Jizdy jsou odpoledne od 14-18h a stridaji se po pulhodkach auta s motorkama, tak by jsme dali sraz v Moste kolem 14,30... Cena za tu pulhodinu je 660,-
Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
Jéé ty voe takže tu zase bude pět stránek debaty s JFK a Lopolem
Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek..
Nechapu, proc by mela byt?
No že ten chlapík s M3 ti uhnul jen proto páč se mu zrovna chtělo srát, že ty jsi měl problém držet krok s 328, a tak podobně jako vždycky