Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
No konečně něco rozumného. Připojuji se ke Snejkovi... Ale tvrdil jsem dříve, že srovnávat E60 s E65 nejde...
Přesně jak píše Snejk, ikdyž má své chyby, tak má podle mne plno výhod a člověk se cítí v něm jak v nebi. U E38 nevím, tu jsem přeskočil.
Jo, ty pogumované věci mě také serou Snejku. Víš co, jestli si někdo o mne myslí, že jsem panský šofér, tak ať si to myslí. Jeho problém. Spotřeba je luxusní.
Přesně jak píše Snejk, ikdyž má své chyby, tak má podle mne plno výhod a člověk se cítí v něm jak v nebi. U E38 nevím, tu jsem přeskočil.
Jo, ty pogumované věci mě také serou Snejku. Víš co, jestli si někdo o mne myslí, že jsem panský šofér, tak ať si to myslí. Jeho problém. Spotřeba je luxusní.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tomu, ze to hodne lidi takto bere, rozumim. Ale podle mne, jsou to nesrovnatelna auta. Osobne si myslim, ze voli 5er predevsim z financnich duvodu - obavaji se toho, ze ty mohlo byt pokladnickou.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak pokladnickou muze byt i ta petka, specialne dieselova. On ten rozdil v udrzbe nebude az tak o prvnim cisle za W jako spise o stesti jak pri koupi, tak v dalsim provozu. Podle mne duvodem muze byt i problematicka image starsich aut v tehle tride, ktere pritahuji pochybne existence. Z osm let stare petky muze vystoupit i normalni clovek, u stejne stare sedmicky uz je to vetsinou teplakova bundicka s retezem na krku. To vidim jako hlavni problem sedmicky proti petce.
Atila píše:Z osm let stare petky muze vystoupit i normalni clovek, u stejne stare sedmicky uz je to vetsinou teplakova bundicka s retezem na krku. To vidim jako hlavni problem sedmicky proti petce.
To že to tak možná hodně/většina lidí vnímá neznamená že to je validní argument. Většina lidí má IQ tykve a nezná rozdíl mezi korelací a kauzalitou.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
problem je u lidi co si mysli ze naklady na provoz a porizeni 7er jsou vyssi jak u 5er... a to je ta nejvetsi chyba.
vzdycky byla pro me 7er levnejsi jak na provoz tak i udrzbu, uz jen to ze nepocitam levnejsi dily... tak ta prace... je oproti 5er lahudka... v 5er cokoli rozdelat je na rozkopani te veci a nasrani se
uz tak jsou to auta s velkymi motory a proste nacpat stejnej motor do mensi kastle uz znaci par problemu
rekl bych ze sedmicka je akorat tak velka na svuj velky motor a tak by to melo byt 
vzdycky byla pro me 7er levnejsi jak na provoz tak i udrzbu, uz jen to ze nepocitam levnejsi dily... tak ta prace... je oproti 5er lahudka... v 5er cokoli rozdelat je na rozkopani te veci a nasrani se

Podle mne real. Staaci se kouknout na Youtube, jak cerni kluci v USA kurvi 7er...
Videl jsem jedno video, mel tam 26" kola a pan majitel, podobnej cvok jako Plies, měl velkej 30cm zlatej dolar houpajici se mu v rozkroku, zlaty zuby, stazený trenky, že mu byla vidět prdel a chodil jak naprcaná kačena... Prostě šílený.
Snejku, neprodávej, jsme jen v čechách... V tomhle případě na štestí...

Snejku, neprodávej, jsme jen v čechách... V tomhle případě na štestí...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Zatím je 5-er pořád o půl generace vepředu před 7-er. V sedmě se nějaký technologie a dnes už i unifikovanej interiér prověří a pak se to nasadí do pětky. Potřebuju obratný auto a sedím za volantem. Až se budu chtít rochnit vzadu na sedačce a nechat vozit panským kočím, budu volit eSko
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
S tim moc nesouhlasim, ze by 7er byla průkopník a pokusný králík, ale budiž. Obratný auto? No já jsem zatím se 7er neměl v Praze problém. Jestli ona ta obratnost auta nebude spíše na elementu mezi volantem a sedačkou... Promiň, nic ve zlém. Máš prostě jiné nároky.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
taky to nechapu. ted mam fekalni kratkou sedmicku a nedovedu si vubec predstavit ze by se vzadu nekdo "rochnil" ... zas tolik mista tam fakt neni na nejaky extra rochneni... rochnit se v sedme prave musis vepredu..
a) vepredu nekomromisni sedaky na rochneni
b)vepredu vsechno ovladas a muzes se rochnit v nastaveni vseho
c) vepredu mas vsechny ty luxusni veci (vzadu neni nic)
d) i ta hudba je orientovana na ridice
e) obratny je to az az nechapu kde si vzal ze ne...
docela by me zajimalo s cim je petka technologicky o pul generace napred... mozna se da rict o CCC ze je lepsi... ale tim to totalne hasne..
interier i technika je proste dost o pul generace nazpet
at uz vezmu klimatizaci, at uz vezmu razeni, budiky atd.. proste veci na ktery celou dobu cumis a ktery pouzivas...
kratka sedma je tak minimalni auto pro dva... a ty 4 lidi v tom to je tak nouzovka aby se tak nejak plus minus kazdej cejtil jako clovek... ale i tak. parkrat sem se nechal vzadu svyzt... a v 740il to bylo preci jen nekde jinde
tohle je tragie, tam si pripadam jak nasardinkovanej v nejaky petce
hlavne vybava.. kde nic tu nic... nuda
a) vepredu nekomromisni sedaky na rochneni
b)vepredu vsechno ovladas a muzes se rochnit v nastaveni vseho
c) vepredu mas vsechny ty luxusni veci (vzadu neni nic)
d) i ta hudba je orientovana na ridice
e) obratny je to az az nechapu kde si vzal ze ne...
docela by me zajimalo s cim je petka technologicky o pul generace napred... mozna se da rict o CCC ze je lepsi... ale tim to totalne hasne..
interier i technika je proste dost o pul generace nazpet

kratka sedma je tak minimalni auto pro dva... a ty 4 lidi v tom to je tak nouzovka aby se tak nejak plus minus kazdej cejtil jako clovek... ale i tak. parkrat sem se nechal vzadu svyzt... a v 740il to bylo preci jen nekde jinde