něco jinýho![]()
stepmir píše:bobo píše:stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
určitě HRDÝ ČECH? Napadá mě spíš něco jinýho![]()
A copak tě napadá ????
LOPOLO píše:no ty kravo ....![]()
![]()
![]()
.... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci.
stepmir píše:Jako nechápu co si tady nějaká zajebaná vovce tam od vychodca vyskakuje a vy na jeho dotazy odpovídáte..... atˇse zkusí zeptat na tom německým foru tou jejich bačovskou hatmatilkou jestli mu tam někdo odpoví !!! JÁ JSEM ČECH a pokud na mne nějakej slovák promluví svojí řečí tak mu bohužel nerozumím a krčím rameny !! Kdekoliv na světě musíte mluvit tou řečí v té které zemi se nacházíte !!! TAK UŽ SI TO KONEČNĚ VŠICHNI UVĚDOMTE !!!! A pokud oni ti ze slovače na to kašlou tak je to budeme muset NAUČIT !!! Jinak maj smůlu !!!
JSEM HRDÝ ČECH ! ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
error-motohanz píše:LOPOLO píše:no ty kravo ....![]()
![]()
![]()
.... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci.
jojo hlavne ze ty v tom mas jasno.... poslat lidi do prdele a hotovo....a rasu s narodnosti si nepletu, by me zajimalo jak jsi zorvna na to prisel?opravovat nepotrebuju....