Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Partneři & proč to kurva o víkendu nejelo ?
tak tohle je asi otazka na me
tak nejak jsem po projednani se skautem obepsala par webovych serveru a nabidla jim vzajemnou vymenu odkazu, myslim ze na skodu to nebude, nemam pocit ze by to tam nekomu prekazelo a naopak jsem se snazila vybrat odkazy, ktery by mohli byt uzitecny, takze je pravdepodobny ze jeste jich par pribude. Mohlo by to posilit nase pozice ve vyhledavacich atd...
jinak prosim ty, kdo maji nejaky info k registracim na seznamu, centrumu atd aby dali echo je potreba to trosku upravit, bud to udelam klidne ja nebo aspon hodim nejaky info co je potreba zmenit
jeste jedna vec, kterou sem se rozhodla nadhodit kdyz uz jsme u toho, taky uz sem o tom mluvila s par lidma, co treba vymennej system - tam kde je autobase napr. ted uz je fuk jestli jeden nebo tri reklamni bannery - sekce auto moto a taky by nam to mohlo trosku pomoct...
zase sem asi moc aktivni
diky za nazory.. jen tak dal, aspon je videt, ze to nekoho zajima

tak nejak jsem po projednani se skautem obepsala par webovych serveru a nabidla jim vzajemnou vymenu odkazu, myslim ze na skodu to nebude, nemam pocit ze by to tam nekomu prekazelo a naopak jsem se snazila vybrat odkazy, ktery by mohli byt uzitecny, takze je pravdepodobny ze jeste jich par pribude. Mohlo by to posilit nase pozice ve vyhledavacich atd...
jinak prosim ty, kdo maji nejaky info k registracim na seznamu, centrumu atd aby dali echo je potreba to trosku upravit, bud to udelam klidne ja nebo aspon hodim nejaky info co je potreba zmenit
jeste jedna vec, kterou sem se rozhodla nadhodit kdyz uz jsme u toho, taky uz sem o tom mluvila s par lidma, co treba vymennej system - tam kde je autobase napr. ted uz je fuk jestli jeden nebo tri reklamni bannery - sekce auto moto a taky by nam to mohlo trosku pomoct...
zase sem asi moc aktivni

diky za nazory.. jen tak dal, aspon je videt, ze to nekoho zajima

což o to...mě to zajíma
,ale hodilo se to sem napsat zrovna..timto děkuji za objasnění
a jestli bude nahoře běhat jeden banner nebo tři mi je taky jedno--aspoň se trochu dostaneme mezi podvědomí lidí a já jim nemusím vysvětlovat,že je vubec nejakej BMW klub
a když už jsme u těch dotazu tak proč zase ted přes vikend nefungovali stránky!!

a jestli bude nahoře běhat jeden banner nebo tři mi je taky jedno--aspoň se trochu dostaneme mezi podvědomí lidí a já jim nemusím vysvětlovat,že je vubec nejakej BMW klub

a když už jsme u těch dotazu tak proč zase ted přes vikend nefungovali stránky!!
M3maniac píše:v čem pomoct? myslíš finančně?jako že to pak už nebude padat ?
naštěstí já tomu nerozumím....
v budoucnu treba financne ale tak daleko hledet nebudeme to by se tady muselo vic lidi snazit

ja sem myslela ze by nam to mohlo pomoct v tom aby kdyz dali lidi vyhledat slovo BMW sme se objevli treba trosku driv nez nekde na posledni strance vysledku hledani

pryfish píše:jinak prosim ty, kdo maji nejaky info k registracim na seznamu, centrumu atd aby dali echo je potreba to trosku upravit, bud to udelam klidne ja nebo aspon hodim nejaky info co je potreba zmenit
O tomhle jsem tu psala před čtvrtrokem a zatím žádná reakce

