Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
abdul

#61 Příspěvek od abdul »

si napsal Rene : "Takže kromě zvuku je to in,teda podle mě. " sem to pochopil ze je to in jako M5 akorat krome toho zvuku... asi si to myslel tak ze 530D je in obecne bez jakekoli navaznosti na M5... to pak souhlasim...:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No jasně že sem to myslel obecně a taky vím kolík má M5 koní!Jak mi to tam už nevím kdo říkal...
abdul

#63 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
[B]No jasně že sem to myslel obecně a taky vím kolík má M5 koní!Jak mi to tam už nevím kdo říkal...

no to sem byl ja:mhihi: , akorat sem az pak zjistil ze nejsem prihlaseny... :hmhm:
vally
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od vally »

No já nevím, ale M-paket na ropáka a všem nakecávat, že má M5, to může udělat jen naprostej.... Ale na druhou stranu se mi báwa s M-paketem líbí a nevidím na tom nic špatného, když si někdo koupí třeba přední nárazník, nebo zrcátka. Samozřejmě si na auto nebudu lepit nálepku M5 a pak někomu hustim, že je to M5.
vally
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od vally »

A co se kol týče, přikláním se k názoru, že kola dělaji auto. Na to moje patří v serii 205/65 15, já tam mám 235/45 17 a vypadá to mnohem líp a i to líp sedí, neni to taková houpačka. Ale samozřejmě, když někdo hodně najezdí, tak si dá na auto kola s vysokým profilem. Je to věc vkusu a určení vozu.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B]Jenom idiot si kupuje Mko podle toho ze je drahy a ze nejak vypada. Reakce na ty lidi, kery maji radi "pekna emkova auta"
A koho zajima M paket, kdyz to diky plastu jede uplne stejne. Bomba M paket by byl chip, sani, podvozek, kola, svody, vejfal a KONEC. Prida ti to xx koni a tecka. Ale nejaky plasty, kola a end??? At se jdou vysrat ti nasi prodejci:):bigok:

naprostej souhlas... na plasty se vykakat :)
Martinéz

#67 Příspěvek od Martinéz »

ach jo. cela diskuze se zvrhla v presvedcovani JFK a darmona o smyslu Mpaketu.

to darmon: vzdycky jsem si myslel, ze jsi fanda bmw kazdym coulem, ze se v nem umis pohrabat atd. po dnesku si ale myslim, ze jsi jen k bmw zabloudil a jsi rozeny MERCEDESISTA. tvoje nazory se totiz dle mne ztotoznujou spis s podstatou (hlavne starsich) modelu, jako piano (w123), Cina (w126) nebo w124. spravnej fanda znacky BMW je totiz sportovne zalozenej clovek, jez se casto snazi jeste vic podtrhnout jeho sportovni charakter a ne takova konzerva (=konzervativni clovek) jako ty. v tomhle duchu je i Mpaket...moznost odlisit se sportovnejsim kabatem nez-li ti usedlejsi uzivatele.

to JFK..nechapu, proc se tak rozcilujes, ze si nekdo muze dat na auto Mpaket. vim v cem to je....a sice ze ty sis jezdil v origo M3 a nemuzes prenyst pres srdce, ze si ropaci jezdej v autech, doplnenejch o par log M 1x1,5cm. Je to az moc puntickarstvi. mam-li bejt taky puntickar, reknu ti, ze to M je logo vyrobce toho urcityho doplnku. je to proste znacka, ktera dil pro BMW vyvinula, narvhla ci vyrobila a je myslim jedno, jestli se nachazi na aute vybavenym od nich i motorem ci ne. hlavni je, ze sis onen dil koupil.

Mpaket (kterej se vlastne ve skutecnosti jmenuje sportovni, jde-li jen o spoilery tak aerodynamicky) se mi na petkach taky libil moc, ale v poslednich dvou letech uz ho mel skoro kazdej. takze okoukany. ale u E46 jich je min. je to mozna taky tim, ze je jen pramalo podobnej tomu u eMka...proto nechapu nektery z vas, ze byste si ho mohli splest a tvrdit takovy hovadiny o mateni. jsou to proste jen doplnky od Motorsportu, takze na logo eM maj pravo ci spis povinnost. a ze obsahuje i podvozek s progresivnejsim naladenim a snizenim je taky pravda, takze uz muze byt i rec o sportovnejsi jizde.

