Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 130i
presně tak, nepředpokládám že člověk co si koupí 330i kor v automatu s tím bude jezdit 50km rocne... spis 10 tisic po Praze...
Je fakt, že spousta aut je stočených atd.. všichni tu písničku známe, ale pořád existuje dost lidí kteří prostě ten nájezd nemají... viz náš rodinný klan ... 10let = cca 80tis km (už x aut) .. je teda fakt že ty auta se pak nedostanou do bazaru, protože jsou o ne zajemci z řad známých atd ... ale podle mě to není tak nečastá vyjímka...
Je fakt, že spousta aut je stočených atd.. všichni tu písničku známe, ale pořád existuje dost lidí kteří prostě ten nájezd nemají... viz náš rodinný klan ... 10let = cca 80tis km (už x aut) .. je teda fakt že ty auta se pak nedostanou do bazaru, protože jsou o ne zajemci z řad známých atd ... ale podle mě to není tak nečastá vyjímka...
že by bořený taliján?
je pravda, že v tipcarsu je na nehavarováno a servisku zaškrtávací políčko a na původ seznam na výběr, takže že by to zapomněl uvést je hodně nepravděpodobné
každopádně auto vypadá na fotkách pěkně, takže bych ho v případě zájmu minimálně prověřil

je pravda, že v tipcarsu je na nehavarováno a servisku zaškrtávací políčko a na původ seznam na výběr, takže že by to zapomněl uvést je hodně nepravděpodobné
každopádně auto vypadá na fotkách pěkně, takže bych ho v případě zájmu minimálně prověřil
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- pavproch
JayFader píše: Já jsem sem link na to bazarové BMW 330i hodil jen jako příklad vozu, do kterého bych nikdy nešel. Než utrácet peníze za takovou loterii, to si raději nechám svou "našláplou" Octu (1.8 TSI MT).
Pokud se neobjeví něco rozumného u českých dealerů BMW, zbývá mi jedině to Německo.
nedělej to! připravuješ se o moc.... já si totiž přesně tohle prožil, jezdil sem rok s Oct II scout 1.8TSI 6MT (33tis km) a pak přesednul do 330ix 6MT e91..... jízdně sem si polepšil o parník....dva parníky.... ač byla 1.8TSI v Octe II asi nejlepší kombinace vůbec (vynechávám aktuální octu III RS 2.0TSI), tak prostě foukané malorážné R4 z Wlkohradu a atmo R6 z munchen jsou jin a jang nebo černá a bílá....

GeorgosAc píše:Kurva.. ja uz to nemuzu cistkup si tu 130i a budeš se smat pokažde kdyz vyjedes jak malej kluk....
Taky sem si jednu poridil a muzu rict ze je to vazne prdel !
a spotřebu nereš.. je to opravdu radost v tom pálit benzin .....
[/URL]

xhans píše:Jako napsat v tqkovem vlaknu jako zaver "necham si octu 1.8tsi" , to je jak kdybych psal do fora Lamborghini ze si teda si necham svou naslaplou 130
Berete to moc vážně

Tohle doufám není úplný závěr vlákna. A s tou Oktou to bylo myšleno tak, že než hned nějaké pochybné 130i nebo 330i z českého bazáče, tak že budu zatím stále jezdit s Octou a budu dál shánět nějaké lepší a rozumnější BMW. Počítal jsem, že to nové auto nebude hned. Někdo tu psal, že svou 130i sháněl rok...
- pavproch
jo, m4Zlik je Z4 3.0i S-drive 6MT....
zajel sem si pro něj do Reichu (s vlekem), kupoval sem jako občan Švejk od Helmuta občana bez zprostředkovatele za keš.... prvotní kontakt přes jeho inzerát na mobile.de, pak už komunikace mailem/tydlifonem (což byla v zhledem k mojí němčině a jeho ingliš docela prdel)
zajel sem si pro něj do Reichu (s vlekem), kupoval sem jako občan Švejk od Helmuta občana bez zprostředkovatele za keš.... prvotní kontakt přes jeho inzerát na mobile.de, pak už komunikace mailem/tydlifonem (což byla v zhledem k mojí němčině a jeho ingliš docela prdel)

Rades píše:GeorgosAC: SPZ jsi zabil, taky jsem si toho všimnul.![]()
130i je podle mích zkušeností naprosto nejcharakternější hot hatch. Perfektní svezení, perfektní zvuk motoru a návykové jízdní vlastnosti. V modré barvě a M paketu je navíc krásná. 330i je proti tomu parník, bohužel.
Jak to myslíš parník? Jako velké? Jel jsem už i 330 (ale bylo to 330xd s automatem, kupé), pravda, že je to malinko jiné než 130i, ale motor je stejný, měl jsem z něj i podobný pocit - chování vozu, podvozek. Je to lépe odhlučněné, což mi celkem vyhovuje. Jinak mě napadlo, že 330i by se pak mohla teoreticky i lépe prodávat. Dál sháním, nic zajímavého jsem zatím neobjevil.
JayFader píše:
Jak to myslíš parník? Jako velké? Jel jsem už i 330 (ale bylo to 330xd s automatem, kupé), pravda, že je to malinko jiné než 130i, ale motor je stejný, měl jsem z něj i podobný pocit - chování vozu, podvozek. Je to lépe odhlučněné, což mi celkem vyhovuje. Jinak mě napadlo, že 330i by se pak mohla teoreticky i lépe prodávat. Dál sháním, nic zajímavého jsem zatím neobjevil.
Jses si jist ze jsi sedel v 330xd? Chovani 3 kupe v xdrivu je hrozne odlisny od 130i, navic nafta avtomat... Zejmena podvozek uplne jinaci, teda jestli si s tim jel po dalnici tak asi ne, ale s trochou dynamiky v zatackach a jsi jak v jinem aute...