Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Automatická převodovka
Re: Automatická převodovka
Když se ti houpou otáčky tak to dělá hydromenic. Je třeba vyměnit hydromenic.
Ano to udělam. Chci vymenit i ten adapter co je pod mechatronikou a objimku.Lukas40 píše:Zabývám se opravami automatických převodovek řadu let a základ je měnit olej.
Olej tedy ATF 6HP Fluid. a Pak uvidim jestli bude nejaka změna.
Ale asi se tomu menici nevyhnu..
Ono to není o adaptéru ani objimce odkud jsi?
Kdybys měl zájem jsem schopný ti to dát do pořádku.
Adaptér a objimka cti určitě nespraví, kdyby si chtěl mužů ti to dát do kupy. Popřípadě ti dodat jakékoliv náhradní díly.arnig píše:Ano to udělam. Chci vymenit i ten adapter co je pod mechatronikou a objimku.Lukas40 píše:Zabývám se opravami automatických převodovek řadu let a základ je měnit olej.
Lukas40 píše:Adaptér a objimka cti určitě nespraví, kdyby si chtěl mužů ti to dát do kupy. Popřípadě ti dodat jakékoliv náhradní díly.arnig píše:Ano to udělam. Chci vymenit i ten adapter co je pod mechatronikou a objimku.Lukas40 píše:Zabývám se opravami automatických převodovek řadu let a základ je měnit olej.
Dekuji moc! Jsem s Plzne. Přemyslim jak a zacnu tim olejem a adapterem,objimkou. Stejne je už na case.
Mam tedy jeste jednu stejnou prevodovku i měnicěm...a možna tedy potom dam repasovat menic.
V pohodě, kdybys potom potřeboval zrepasovat měnič tak není problém ho zrepasovat tak aby vydržel. Mám i olej Německý Alpine Dexron 6 olej přímo co tam patří do 6 kvaltu. Já jsem z Ostravy..
-
- Člen Klubu
potřebuju radu ...mužeš mi dát tel do zprávy ??? díkLukas40 píše:.....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Máš SZ
-
- Člen Klubu
jj už jsme to probrali ....uvidim , jak se to bude chovatLukas40 píše:Máš SZ

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Jezdi sleduj a děj mi vědět jak se to chová co to dělá.