Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Trening na dalsi Bmw klub Cup Most

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

gumy jsou naprostej zaklad .. to muzes jet hned o dobrejch par kilometru v zatacce rychleji a to je 10 sekund na kolo hned
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:gumy jsou naprostej zaklad .. to muzes jet hned o dobrejch par kilometru v zatacce rychleji

To tady snad chape kazdej... :)
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Speedy píše:No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)

O tom muzes jen spekulovat, na priste zkus poresit slicky plus nevoz zbytecnou zatez a uvidis o kolik se zlepsis... :wink:
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše: a to je 10 sekund na kolo hned

Nebude to spis 20s? :lol: Zase neprehanej, pokud nejezdis na dratech tak ti slicky 10s nepridaji, mozna tak funglovky ale ne olitany za par korun z druhy ruky...
N54 PWR
George_D
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od George_D »

Luky nevím čím jsem tě pobavil, ale po každym okruhu tu spíš bavíš všechny ty 8) :wink: Jak řikam, čas slušnej, ale ve srovnání s E36 která je o dost těžší nic moc :wink: :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

George_D píše:Luky nevím čím jsem tě pobavil, ale po každym okruhu tu spíš bavíš všechny ty 8) :wink: Jak řikam, čas slušnej, ale ve srovnání s E36 která je o dost těžší nic moc :wink: :lol:

Tim jak se nechas vzdycky nachytat, to nevidis ze je to z moji strany jasna provokace a akorat se tim bavim, myslim ze jeden z mala kdo to chape je lopolo kterej se tema dohadama bavi asi tak stejne jako ja.. :D Nevim o jakym srovnani mluvis, ty vis nejaky casy e36? Pro srovnani jsem se hodil tabulku tak tam muzes srovnavat jak dlouho chces... :)
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Bez Baxona a na slickach bych těch 10sekund viděl celkem realně :-) uvidímě příště.

už jsi porovnával ten čas na části toho okruhu, co jsme jeli spolu?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Speedy píše:Bez Baxona a na slickach bych těch 10sekund viděl celkem realně :-) uvidímě příště.

už jsi porovnával ten čas na části toho okruhu, co jsme jeli spolu?

Jj kdyz koupis za 25k funglovky slicky tak by jsi tech 2:05 mohl dat taky..:)

Nemohl jsem protoze uz vcera dosla baterka v kamere...
N54 PWR
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Baxon »

Lukas H. píše:
Speedy píše:No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)

O tom muzes jen spekulovat, na priste zkus poresit slicky plus nevoz zbytecnou zatez a uvidis o kolik se zlepsis... :wink:

Já ti dám zbytočnou zátěž :sneaky:

to Speedy: kup sliky a příště ti to stopnu z boxů :wink: , ale musím uznat, jel si fakt pěkně z ostra :cool2:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Baxon píše:
Lukas H. píše:

to Speedy: kup sliky a příště ti to stopnu z boxů :wink: , ale musím uznat, jel si fakt pěkně z ostra :cool2:

Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...:D

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..
N54 PWR
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Honza-net »

Vy toho tady nařešíte. Já vím, že mě dvakrát předjelo nějaký Clio a to i přes to, že jsem ho jednou úhybným manévrem asi kapku rozhodil :D
A když nad tím tak přemýšlím, tak mě vlastně předjeli všichni.. :cry:

To horko bylo ale opravdu neúnosný, dokonce mi horkem povolilo lepidlo (či co) držící hlavici řadící páky přibastlenou na řadící páce (dílo nějakého původního majitele) a na konci cílové rovinky, před šikanou, na brzdách, kdy tam šupu dvojku do šikany je hodně nemilý, když vám zůstaně řadička v ruce :D
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od DC Výkonná rada »

njn nějakej tuner předemnou zkracoval řadičku :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od sumachr »

Lukas H. píše:
Baxon píše:
Lukas H. píše:[quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)

Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...:D .[/quote]
v tom pripade nechapu ze ses nevyhodil z auta take
:lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od George_D »

Schumi dobrý :smich: :fuck:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

sumachr píše:
Lukas H. píše:
Baxon píše:[quote="Lukas H."][quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)

Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...:D .[/quote]
v tom pripade nechapu ze ses nevyhodil z auta take
:lol:[/quote]

Hehe, dobry a kdo by pak zajel tech 2:05? :fuck:
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#57 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Lukas H. píše:
Baxon píše:
Lukas H. píše:[quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo :-)

Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...:D

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..[/quote]

Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám :-D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Lukas H. píše:
Baxon píše:

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..[/quote]

Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám :-D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#59 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Honza-net píše:Vy toho tady nařešíte. Já vím, že mě dvakrát předjelo nějaký Clio a to i přes to, že jsem ho jednou úhybným manévrem asi kapku rozhodil :D
A když nad tím tak přemýšlím, tak mě vlastně předjeli všichni.. :cry:

To bylo v poho stejne to bylo v poslednim kole, ale co jsem koukal tak jsem te 2x dojel v tom samem miste, dobra nahodicka.. :)

Uz mas videjko? Ja budu mit zitra... :)
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Speedy píše:Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám :-D

No ja nevim me prislo ze jsi jel celkem cistou stopu, nebo aspon jsem si nevsiml ze by jsi mel nejakej vylet mimo, uvidis na videu... Jinak jsem nezavodil, rikal jsem ze budu 2 kola zahrejvat slicky... :)
N54 PWR
Odpovědět