Tak si Jardo přectav co se mě stalo.Jedu na sraz na Roskoš a každému z kamarádů vyprávím co mě potkalo s tím že mě nejdou otevřít dveře.A tak semtam se nějake zvědavec našel a zkoušel mě to otevřít a ono stále nic čudlík né a né vyskočit nahoru a zůstat.No nic,přijel kámoš z Jaroměře který to nemohl pochopit a že je to divný a kde si cosi a tk co,jdem se na to mrknout a tak si kráčíme a už z dálky koukám a řikám si pitcho však jsem auto zamykal a koukám dveře u spolujezdce odemknutý tak to mě poser co se tam děje.A taky jo v mé nepřítomnosti to samo zavelilo a dveře se odemkji a teď to nereaguje ani na to zamčení a tak zajedu do BMW Každopádně děkuju za tvou ochotu při pomoci
V BMW si za to řeknou hroznou pálku. Přitom stačí změřit co se děje na každym drátu z řídící jednotku do motorku a hned budeš vědět kde je chyba. Otázka je jestli to má kdo udělat...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Nejde mi central jen od ridice ale dvere odemknu v pohode. Takze motorek je funkcni . Od spolujezdce pohoda odemkne central vsechno ok. . Kontrolovali jsme mikrospinace na klice. Potom jestli nejsou prelamane draty ve dverich a viku kufru vsechno ok. Samozrejme pojistky skontrolovane taky. Dokonce i ten motorek ve dverich sme rozdelali. Vnem ty mikrospinace taky cvakaji pekne. Myslim ze teda bude problem prave nekde v tom impulzu od te RJ . Chystam se teda podivat nato. Je tam neco na co se divat ? Nebo ma nekdo primo na tohle typ co by to mohlo byt ?