Budu muset taky projet myčkou!!!!!!!!!!! Nevím ale, jestli bude výsledek stejnej. Mohl bys dát TIP na tu ¨správnou ¨ myčku?:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
Byl jsem s mým mazlem už dvakrát v Chorvatsku, konkrétně na Makarské a vždy bez sebemenších problémů. Jezdí tam mnohem novější auta a asi nemají potřebu krást ty naše, i když kdo ví, abych to nezakřikl. Měl jsem nazuté F1 od GOODU a mizely na tom jejich asfaltu strašně rychle, jinak jsem neměl problémy s ničím. Měl jsem strach ze zahřívání vody v chladiči, ale BMW je v tomto směru jedinečné-NO PROBLEM. Na celé cestě asi 2000 km jsem se dostal na spotřebu cca 9l/100 km. Přeji š?astnou cestu a hlavně bez nehody. Kdyby jsi chtěl doporučit dobré ubytování, tak není problém. Mám známý v Brele na Makarské a ve Sv. Filipu u Zadaru.
Originál zaslal Hanz [B]Premyslim koho adoptovat Slunce je naladovy a zaneprazdneny,vtipku poskrovnu....ale je to blondie :boobs: a ma bawo. Lion vtipy znat nemusi :zippo:,ale muze se zabehnout do neci :prdel2: a bawo ma jen na pobaveni :klub: Tak nevim.... ale muzem si udelat anketu, kdo by si koho vzal do opatrovnictvi :lool2:
Jestli jsem nekoho nestacil nas..t nebo urazit,urcite priste.... enjoy
Tak já jsem jen vtípkem po skromnu??? : tak to jsi mě teda :sok: !!! Náladová asi někdy jsem, to přiznávám, ale kdo z nás není?! :angel3:
Jináč já s tím byla v Chorvatsku (s minulým majitelem v Itálii) letos tu Itálii jede se mnou, a nebojím se, naprostý klid :super:
Ahoj BAYERISCHE díky za dobré rady, jináč možná nebude na škodu když bych se tě pak někdy z jara zeptal na náký místa který by si mohl doporučit jako stvořené pro nákej ten denní výlet..Určitě ted znáš Chorvatsko jako svý boty ..No pokud by si mohl napsat náký dobrý ubytování, nebude to na škodu.. Neni nad to mít nějakej ten přehled..
Já jsem byl s M-kem v Itálii (+Dolomity) a v Německu.Najeto zhruba 3000 km, spotřeba kolem 12 l/100km (vejlet přes Alpy:(). A taky na pohodu, hlavně dálnice:gobeer:
Originál zaslal JFK [B]Spotřeba není všechno:D Třeba to plný auto by mě znervózňovalo...A vo tom to je:bigok:
To máš pravdu, že spotřeba není všechno ale plný auto proč, pokud jsou to známý a je to dobrá banda... tak proč ne! To víš, že raději jezdíme sami ve dvojku ale jednou za čas si tak zablbnout....
Hrobeso (hromadná bestiální soulož) nebo jak se blbne v plnym autě, já osobně se vyblbnu nejvíc když jedu sám, nebo s bandou psychopatickejch bawordriverů v koloně, :angel3:
:lool2: tak já o sobě tvrdím, že jsem pro každou špatnost, ale taky od camca? po camcá?!!! Hrobeso to zrovna teda ne i když za jízdy se dá dělat hodně :bj: :hug: a ne jen za jízdy že ano :2some: :69: :bigok: ale to jen se svým přítelem :mrk:
Neříkám, že jsme blbli v autě, tam jen kecali a řechtali ale blbli jsem jako puber?áci (a já se tak pořád cítím) když jsme někde zastavili.... ale to je jedno, to nebyla ta podstata věci tohoto tématu ne??? :cheche: :hopik5: