Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Trening na dalsi Bmw klub Cup Most
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Luky nevím čím jsem tě pobavil, ale po každym okruhu tu spíš bavíš všechny ty
Jak řikam, čas slušnej, ale ve srovnání s E36 která je o dost těžší nic moc

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:Luky nevím čím jsem tě pobavil, ale po každym okruhu tu spíš bavíš všechny ty![]()
Jak řikam, čas slušnej, ale ve srovnání s E36 která je o dost těžší nic moc
![]()
Tim jak se nechas vzdycky nachytat, to nevidis ze je to z moji strany jasna provokace a akorat se tim bavim, myslim ze jeden z mala kdo to chape je lopolo kterej se tema dohadama bavi asi tak stejne jako ja..

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Speedy píše:No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo
O tom muzes jen spekulovat, na priste zkus poresit slicky plus nevoz zbytecnou zatez a uvidis o kolik se zlepsis...
Já ti dám zbytočnou zátěž

to Speedy: kup sliky a příště ti to stopnu z boxů

Baxon píše:Lukas H. píše:Speedy píše:No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo
O tom muzes jen spekulovat, na priste zkus poresit slicky plus nevoz zbytecnou zatez a uvidis o kolik se zlepsis...
Já ti dám zbytočnou zátěž![]()
to Speedy: kup sliky a příště ti to stopnu z boxů, ale musím uznat, jel si fakt pěkně z ostra
Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Vy toho tady nařešíte. Já vím, že mě dvakrát předjelo nějaký Clio a to i přes to, že jsem ho jednou úhybným manévrem asi kapku rozhodil
A když nad tím tak přemýšlím, tak mě vlastně předjeli všichni..
To horko bylo ale opravdu neúnosný, dokonce mi horkem povolilo lepidlo (či co) držící hlavici řadící páky přibastlenou na řadící páce (dílo nějakého původního majitele) a na konci cílové rovinky, před šikanou, na brzdách, kdy tam šupu dvojku do šikany je hodně nemilý, když vám zůstaně řadička v ruce

A když nad tím tak přemýšlím, tak mě vlastně předjeli všichni..

To horko bylo ale opravdu neúnosný, dokonce mi horkem povolilo lepidlo (či co) držící hlavici řadící páky přibastlenou na řadící páce (dílo nějakého původního majitele) a na konci cílové rovinky, před šikanou, na brzdách, kdy tam šupu dvojku do šikany je hodně nemilý, když vám zůstaně řadička v ruce

-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Baxon píše:Lukas H. píše:[quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo
to Speedy: kup sliky a příště ti to stopnu z boxů, ale musím uznat, jel si fakt pěkně z ostra
Vzdyt vis jak ja to beru, pro me je vsechno co sa da lehce vyndat zbytecna zatez...

v tom pripade nechapu ze ses nevyhodil z auta take

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Schumi dobrý

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
sumachr píše:Lukas H. píše:Baxon píše:[quote="Lukas H."][quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo

v tom pripade nechapu ze ses nevyhodil z auta take

Hehe, dobry a kdo by pak zajel tech 2:05?

N54 PWR
Lukas H. píše:Baxon píše:Lukas H. píše:[quote="Speedy"]No mít slicky a nevozit Baxona, tak je otázkou, jak by to dopadlo

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..[/quote]
Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám

Jinak Speedy uz to mam na VHS a od te zatacky pod kopcem k cilovce to mas 1:04 a ja 0:59 takze rozdil 5s..[/quote]
Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám

Honza-net píše:Vy toho tady nařešíte. Já vím, že mě dvakrát předjelo nějaký Clio a to i přes to, že jsem ho jednou úhybným manévrem asi kapku rozhodil
A když nad tím tak přemýšlím, tak mě vlastně předjeli všichni..![]()
To bylo v poho stejne to bylo v poslednim kole, ale co jsem koukal tak jsem te 2x dojel v tom samem miste, dobra nahodicka..

Uz mas videjko? Ja budu mit zitra...

N54 PWR
Speedy píše:Tak to je pohoda, kdybych jel čistou stopu a nezávodili jsme spolu, tak by ten rozdíl mohl bejt lepší. Příště se slickama Ti to nandám
No ja nevim me prislo ze jsi jel celkem cistou stopu, nebo aspon jsem si nevsiml ze by jsi mel nejakej vylet mimo, uvidis na videu... Jinak jsem nezavodil, rikal jsem ze budu 2 kola zahrejvat slicky...

N54 PWR