M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
Máš štěstí

M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
LOPOLO píše:George_D píše:M3maniac píše:nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
Máš štěstíLOPOLA jsem zas tak na tom kopci nebrzdil
![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
George_D píše:LOPOLO píše:George_D píše:[quote="M3maniac"]nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
LOPOLO píše:George_D píše:LOPOLO píše:[quote="George_D"][quote="M3maniac"]nebo 1,8 ale velký srdce
![]()
![]()
![]()
nebrzdil? :
![]()
![]()
LOPOLO píše:M3maniac píše:LOPOLO píše:spanilka stala za ..... ale bylo to super!vyborny bylo ze ve finale tam zustalo 2x vic lidi z Prahy nez z moravy
No ke spanilé jízdě.....já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí
šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd)
Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...
Tech zastavek bylo moc .. proste spanilka ktera trvala 3 hodiny a z toho se 1,5 hodiny stalo. Byla proste hrozne kratka ale vynahradili sme si to na kopci kde auto dostalo co proto.. Jinak to bylo uplne super!!!!
Martinéz píše:
..kdyz uz jsem u tech dvou kil, zamyslel sem se cestou zpet, co vlastne na tom vazeni aut stalo tolik jako den jidla a spani?![]()
![]()