a nakonec jsi me jeste pobavil se srovnanim s AMG u Mercedesa. AMG je pro Mercedesa to SAMY co M pro BMW, akorat kratsi dobu. AMGcka jsou konkurenti eMek. nic vic, nic min. a ze AMG paket nabizi vic nez Mpaket? :):):) AMG paket nabizi pouze 4 kusy plastu a vetsinou 18" kola, jak u kteryho modelu. a cena dosahne klidne i 200.000kc. o nejakym snizeni muze bejt rec pouze u vybavovy urovni Avantgarde, neco kolem 2cm, ale to nema s AMG nic spolecnyho. o doplnkovy vybave MB toho posledni dobou vim diky tatovi vic nez u BMW.

jinak nikoho z vas jsem se nechtel jakkoliv dotknout, jen se snazim udrzet nervy a nenasilne se zapojit s agumenty

a rene, jsi muj clovek, mas origo emko a prece te nesere paket na nafte, proste mas stejny nazory jak ja..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ó dík,ale jestli si tě podaj jako mně tak potěž pánbůh!!! Já už na to neměl nervy,bla,bla,bla...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Baxon »

to Martinéz: pěkně si to vypotil :potlesk: :) .
Martinéz

#70 Příspěvek od Martinéz »

ja uz se do tech vet motal, ale hlavne je to venku...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jojo :ble:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
[B]A co treba proto, ze vetsi kolo => muzes dat sirsi pneu a lip to sedi,mas vetsi stycnou plochu s vozovkou....a uz ani nemluve o tom, ze mas vetsi kotouce a lepsi brzdy a nejake 15" shity tam nenarves....

sirsi pneu vzdycky neznamena ze to lip sedi:)))
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#73 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jeste chvilku a dam si na karu na kazdym srazu jednu samolepku, pro zacatek zacnu s WRC, nasledne TURBO, NIKE, NO FEAR, ABS, 4x4, DARMON, JFK, 601S,....... :-))))) :bang: :bezzub: :bigok: :bigdevil: :bike:
“Ability is what you're capable of doing.”
darmon
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal JFK
[B]ty nemas rad tuning, vid?:) to nevadi... pohodli ma taky neco do sebe, me uz ten tuning taky sere:):bigok: :gobeer:

Divil by ses ale mam, akorat si pod pojmem tuning predstavuju nejspis neco jinyho nez vetsina cesky populace :D

Originál zaslal Lukáš
[B]blbej neni, ale žadnej zazrak - 4raenný
slušný i designově-3 ramenný
3 ramenný se znáčkem M je standartně v kůži a má tlustšívěnec volantu a opravduje příjemnější do ruky-pokud chceš jezdit "sportovnějš"

ja nevim, mne prijde ctyrrameny vyhodnejsi nez tri kvuli tem diram tam...

Originál zaslal Martinéz
[B]ach jo. cela diskuze se zvrhla v presvedcovani JFK a darmona o smyslu Mpaketu.

to darmon: vzdycky jsem si myslel, ze jsi fanda bmw kazdym coulem, ze se v nem umis pohrabat atd. po dnesku si ale myslim, ze jsi jen k bmw zabloudil a jsi rozeny MERCEDESISTA. tvoje nazory se totiz dle mne ztotoznujou spis s podstatou (hlavne starsich) modelu, jako piano (w123), Cina (w126) nebo w124. spravnej fanda znacky BMW je totiz sportovne zalozenej clovek, jez se casto snazi jeste vic podtrhnout jeho sportovni charakter a ne takova konzerva (=konzervativni clovek) jako ty. v tomhle duchu je i Mpaket...moznost odlisit se sportovnejsim kabatem nez-li ti usedlejsi uzivatele.

pro tvy info sem mel eckovy kupe :) ja s tebou vicemene souhlasim,akurat ty zapominas ze i BMW ma svuj segment trhu coz je sedmickova trida a tam se na naky pridavani spojleru moc nehraje :) tam se cejtim doma ja. Ze bawora rozeberu a slozim neni nic o nejakym ukrutnym fandovstvi ale o tom ze to jednak umim, druhak mne to bavi a dotretice BMW je natolik logicky postaveny auto ze se na nem dela naramne dobre. Ten kdo to navrhoval po tyhle strance sakra myslel hlavou, lip je na tom jen par cizich znacek, zadna evropska. vis co mel sem tu cest s Mkama E30,E36,E34 a E39, shodou okolnosti i ti emkari kterejm to patrilo az na jednoho pochopili ze to stejne je jen rychla limuzina nebo rychle male auto a koupili si opravdicky sportovni auto ale to neva. Mka mam rad a a Mka se mi libi, nemam nic i proti tuningu a velkejm kolum akorat tam kde to ma opodstatneni, tuning kterej mne se libi neni na tuctovou trojku nacpat plasty a lisit se, chapu jsou lidi kterym se to libi a je jich hodne, dokazou zaplnit brno :) jejich vec, mne se libi kdyz si nekdo da vetsi kola protoze mensi tam nenarve kvuli tomu ze si dal vetsi brzdy, ze si nevylesti sani a neda tam filtr od KN ale narve tam turbo a predela prevodovku. Tech lidi tady je ovsem jak safranu, spis mi to pripomina pozu s adidasem od vietnamce. :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Martinéz
[B]ach jo. cela diskuze se zvrhla v presvedcovani JFK a darmona o smyslu Mpaketu.

