Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Partneři & proč to kurva o víkendu nejelo ?
stealth píše:ale no tak !pryfish píše:jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
![]()
tady se musim lukase zastat, protoze ma na starost clensky karty a funguje bez chyb.
rozesilani clenskych karet je bez chyb. to co tomu predchazelo to az tak pekne nebylo, ale v tom myslim nemel prsty

skautik píše:cekal jsem, ze to sem nahodis![]()
Ty si opravdu myslis, že se neco zmeni kdyz to pojede nekde jinde? Moznost na tom webu neco delat se tim nezvysi ani nesnizi. Pristup muze mit kdokoliv komu ho rada udeli.
Ja bohuzel nemam cas abych zjistoval co je na novem serveru spatne, nebo co je kde v nastaveni. Ale prece pro vas nemuze byt problem sehnat nekoho jineho kdo na to cas mit bude, ne?. A o tom jsi i se mnou mluvil. Nejaky worklist ohledne webu urcite mame.
na presun tohoto webu mam asi jinej nazor, podle me to neni dobrej napad, kdyz se ma celej zaklad predelavat. Melo by se hned pracovat s novou verzi programu a veci naprogramovat poradne.
add odkaz na stanovi, nevim co tim myslis.
Jo, ja doufam ze se neco zmeni. Minimalne to, ze to nebude lezet na jednom cloveku .. vzdyt uz jsme se o tom prece bavili a ty jsi souhlasil a chtel to taky pokud si dobre pamatuju. Proc to zase zpochybnujes? Zmenil jsi nazor?
Jo, presne tak .. azt o bude po kupe tak je v planu nekoho zaplatit aby to dotahnul a nelezelo to jen na tobe.
Aha .. zmenil jak koukam. Tak to probereme znovu na valny hromade .. prijedes doufam.
LOPOLO píše:skautik píše:cekal jsem, ze to sem nahodis![]()
Ty si opravdu myslis, že se neco zmeni kdyz to pojede nekde jinde? Moznost na tom webu neco delat se tim nezvysi ani nesnizi. Pristup muze mit kdokoliv komu ho rada udeli.
Ja bohuzel nemam cas abych zjistoval co je na novem serveru spatne, nebo co je kde v nastaveni. Ale prece pro vas nemuze byt problem sehnat nekoho jineho kdo na to cas mit bude, ne?. A o tom jsi i se mnou mluvil. Nejaky worklist ohledne webu urcite mame.
na presun tohoto webu mam asi jinej nazor, podle me to neni dobrej napad, kdyz se ma celej zaklad predelavat. Melo by se hned pracovat s novou verzi programu a veci naprogramovat poradne.
add odkaz na stanovi, nevim co tim myslis.
Jo, ja doufam ze se neco zmeni. Minimalne to, ze to nebude lezet na jednom cloveku .. vzdyt uz jsme se o tom prece bavili a ty jsi souhlasil a chtel to taky pokud si dobre pamatuju. Proc to zase zpochybnujes? Zmenil jsi nazor?
Jo, presne tak .. azt o bude po kupe tak je v planu nekoho zaplatit aby to dotahnul a nelezelo to jen na tobe.
Aha .. zmenil jak koukam. Tak to probereme znovu na valny hromade .. prijedes doufam.
nezpochybnuju to ze to pujde nekam jinam, jen rikam, ze pristup ke me dam komukoliv kdo s tim nejak dokaze pohnout. kvuli tomu se to prece nestehuje, nebo ano?
ja zpochybnuju prevod teto verze, lepsi by bylo udelat - dodelat novou co jsem zacal jeste pred valnou hromadou a dodelat ji poradne.
myslis, ze ma vyznam lepit tuto verzi? je to stare, plne chyb atd.
ale jinak mi to je vicemene fuk, db a program uz nejaky mesic lezi u alpa
no jiste na valny hromade nebudu chybet, snad

pryfish píše:jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna...

N54 PWR
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:pryfish píše:jenze na tom ma jen polovicky zasluhu
Podle ceho to posuzujes? Jak vis kolik jsem stim stravil casu ja a kolik ostatni co se na tom podileli? Jsem nevedel ze po vecerech lestis kristalovou kouli...
komu ktery koule kdo lesti ????

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:patras píše:Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jenze na tom ma jen polovicky zasluhu
Podle ceho to posuzujes? Jak vis kolik jsem stim stravil casu ja a kolik ostatni co se na tom podileli? Jsem nevedel ze po vecerech lestis kristalovou kouli...
komu ktery koule kdo lesti ????
Bombardak ma koule?[/quote]
Ne, ja mam prece vaginu.
Lukas H. píše:pryfish píše:jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna...
protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovany

Kurňa, přestaňte se hádat. Každý dělá něco, co umí a má na to čas. Já jsem tuto věc, oc provedla pryfish již komentoval, převod webu jsme dneska se skautikem probírali, nějak to vypadá, prostě není to easy, já bych se tomu třeba chtěl věnovat, ale neumím to, takže skautíka jenom bombarduju dotazama požadavkama a kluk se i docela snaží
Další věci jsou na řadě, můžem se o tom i mimo radu pobavit na regionálu. Ale hlavně žádnou anarchii, nerad bych, aby to dopadlo jako někde(u nás) ve firmě, kde se pořád něco zlepšovalo, tak jak kdo chtěl a pak to celý kleklo

pryfish píše:Lukas H. píše:pryfish píše:jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovanyto mi trosku nejde do hlavy
Proč by mu to nemohlo vadit? Máme tu komunismus? Sand může říct svůj názor.... Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena(teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?
pryfish píše:Lukas H. píše:pryfish píše:jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovanyto mi trosku nejde do hlavy
Pro dobrej pocit z toho ze aspon tady ty reklamni sracky nejsou...

N54 PWR
Lukas H. píše:pryfish píše:Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
Pro dobrej pocit z toho ze aspon tady ty reklamni sracky nejsou...

asi mas pravdu