Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Drift King - belgie

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:
lupik píše:zítra v 9:00AM bych vyrazil a nabral Pavla, pak Alp a Míša a nakonec Petr

:cool2: snad budu provozu schopná ... momentálně mám sto chutí jít ke kamarádce veterinářce nechat se utratit ...

vydrz! :-) .. a saj!!!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

lopolo vezme nejaky drogy, treba morfin

morfin (morfium) – alkaloid opia, využívaný jako velmi účinné *analgetikum proti krutým bolestem (*opiát, *anodynum). Vyvolává výraznou euforii, pro niž je zneužíván jako droga (viz toxikománie). Vedlejší účinky jsou zácpa, nevolnost, někdy zvracení (srov. apomorfin), při delším podávání častější záněty dýchacích cest, neplodnost u žen a vznik *závislosti s *abstinenčními příznaky při vysazení. Tlumí dechové centrum. Nápadné je výrazné zúžení zornice (*mióza). Srov. kodein, heroin, methadon, nalorfin, naloxon, apomorfin. Princip účinku m. spočívá v podobnosti s látkami, které přirozeně existují v organismu (především v mozku), tlumí bolest a ovlivňují náladu (*endorfiny)
Misa Moderátor
Moderátor

#43 Příspěvek od Misa Moderátor »

Skautiku ty voe já se nemůžu smát :lol: :smich:

Ale zní to dobře, akorát se obávám, že spolucestující nebudou moc nadšeni těmi vedlejšími účinky :smich:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od sumachr »

Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

presne tak , domluveno je to tak na 100% az dnes
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od sumachr »

alp píše:ja jsem byl od zacatku pro to jet v patek vecer a zbytecne neutracet ... dokazu si za ty prachy predstavit dulezitejsi veci .... ale samozrejmne se prizpusobim vetsine. Koneckoncu uz takhle to bude stat majlant, protoze z puvodnich 8mi lidi zustali ctyri, takze cestovne 2x drazsi, pritom uplne zbytecne, stacilo se nad tim zamyslet tak aby to vyhovovalo vsem .... darmo mluvit .... a predevsim se domluvit drive predem a ne den pred odjezdem se handrkovat ....

mimochodem stale jeste nevim v kolik teda chcete odjizdet .... docela by se mi tahle info hodila, mam zejtra jeste praci ....

take sem byl pro jen pres noc, ale podridim se vetsine , stejne sem to zas odsral ja :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

skautik píše:lopolo vezme nejaky drogy, treba morfin

morfin (morfium) – alkaloid opia, využívaný jako velmi účinné *analgetikum proti krutým bolestem (*opiát, *anodynum). Vyvolává výraznou euforii, pro niž je zneužíván jako droga (viz toxikománie). Vedlejší účinky jsou zácpa, nevolnost, někdy zvracení (srov. apomorfin), při delším podávání častější záněty dýchacích cest, neplodnost u žen a vznik *závislosti s *abstinenčními příznaky při vysazení. Tlumí dechové centrum. Nápadné je výrazné zúžení zornice (*mióza). Srov. kodein, heroin, methadon, nalorfin, naloxon, apomorfin. Princip účinku m. spočívá v podobnosti s látkami, které přirozeně existují v organismu (především v mozku), tlumí bolest a ovlivňují náladu (*endorfiny)

staci codein .. ten vzit muzu :-) .. lepsi opiaty bych radeji neriskoval i kdyz by mohla bejt prdel mit tam najetou Misu :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:
Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

jak pro koho :-)
Misa Moderátor
Moderátor

#48 Příspěvek od Misa Moderátor »

LOPOLO píše:
.....

staci codein .. ten vzit muzu :-) .. lepsi opiaty bych radeji neriskoval i kdyz by mohla bejt prdel mit tam najetou Misu :-)

Jakože bych natočila nějaký psychedelický záběry, jo? Jak někdo promítal na Džbáně ty ze Sosny :lol:
ex E36 316iCompact
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Misa píše:
LOPOLO píše:
.....

Jakože bych natočila nějaký psychedelický záběry, jo? Jak někdo promítal na Džbáně ty ze Sosny :lol:

jasne, dame k tomu Hendrixe, pribalime k DVD trosku heraku a uvidis jakou udelame diru do sveta :lol: .... ale to jsme skoncili u LSD a o tom tady nebyla zatim rec
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od sumachr »

:lol: to bude
lupik

#51 Příspěvek od lupik »

nemam v autě naftu, nemam eura a dneska večer budu kalit :D těšim se na vás zejtra :lol: :lol: :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Nechcete radsi pockat na podzimni King of drift? :lol:
N54 PWR
lupik

#53 Příspěvek od lupik »

alp píše:
Lukas H. píše:Nechcete radsi pockat na podzimni King of drift? :lol:

ja jsem pro

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#54 Příspěvek od Misa Moderátor »

Lukas H. píše:Nechcete radsi pockat na podzimni King of drift? :lol:

to se stejně nestihnem domluvit do tý doby :lol: :lol: :lol:
ex E36 316iCompact
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:

na kolik si rikal procent? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:
sumachr píše:

na sto , ja uz vcera rekl ze nejedu
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:
LOPOLO píše:
sumachr píše:[quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

na sto , ja uz vcera rekl ze nejedu[/quote]

Alesovi? :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:
LOPOLO píše:
sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

Alesovi? :-)[/quote]

nejak tak podobne tak jako ty si tvrdil ze uz davno jste domluveny a ja teprve vcera vedel co a jak a to nemluvim o ostatnich a musel sem si vse zjistovat sam

ostatne viz nas rozhovor v icq[/quote]

myslis ze jsem to nepochopil? :lol: .... to jo, to je ukrutna facha si to "vsechno" zjistit jak je zbytek domluvenej :lol: :lol: :lol:
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:
sumachr píše:
LOPOLO píše:[quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

jasne oboum i mise, lupik byl surfovat - po nasem rozhovoru v icq se nediv
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

sumachr píše:
LOPOLO píše:
sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě :-)

jasne oboum i mise, lupik byl surfovat - po nasem rozhovoru v icq se nediv[/quote]

Ja se nedivim .. rek bych ze to sedi docela dobre :wink: :lol: :lol:
Odpovědět