IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
patriot píše:100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
To ano, mě se mění IP automaticky při každém otevření fóra ...
100RM píše:patriot píše:100RM píše: IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytu
patriot píše:100RM píše:patriot píše:[quote="100RM"] IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
Nj, ale zacatek - providera mas stejny, takze neni problem te vypatrat az do bytu
100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
IPcka osefovat samozrejme jde, ale zmenit si IP je v dnesnej dobe otazkou 2 minut pre 12 rocne decko.
globusman píše:100RM píše:Bavil som sa o providerovi, nie o nejakem profilu. Ale nechajme to tak.
Diky Globusmane za pripomenutie ze ja sa do profilu nedostanem, kdezto ty jo, skoro by som na to zapomel.
To nebylo pro tebe, ale pro Patriota na uklidnění. A ty zase rejpeš...
100RM píše:Zakon cislo 101 na ochranu osobnych udajov nedovoluje bez vedomia dotknuteho poskytovat jeho udaje verejne. Ale cez SZ no problem
GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .
Jo, to máš pravdu,spousta lidí si tu chce dělat kšeft z vymáháním ale detaily nikoho nezajíímají .Měli by sito vyřídit jen ti kterých seto týká.GeorgosAc píše:kdo je šefem tady toho vymahacskeho gengu v čele s panem maxiczechem ?,.. mohl bych vam dat dlooouhy seznam ojebavek na klubu s daleko vetsima castkama.....![]()
![]()
![]()
je to smutny ze standa2002 mlci a neresi to. ale kdyz vidim co jste ochotni udelat nekomu o kom vubec nic nevite , nevite jak to vlastne bylo , proc treba nekomunikuje standa2002 momentalne.. treba lezi v nemocnici , nevite vubec nic.... tím se jej nezastavam a ojeb ma byt potrestan .Jako moderator inzerce jsem jeste na clena STANDA2002 neslysel ani jednu stiznost.. a stiznosti dostavam desitky na kdekoho. . . .