Speedy píše:No každopádně ten výkon motoru v TP je udávaný na klice, řešíte pičoviny
Proč? Já a tukan tu říkáme, že je na klice... Pár expertů tu mluví o tom, že je na zadních kolech...
patras píše:tenhle topic ma bejt o upravach 328 a ne o hadani se jak se meri vykon a co je v technicaku !!! prestante plkat OT !
tukan píše:takže sání z tříltra je sání z 2,8což jsme zjistili s wincentem podle čísla dílu jinak dal jsem celonerez koncovku od firmy atu na tyhle kw super zvuk neduní vevnitř o něm nad 3 000 kvuli zvuku motoru nevim svíčky denso iridium power novej palivovej a vzduchovej filtr prijde mi (a nejen mě) že to jede líp ve vyšších otáčkách dnes jsem byl tady http://www.bmwpower.cz kvuli chipu co mě překvapilo je že pan Hajro dělá program na každý auto individuálně zítra nebo o víkendu si to jedu nechat nahrát chtěl jsem posunout max. výkon z 5300 na 6000 a omezovač cca na 7 000 až to bude tak se podělím o pocity
Hanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...
Hanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...
tukan píše:Hanz píše:staci JEN chipovat... mozna staci i jen nekam poslat penize, auto to pozna a pojede lepe samo... btw-7tis je unreal uz jen kvuli hydrostelum, pokud ti to nekdo tvrdi, proste lze nebo je hloupej...
tak se prijed podívat ty chytráku já ti těch 7k ukážukdyby jsi to zkoušel a napsal nejde to tak to beru ale ty meleš jen svoje chytrý keci a kde nic tu nic takový lidi fakt miluju co si to někde přečtou a hrajou frajery v teorii a praxi je dost rozdíl to by sis měl uvědomit a když to vidim na vlastní oči že mi to sekne omezovač na 7 000 tak to asi bude pravda