Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36: Výměna silentbloku předního ramene
-
- Kontaktovat uživatele:
Totic píše:Jj stejné excentrické z M3 3.0 jsem dával na 323i a geošku si nech určitě udělat, dostane to velkou sbíhavost a jde to doladit zpátky nejlíp na M-sport nastavení. Reakce volantu teď proti předchozím seriovým SB je 10:1.
ciste teoreticky bys tam s tima silentama s excentrickou dirou mohl ve finale dostat vetsi odklon kol.. coz pri te seriove nedotacivosti by mohlo byt celkem ok.. teda jak pro koho:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Josef-325 píše:me jde hlavne o to ze jsem dal taky na auto zimaky za 6000kc a nechci je mit hned smeteny:-D kvuli spatne geometrii takze rikate ze maji ty mkovy sb ulozeni stredove diry jinde...tzn.udelat geometrii...
ja mam za to ze jsou jiny Mkovy silenty pro 3,0 a jiny pro 3,2 ... jedny maji diru mimo stred.. to bys mohl poznat kdyz se na nej podivas jestli ma diru uprostred nebo hozenou do strany

-
- Člen Klubu
to je asi fakt, že to dostalo i lepší přetáčení, jde to v zatáčkách jednodušeji korigovat. Jinak vznikne větší záklon rejdovýho čepu, tudíž se wolant vrací trošku líp do ruky a kolem středu je celkově přesnější.assassin_tl píše:ciste teoreticky bys tam s tima silentama s excentrickou dirou mohl ve finale dostat vetsi odklon kol.. coz pri te seriove nedotacivosti by mohlo byt celkem ok.. teda jak pro koho:)
hehe, jj a geoška se zpravidla dělá vždycky když se šahá na povozek.. aspoň si to nech rovnou doladit na zimu s ohledem na nový gumy.assassin_tl píše:Josef-325 píše:me jde hlavne o to ze jsem dal taky na auto zimaky za 6000kc a nechci je mit hned smeteny:-D kvuli spatne geometrii takze rikate ze maji ty mkovy sb ulozeni stredove diry jinde...tzn.udelat geometrii...
ja mam za to ze jsou jiny Mkovy silenty pro 3,0 a jiny pro 3,2 ... jedny maji diru mimo stred.. to bys mohl poznat kdyz se na nej podivas jestli ma diru uprostred nebo hozenou do strany
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Použitím excentrických silentbloků se pouze zvětší záklon rejdové osy, odklon kola/rejdové osy zůstane nezměněn.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Použitím excentrických silentbloků se pouze zvětší záklon rejdové osy, odklon kola/rejdové osy zůstane nezměněn.
to rad slysim takze ji delat nebudu kola se mi doted sjizdeli ok.jinak jsem je dnes lisoval doma ve sveraku a slo to...akorat co me nejde dohlavy je to ze origo silace byli malinko pootocene mino rysku na drzaku cca o 5mm,nove jsem dal presne rysku na rysku tak snad je to dobre....
-
- Člen Klubu
Tak to bylo nalisovaný blbě. Znova opakuju když sundáš ramena dolu tak ta geoška "bude asi potřeba" kór když se dávají excentry, bože..Josef-325 píše:Francis píše:Použitím excentrických silentbloků se pouze zvětší záklon rejdové osy, odklon kola/rejdové osy zůstane nezměněn.
to rad slysim takze ji delat nebudu kola se mi doted sjizdeli ok.jinak jsem je dnes lisoval doma ve sveraku a slo to...akorat co me nejde dohlavy je to ze origo silace byli malinko pootocene mino rysku na drzaku cca o 5mm,nove jsem dal presne rysku na rysku tak snad je to dobre....

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli sbíhavosti po záměně silentbloků za excentrické seřízení sbíhavosti bezpodmínečně nutné!
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition