Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na člena "standa2002"

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
100RM

#61 Příspěvek od 100RM »

Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem :-)

IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
7er. True definition of luxury. Yours.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od patriot »

100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.

To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ... :wink:
100RM

#63 Příspěvek od 100RM »

patriot píše:
100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.

Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytu ;-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od patriot »

100RM píše:
patriot píše:

Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytu ;-)

A jak Colombo ?? :lol: Už vím, v profilu mám adresu :wink: (já si dokážu zjistit o každém z fóra taky co chci, nezneužívám ale toho). Je mnoho možností ... (bydliště, R.Z, IP adresa, telefon, ICQ, skype ... atd)
globusman
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od globusman »

patriot píše:
100RM píše:
patriot píše:[quote="100RM"] IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.

A jak Colombo ?? :lol: Už vím, v profilu mám adresu :wink: (já si dokážu zjistit o každém z fóra taky co chci, nezneužívám ale toho). Je mnoho možností ... (bydliště, R.Z, IP adresa, telefon, ICQ, skype ... atd)[/quote]

Do profilu by se ti 100RM neměl dostat... Tam moderátoři nemají přístup...
100RM

#66 Příspěvek od 100RM »

Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.

Diky Globusmane za pripomenutie ze ja sa do profilu nedostanem, kdezto ty jo, skoro by som na to zapomel.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.

Diky Globusmane za pripomenutie ze ja sa do profilu nedostanem, kdezto ty jo, skoro by som na to zapomel.

To nebylo pro tebe, ale pro Patriota na uklidnění. A ty zase rejpeš...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem :-)

IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.

Iniciály s adresou, popř. křestní jméno (v tomhle připadku zřejmě totožné s nickem) a v dalším příspěvku třeba jenom napsat pozor na pana Matouška není v rozporu se zákonem na ochranu osobních údajů.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jurasis

#69 Příspěvek od jurasis »

globusman píše:
100RM píše:Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.

To nebylo pro tebe, ale pro Patriota na uklidnění. A ty zase rejpeš...

:lol: 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Hamafunek

#70 Příspěvek od Hamafunek »

100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem :-)

Souhlasim stebou s tou ochranou udaju mohl byt to pak proti němu použit kdyby se něco stalo.
Killca

#71 Příspěvek od Killca »

toz, koupim wagen a pojedem 100rme ne? slozime se na benal a udelame vanocni vylet na moravu, jarda by jel urco taky
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Panaque »

...
all

#73 Příspěvek od all »

Jako kluci, ja bych to bral s rezervou....
S tímto členem, mám nějaké obchody a nemůžu si stěžovat, ochota, hned posílá foto, jestli je to ono a super domluva... proste se snaží, aby vše bylo v pohodě.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama..... :roll: :roll: :roll:

je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od mathias22 »

GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama..... :roll: :roll: :roll:

je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .

na me byla diky tem svetlum :?: o par topicu vys :?:

chtel bych vedet jak to chop. pochopil!
Banurek

#76 Příspěvek od Banurek »

GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama..... :roll: :roll: :roll:

Jo, to máš pravdu,spousta lidí si tu chce dělat kšeft z vymáháním ale detaily nikoho nezajíímají .Měli by sito vyřídit jen ti kterých seto týká.

100RM seš dost chytlavý,že tak rychle startuješ .Nevím co řešíš s nickem když sem hned napsal opravu,takže by to chtělo aby si četl všechno :?. Nebo přeskakuješ ,když sito nepostřehl. :roll:
100RM

#77 Příspěvek od 100RM »

Nejsem chytlavy, ale tvoj prispevek tam este nebol ked som posielal ten svoj ;-) V skratke - je mi to u pici, ale nemam rad vychcankov co si naobjednavaju a potom sa tvaria ze neexistuju a robia len problemy.
Dresic

#78 Příspěvek od Dresic »

Téma sem založil já...nijakej vymahačskej gang myslím todle není, je to nesmysl takhle to nazývat!
Že si na něj nikdo nestěžoval to je možný, ale sám tady něco psal tak se k tomu i přiznal..takže si to asi nevymýšlím a čerpadlo co tady psal si nevyzvedl. . .tak si o něm může každej udělat svůj obrázek a napsat to sem ne?

Jasný, že bych si to měl řešit sám, momentálně toho "člověka" neřeším vůbec! tady po nikom nic nechcu ani od nikoho nic nečekám, ale za podporu díky!....
čerpadlo mám doma, pokouším se ho prodat dál, pokud to nepůjde, tak adresu mám a pak to začnu znova řešit. Protože 5000 není bůvíjaká částka, ale pro mě je to teda dost a dost se i hodí!
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od BMWPower »

Není to od "standy" vůbec hezký... třeba nemá chechtáky. :? Ale je blbej, že to nijak neřeší-třeba začne. :wink:
Maxiczech

#80 Příspěvek od Maxiczech »

To GeorgosAc: Podívej, pane řízek. Tohle je evidentně levá, jinak by si to čerpadlo na poště převzal a nemazal by tady veškerou svoji inzerci náhradních dílů. A to, že zrovna ty s ním máš dobré zkušenosti nepospravedlňuje vůbec to, že s ním vyjebal a normálně ho okradl.
Dobře, 5 litrů nejni zdrcující částka. To snad nikoho nepoloží, ale jemu to zřejmě něco řešilo. Je správné, že to tady někdo napsal, a že se to o něm ví.
A to, že by takovejdle zmrd zasloužil minimálně přes držku je taky všem jasný.
Tak až se zase tady někoho budeš zastávat, tak si laskavě vyber někoho normálního a né evidentního podvodníka!
A pokud má to hovado nějakou chřipičku, že nemůže ani na poštu a ty seš si s ním tak jist, že to nebyl záměr, tak pošli poškozenému bůrčáka a vyřeš si to s nemocným Standou sám. Potom před tebou smeknu.
Spochybnit se dá všechno, zvlášť na netu, ale tohle je 100% podvod.
Odpovědět