to JFK..nechapu, proc se tak rozcilujes, ze si nekdo muze dat na auto Mpaket. vim v cem to je....a sice ze ty sis jezdil v origo M3 a nemuzes prenyst pres srdce, ze si ropaci jezdej v autech, doplnenejch o par log M 1x1,5cm. Je to az moc puntickarstvi. mam-li bejt taky puntickar, reknu ti, ze to M je logo vyrobce toho urcityho doplnku. je to proste znacka, ktera dil pro BMW vyvinula, narvhla ci vyrobila a je myslim jedno, jestli se nachazi na aute vybavenym od nich i motorem ci ne. hlavni je, ze sis onen dil koupil.

Mpaket (kterej se vlastne ve skutecnosti jmenuje sportovni, jde-li jen o spoilery tak aerodynamicky) se mi na petkach taky libil moc, ale v poslednich dvou letech uz ho mel skoro kazdej. takze okoukany. ale u E46 jich je min. je to mozna taky tim, ze je jen pramalo podobnej tomu u eMka...proto nechapu nektery z vas, ze byste si ho mohli splest a tvrdit takovy hovadiny o mateni. jsou to proste jen doplnky od Motorsportu, takze na logo eM maj pravo ci spis povinnost. a ze obsahuje i podvozek s progresivnejsim naladenim a snizenim je taky pravda, takze uz muze byt i rec o sportovnejsi jizde.

a nakonec jsi me jeste pobavil se srovnanim s AMG u Mercedesa. AMG je pro Mercedesa to SAMY co M pro BMW, akorat kratsi dobu. AMGcka jsou konkurenti eMek. nic vic, nic min. a ze AMG paket nabizi vic nez Mpaket? :):):) AMG paket nabizi pouze 4 kusy plastu a vetsinou 18" kola, jak u kteryho modelu. a cena dosahne klidne i 200.000kc. o nejakym snizeni muze bejt rec pouze u vybavovy urovni Avantgarde, neco kolem 2cm, ale to nema s AMG nic spolecnyho. o doplnkovy vybave MB toho posledni dobou vim diky tatovi vic nez u BMW.

jinak nikoho z vas jsem se nechtel jakkoliv dotknout, jen se snazim udrzet nervy a nenasilne se zapojit s agumenty

a rene, jsi muj clovek, mas origo emko a prece te nesere paket na nafte, proste mas stejny nazory jak ja..

Ja se tady nerozciluju... To je jenom muj nazor...
A nechapu, proc mi nejakej cucacek o deset let mladsi vnucuje svoji myslenku PROC se rozciluju a ze za to muze muj vozovej park. Jinak jeste pred Mkem a chvilku po nem jsem mel 320 a ta mela take M spojlery, kola ap. To jsi fuck rozstipl, gratulace, az budu mit nejake osobni problemy, tak se ti pobezim vybrecet na rameno a ty pro me urcite budes mit nejake reseni :yep: :yep: :yep: :yep: A tak poutavou :prdel2: :prdel2: :prdel2: o filozofii M znacku nenapise jen tak nekdo, nechces psat do casopisu Autosport & tuning??? Tam take kazdemu vysvetlujou, ze na fotce vidime zrcatko, velike kolo, siroky spojler apod. Takze vysvetleni, co je to -M "neco"- by tam uplatneni naslo...:D :D :D

K logu M: takovouhle sracku napise golfista ap, ne clovek, ktery miluje BMW. BMW ma povest takovou, jakou ma, prave diky teto firme, kera se jmenovala "M GmBh". Tato firma existovala uz pred 35 lety a za celou tu dobu vymyslela podle tebe jenom plasty na seriovky.... Tohle mluvi za vsechno: "mam-li bejt taky puntickar, reknu ti, ze to M je logo vyrobce toho urcityho doplnku. je to proste znacka, ktera dil pro BMW vyvinula, narvhla ci vyrobila a je myslim jedno, jestli se nachazi na aute vybavenym od nich i motorem ci ne. hlavni je, ze sis onen dil koupil." :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

Tak a tady jsme se dozvedeli opet novinku: "AMG je pro Mercedesa to SAMY co M pro BMW, akorat kratsi dobu. AMGcka jsou konkurenti eMek. nic vic, nic min."

