rozhodne schvaluju se toho zbavit, resp. nepokracovat v trapeni se... a kouknout se do SRN a privyst si neco co bude v co nejvic original stavu.
Jinak s tou prevodovkou to bude na 99% jednotka... ktera by se traba dala nechat orpavit levne v Polsku..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 530i V8, renovace
Zbavit se toho a to co nejdřív.
Když jsem viděl tu podlahu tak už mi bylo jasný jak tohle dopadne,ale nechtěl jsem to sem psát...Cpát prachy a čas do takovýho šrotu je nesmysl,všechno se dá řešit ale základ je mít zdravou kastli,stavět auto (s náběhem na veterána do budoucna) na sežraný kastli je nesmysl.
Když jsem viděl tu podlahu tak už mi bylo jasný jak tohle dopadne,ale nechtěl jsem to sem psát...Cpát prachy a čas do takovýho šrotu je nesmysl,všechno se dá řešit ale základ je mít zdravou kastli,stavět auto (s náběhem na veterána do budoucna) na sežraný kastli je nesmysl.
Cením si všech názorů a docházím k tomu samému. Předběhl jsem sám sebe svojí nedočkavostí a mládeneckou zaslepeností. Měl jsem to udělat uplně jinak. Nejdřív si sehnat daily car (to mám v plánu ted) a pak teprv pokukovat po autě na víkendy a pro zábavu, vybrat co nejlepší kus.
Chybama se člověk učí, už jsem v životě prodělal horší prachy
To ponaučení je k nezaplacení a jak jsem již uvedl dříve, tohle auto mi dalo víru v sebe sama.
Každopádně zůstávám u BMW, jen už koukám po nějakém autě na běžné ježdění. Závoďáka bych měl stavět, až do toho trochu víc dozraju
Chybama se člověk učí, už jsem v životě prodělal horší prachy

To ponaučení je k nezaplacení a jak jsem již uvedl dříve, tohle auto mi dalo víru v sebe sama.
Každopádně zůstávám u BMW, jen už koukám po nějakém autě na běžné ježdění. Závoďáka bych měl stavět, až do toho trochu víc dozraju

no... a je to. Dalo se to čekat... asi každej si timhle tady už taky prošel. Na tohle auto se vyprdni, v podstatě na něm ani nebylo nic zásadního, proč tohle zachránit.
jinak co se týče kabinového filtru, E34 bez klimy ho neměly, i já jsem ho na svojí marně hledal tam kde má pod palubkou být, až sem se pozvolna dopátral, že tam není. tomu autu jsem o pár let taky prodlužoval život, ale pak jsem ho poslal dál a to byl jeho konec... během dvou let šrot.
jinak co se týče kabinového filtru, E34 bez klimy ho neměly, i já jsem ho na svojí marně hledal tam kde má pod palubkou být, až sem se pozvolna dopátral, že tam není. tomu autu jsem o pár let taky prodlužoval život, ale pak jsem ho poslal dál a to byl jeho konec... během dvou let šrot.
Ted už to tak vidim taky. Určitě už chci jen manuál a k tomu osmiválci se časem snad dopracuju znova. Měl bych se ted držet při zemi, sbírat zkušenosti a radši si jezdit v něčem "běžném". Učit se na tom zvládnout komplet servis sám a pak třeba i ty složitější věci už zvládnu taky.Totic píše:Záleží jako vždy kolik máš na to love a s tím třeba spojený moct mít druhý auto na lítačku. Byla to holt past no. Taky bych se přiznal, že na tom automatu a starýmu dvouventilu nebylo zas tak moc záviděníhodnýho. Když už jsem za jít rovnou do 540i v manualu.."toe taky amerika"
Pořádný hovádko až na to bude klídek a prachy, abych ho mohl koupit už v opečovaném stavu a ne pět minut před smrtí

Hážu to za hlavu a beru to jako zkušenost do života, ty nejbolestnější taky bývají ty nejpřínosnější. Prachy vem čert, hlavně se ponaučit a hnout se zas dál.