Vypadá to fakt docela blbě ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:pryfish píše:jinak prosim ty, kdo maji nejaky info k registracim na seznamu, centrumu atd aby dali echo je potreba to trosku upravit, bud to udelam klidne ja nebo aspon hodim nejaky info co je potreba zmenit
O tomhle jsem tu psala před čtvrtrokem a zatím žádná reakce![]()
Vypadá to fakt docela blbě ...
puvodne jsem si myslela ze nejsme vubec registrovany, zkousela jsem to a vyhlasilo mi to ze registrace uz existuje... ale fakt je ze to je proste spatne

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..
obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
jo tohle sem tak trosku cekala

myslis teda ze tenhle krok byl spatnej?
-
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....
RuDoSh píše:patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....
Nechci tady rozpoutavat nejakou hadku, ale trosku souhlasim, uz nedavno sem tady nadhazovala ze je proste neco potreba udelat s prezentaci klubu, tak aby jsme se alespon zobrazovali ve vyhledavacich, kdyz nikdo nechce delat vic, i Misa predchvilickou psala ze uz urgovala na zápisy a nikdo se pul roku neozval...
podle me by rada mela taky zacit neco delat a ne jenom cekat ze budou neco delat ostatni (ted cekam ze zase dostanu trosku vy***áno protoze sem nebyla na zadnym hlasovani

-
- Kontaktovat uživatele:
pryfish píše:RuDoSh píše:patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
Nechci tady rozpoutavat nejakou hadku, ale trosku souhlasim, uz nedavno sem tady nadhazovala ze je proste neco potreba udelat s prezentaci klubu, tak aby jsme se alespon zobrazovali ve vyhledavacich, kdyz nikdo nechce delat vic, i Misa predchvilickou psala ze uz urgovala na zápisy a nikdo se pul roku neozval...
podle me by rada mela taky zacit neco delat a ne jenom cekat ze budou neco delat ostatni (ted cekam ze zase dostanu trosku vy***áno protoze sem nebyla na zadnym hlasovani))
Jestli pojedes nekdy kolem Ostravy, tak dej vedet, proberem to !

RuDoSh píše:patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade

server nejel pac ho nekdo minulej tejden haknul a daval se do kupy.
############################################
vubec mi neprijde blbe prezentovat stranky pomoci jakychkoliv vymennych banneru. O penezich tu nebyla zadna rec.
Je fajn, ze je tu alepson nekdo aktivni a ja toto budu podporovat, stesti ze se ze stanov vypustil bod o aktivnim hajeni zajmu klubu

sorry Patrasi, ale nemam potrebu nektere veci s kymkoliv konzultovat. Jedine co utrpelo je nejake to ego.
a souhlasim s Rudoshem
skautik píše:sorry Patrasi, ale nemam potrebu nektere veci s kymkoliv konzultovat. Jedine co utrpelo je nejake to ego.
a souhlasim s Rudoshem
To ne ... nejde o ego ale o pravidla .. konzultovat by jsi rozhodne mel .. ja o tom nevim zhola nic. Mimochodem, funny diskuze vo zasluhach nema s volenou radou vubec nic spolecnyho Cervenacku

LOPOLO píše:RuDoSh píše:patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade
hihi Lopolo toho uz se nezbavis

LOPOLO píše:skautik píše:sorry Patrasi, ale nemam potrebu nektere veci s kymkoliv konzultovat. Jedine co utrpelo je nejake to ego.
a souhlasim s Rudoshem
To ne ... nejde o ego ale o pravidla .. konzultovat by jsi rozhodne mel .. ja o tom nevim zhola nic. Mimochodem, funny diskuze vo zasluhach nema s volenou radou vubec nic spolecnyho Cervenacku
jiste, mam na starosti web a do toho patri i jeho prezentace.
ok napsal jsem to dost blbe na to, ze z toho muzete mit pocit, ze si delam co chci. nicmene to rozhodne neni pravda, zasadni veci urcite s predsedou konzultuji.
jo ta diskuze je funny a dlouho tady nic podobneho nebylo