PS: zkus tyhle poucky a rady o BMW plastech na jinem foru, tak ti to mozna nekdo bude hltat... Tvoje jiste mnohaleta zivotni zkusenost a praxe bude mit urcite uspech, akorad si zjisti, zda je nejstarsi posluchac max 12 let stary, jinak uspech nezarucen... Jo, v osmnacti letech jsem toho taky vedel asi petkrat vic nez dnes. A hlavne to vsichni museli vedet, jak jsem chytrej, a uplnym blbcum jsem vysvetloval uplne vsechno. Ze pivo se pije i na ex, ze tuning koupis na kazde poste, teda na kazde benzince a ze na skoda 120 je nejlepsi ta samolepka od bmw apod. Jo jo, teleci leta. Naucis me letat???
JFK Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]Divil by ses ale mam, akorat si pod pojmem tuning predstavuju nejspis neco jinyho nez vetsina cesky populace :D

ja nevim, mne prijde ctyrrameny vyhodnejsi nez tri kvuli tem diram tam...

pro tvy info sem mel eckovy kupe :) ja s tebou vicemene souhlasim,akurat ty zapominas ze i BMW ma svuj segment trhu coz je sedmickova trida a tam se na naky pridavani spojleru moc nehraje :) tam se cejtim doma ja. Ze bawora rozeberu a slozim neni nic o nejakym ukrutnym fandovstvi ale o tom ze to jednak umim, druhak mne to bavi a dotretice BMW je natolik logicky postaveny auto ze se na nem dela naramne dobre. Ten kdo to navrhoval po tyhle strance sakra myslel hlavou, lip je na tom jen par cizich znacek, zadna evropska. vis co mel sem tu cest s Mkama E30,E36,E34 a E39, shodou okolnosti i ti emkari kterejm to patrilo az na jednoho pochopili ze to stejne je jen rychla limuzina nebo rychle male auto a koupili si opravdicky sportovni auto ale to neva. Mka mam rad a a Mka se mi libi, nemam nic i proti tuningu a velkejm kolum akorat tam kde to ma opodstatneni, tuning kterej mne se libi neni na tuctovou trojku nacpat plasty a lisit se, chapu jsou lidi kterym se to libi a je jich hodne, dokazou zaplnit brno :) jejich vec, mne se libi kdyz si nekdo da vetsi kola protoze mensi tam nenarve kvuli tomu ze si dal vetsi brzdy, ze si nevylesti sani a neda tam filtr od KN ale narve tam turbo a predela prevodovku. Tech lidi tady je ovsem jak safranu, spis mi to pripomina pozu s adidasem od vietnamce. :D

:gobeer: :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]jeste chvilku a dam si na karu na kazdym srazu jednu samolepku, pro zacatek zacnu s WRC, nasledne TURBO, NIKE, NO FEAR, ABS, 4x4, DARMON, JFK, 601S,....... :-))))) :bang: :bezzub: :bigok: :bigdevil: :bike:

a kdyz nejakou nesezenes, tak je tady dost pacientu, kteri ziji "tuningem" a urcite ti nejakou sezenou:D :D :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B].................. Jo, v osmnacti letech jsem toho taky vedel asi petkrat vic nez dnes. A hlavne to vsichni museli vedet, jak jsem chytrej, a uplnym blbcum jsem vysvetloval uplne vsechno. Ze pivo se pije i na ex, ze tuning koupis na kazde poste, teda na kazde benzince a ze na skoda 120 je nejlepsi ta samolepka od bmw apod. Jo jo, teleci leta. Naucis me letat???

:lool2: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B]a kdyz nejakou nesezenes, tak je tady dost pacientu, kteri ziji "tuningem" a urcite ti nejakou sezenou:D :D :D

ja mam doma nejaky skautsky nalepky, ja ti nejakou vemu chces?

teda jako Hanzovi :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal skautik
[B]ja mam doma nejaky skautsky nalepky, ja ti nejakou vemu chces?

teda jako Hanzovi :D

sem s nima, nekdy se budou urcite hodit:)
Odpovědět