Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
problémy s centrálem
ryan píše:Čau kluci, mam problém s centrálem, když zamknu auto, tak se znova samo odemkne. Teprve až napodruhý zůstane zamčený.... NEvíte co s tím? Takhle sem to koupil, ještě sem se na to nedíval, co by to mohlo bejt. Mám to pár dní... díky
Me delalo to same,naprosto.
Tak jsem nejak cejtil ze zlobej ridicovo dvere,sundal sem tapec dveri,odpojil vsechny konektory a vsechno co uvnitr dveri slo,jsem prostrikal WD 40citkou,proste i tu nejmensi skulinku jsem se snazil pekne vystrikat,pak jsem prostrikal zamky,strojek ....,,proste vsechno,, mno dal jsem to dohromady a krasne to funguje....
-
- Kontaktovat uživatele:
1)Bud jak psali kluci, že jsou přerušený káble v kufru..Byl to před rokem ají můj případ..3 káble uplně přetatý..
2)Může Ti to někde drhnout.Se mě to ted taky občas stane v tomdle mraze.Ale přišel jsem na to že jen stačit ze vnitř auta potahat za ty páčky na otevírání dveři pač můžou bejt lehce přimrzlí ty táhla.A samozřejmne zatahat aji za ty špunty.
2)Může Ti to někde drhnout.Se mě to ted taky občas stane v tomdle mraze.Ale přišel jsem na to že jen stačit ze vnitř auta potahat za ty páčky na otevírání dveři pač můžou bejt lehce přimrzlí ty táhla.A samozřejmne zatahat aji za ty špunty.
Pánové od včerejška mám problém s centrálem. Totálně přestal fungovat, nejde jak dálkové ovládání, tak odemknutí klíčem. Jdou tedy otevřít jen přední dveře (klíčem) a kufr. Takže mám teď zakmlé zadní dveře a víko nádrže. Baterky už jsem měnil jak na klíči, tak DO. Neví někdo co s tím? Mám centrál od firmy InPro. Jo a dá se nějak u E36 otevřít víko nádrže z kufru? Díky
-
globusman píše:Johnny_M píše:jj nadrž už vím jak otevřít, akorát musím nějak vyřešit ten centrál, ani nevím kde to má ten modul...
V jednom autě, co u nás bylo, byl neorigo alarm uložen za kastlíkem u spolujezdce...
Ok, mrknu na to, dík... Jo jinak mam k tomu nejakou kodovaci kartu. takze ciste teoreticky, nemyslim ze je to v haji, ale ze bude treba jen stacit to znovu nakodovat...
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
mam podobnej problem. Mam Compacta bez DO a kdyz zamknu klickem auto pres ridicovy dvere tak se mi zamkne/odemnkne :ridicovy dvere, kufr, nadrz. Pravy dvere se nehybou se zamkem. ALE kdyz zamykam klickem pres pravy (spolujezdcovy dvere) tak se mi zamkne/odemkne vsechno. Pomuze mi prosim s tim nekdo?...vi jak na to?

martin0446 píše:Me prestalo fungovat otevirani kufru u e46 coupe,jde to otevrit pouze na dalku ale normalne rukou nic.Nevite nekdo co s tim?
Tak to máš dobrý, mně to zase nefunguje ani s tím centrálem