Misa píše:lupik píše:zítra v 9:00AM bych vyrazil a nabral Pavla, pak Alp a Míša a nakonec Petr
snad budu provozu schopná ... momentálně mám sto chutí jít ke kamarádce veterinářce nechat se utratit ...
vydrz!

Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
alp píše:ja jsem byl od zacatku pro to jet v patek vecer a zbytecne neutracet ... dokazu si za ty prachy predstavit dulezitejsi veci .... ale samozrejmne se prizpusobim vetsine. Koneckoncu uz takhle to bude stat majlant, protoze z puvodnich 8mi lidi zustali ctyri, takze cestovne 2x drazsi, pritom uplne zbytecne, stacilo se nad tim zamyslet tak aby to vyhovovalo vsem .... darmo mluvit .... a predevsim se domluvit drive predem a ne den pred odjezdem se handrkovat ....
mimochodem stale jeste nevim v kolik teda chcete odjizdet .... docela by se mi tahle info hodila, mam zejtra jeste praci ....
skautik píše:lopolo vezme nejaky drogy, treba morfin
morfin (morfium) – alkaloid opia, využívaný jako velmi účinné *analgetikum proti krutým bolestem (*opiát, *anodynum). Vyvolává výraznou euforii, pro niž je zneužíván jako droga (viz toxikománie). Vedlejší účinky jsou zácpa, nevolnost, někdy zvracení (srov. apomorfin), při delším podávání častější záněty dýchacích cest, neplodnost u žen a vznik *závislosti s *abstinenčními příznaky při vysazení. Tlumí dechové centrum. Nápadné je výrazné zúžení zornice (*mióza). Srov. kodein, heroin, methadon, nalorfin, naloxon, apomorfin. Princip účinku m. spočívá v podobnosti s látkami, které přirozeně existují v organismu (především v mozku), tlumí bolest a ovlivňují náladu (*endorfiny)
sumachr píše:Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
presne tak , domluveno je to tak na 100% az dnes
LOPOLO píše:skautik píše:lopolo vezme nejaky drogy, treba morfin
.....
staci codein .. ten vzit muzu.. lepsi opiaty bych radeji neriskoval i kdyz by mohla bejt prdel mit tam najetou Misu
Misa píše:LOPOLO píše:skautik píše:lopolo vezme nejaky drogy, treba morfin
.....
staci codein .. ten vzit muzu.. lepsi opiaty bych radeji neriskoval i kdyz by mohla bejt prdel mit tam najetou Misu
Jakože bych natočila nějaký psychedelický záběry, jo? Jak někdo promítal na Džbáně ty ze Sosny
sumachr píše:Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
LOPOLO píše:sumachr píše:Speedy píše:Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
na kolik si rikal procent?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sumachr píše:LOPOLO píše:sumachr píše:[quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sumachr píše:LOPOLO píše:sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOPOLO píše:sumachr píše:LOPOLO píše:[quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sumachr píše:LOPOLO píše:sumachr píše:[quote="LOPOLO"][quote="sumachr"][quote="Speedy"]Ještě že nejedu, koukám, že ani po měsíci jste se nedohodli, jak pojedete a kde budete spát. LOL Nejlepší je, jak každej říká něco jíného tomu dalšímu a ten pak říká zase něco jíného. Sand jedině LOPOLO pořád stojí na svém, že pojede přes den a bude spát v dražším hotelu, ale ostatní to mění sem tam. No pobavili jste mě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()