Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze o chlastu a možné pařbě ;) (bylo nezavisly topeni &g

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od RuDoSh »

jeste ze piju vsecko :D
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal darmon
[B]hej abdule, brej vecir :))))
jo a shreku, ja ti picham na to co kde a za kolik kupujes, ja nehraju hru dokazu se vozrat za min penez :) na to proste mrdam :) ja vim kam mam jit aby mi zejtra bylo "v pohode" a smysl neni ten ze ja jsem pan kavka co vyhodi trikrat tolik co jini :) asi tak, takze ty si muzes dat za par desetikorun delvitacky Vin de Pays d'Oc 2002 , hezka lahev s hezkou vinetou a v zadu je drobnym fontem psano: Vyrobce: Maison Schroder & Schyler. Francie. Vyhradni dovozce: Delvita a.s. Za panenskou zahradou 1018, Rudna u Prahy :))) moc dobre vim co mi tu predhazujes, delvita umi ty chcanky prodat :)

Ale zase jsi hovno pochopil. Zejména koukám, že startuješ na první nakopnutí (od Reneho), já jsem přeci JEN psal, že kupuju dobrý André 2001 u Delvity a že je fakt dobrý. A je fuk, že je náhodou za 70. Takže ti seru na to, že mi na to pícháš. ;)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Já to nemyslel rýpavě,teda jen trochu ze srandy.Jinak koukám,že Ti co maj tu pravomoc,by to tu měli pomalu přejmenovat na nezávislé chlastáni ! :drink2:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Shrek
[B]Ale zase jsi hovno pochopil. Zejména koukám, že startuješ na první nakopnutí (od Reneho), já jsem přeci JEN psal, že kupuju dobrý André 2001 u Delvity a že je fakt dobrý. A je fuk, že je náhodou za 70. Takže ti seru na to, že mi na to pícháš. ;)

krasa, neni nic lepsiho nez se vratit nachcanej domu a poprudit na internetu :) jakobystemne neznali :D
No ale jestli si myslis ze kupujes dobry andree za sedm petek, tak si to mysli :)
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal RuDoSh
[B] si radeji koupim vino bulharske ktere stoji v carrefouru cca 65 kc a je kvalitouz uplne jinde nez vina za 120 kc ;) aspon me to tak prijde........

bulharska? to znam, to se knam vozi po kamionech za 8Kč/l, pak se to prodava mistnim jako vinarum za 23 a ti to po mensich upravach (michani s cistym vinem aby to bylo pitelne) prodaji za nejakych 26Kč/l, a k tobe kdyz prijede kupec a nabidnes mu kvalitu za 32Kč tak hledi s otevritu tlamu ze je to moc drahy - zamozrejmne myslim sudove cervene - sak az budete met cestu kolem tak se stavte a poznate
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od RuDoSh »

jo myslel jsem rumunske :) navic jsem v carrefouru koupil uplne stejnou flasku jako mi nekdo z rumunska dovezl, akorat na ni bylo o nalepku vic.....a urcite to nebyl bolehlav jako ty ceske 70ti korunovky.....
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od uncompromised »

to darmon: prave sem ti poslal ten cenik na mejl co mas tady uvedeny. jak tak vidim tak ti za chvilku poslu informativni cenik lahvoveho, tak se mrkni a dej vedet co si o tom myslis
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal RuDoSh
[B]jo myslel jsem rumunske :) navic jsem v carrefouru koupil uplne stejnou flasku jako mi nekdo z rumunska dovezl, akorat na ni bylo o nalepku vic.....a urcite to nebyl bolehlav jako ty ceske 70ti korunovky.....

jo jasne, ne kazde jihovychodni vino je spatne, navic tam maji lepsi podminky pro pestovani nez my, ja sem to myslel u sudoveho, kde nejakych 20% vody nikdo nepozna, u lahvoveho (pokud lahvuje primo vyrobce) se to moc casto nestava
darmon
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od darmon »

co si o tom myslim ? myslim si nasledujici :)
Je nacase probrat pouziti slova KURVA jako zduraznujiciho slova
Kde je KURVA nejaka zminka o provizi ? :D
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal darmon
[B]co si o tom myslim ? myslim si nasledujici :)
Je nacase probrat pouziti slova KURVA jako zduraznujiciho slova
Kde je KURVA nejaka zminka o provizi ? :D

KURVA dam ti provizi za predani = 1 FLASKA
esi bude kupovat = vice flasek
staci?

mas tam i ten cenik tech lahvovych ale to mu nedavej, mj nejdrazsi flaska je tam za 120Kc, ty nejlevnejsi za 43Kc nejsou zadny sracky, piju to ja a pijou to i ostatni a dokonce to i chvalej, takze klidne se muze kdekoliv v obchode stat ze: 200Kc = sracka a 70Kc = dobry
piti OK?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jedna flaska = provize? :D
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od darmon »

5% z kseftu a vzorky zdarma predem.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od stealth »

Vzorky samozřejmě v malých lahvičkách a neomezeném množství ... :drink2:
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal darmon
[B]5% z kseftu a vzorky zdarma predem.

vzorky zdarma jsou samozrejmosti, 5% neni malo, :mad: to uz pocitas ze bude brat?
stacily by ty procenta ve vine, nebo chces chechtaky?:D

co rikas na ten cenik tech flasek jako expert:D
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od uncompromised »

to darmon: jeste k te provizi, jestli bude brat pravidelne (tj. vic jak jednou), tak ti tech 5% z prvni objednavky s radosti dam:D
co ty na to? Beres nebo uz nemas za co kupovat ty "predrazeny" francouzsky vina:D :D
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Jedna flaska = provize? :D

snad mu nedam vino za 5k a on nikdo brat nebude ne? zas tolik mu neverim ze to zaridi:D
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od uncompromised »

Originál zaslal stealth
[B]Vzorky samozřejmě v malých lahvičkách a neomezeném množství ... :drink2:

jestli ten manik bude mit realny zajem na odebirani realneho mnozstvi vina, tak si muze prijet vina prechutnat osobne, nocleh zdarma samozrejmosti:D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od darmon »

myslim ze si trosku hrajes na kasparka :D
... a na vanoce si treba koupite kresilko :)
uncompromised
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od uncompromised »

kresilko asi tezko, uz mame dve, jestli si myslis ze chcu videlat hodne penez, tak ti reknu ze jo, protoze bych byl rad clenem, ne jako fanda, ale jako majitel auta.
ale vidim to tak, dam ti z kseftu i 10% s tim ze se zvedne cena o tu tvou provizi, ted zalezi jestli to ten majitel vezme, aby sme vubec meli kazdy neco. kdyztak si v tom ceniku ty ceny vina uprav jak chces. nebo se na to klidne vykasli a ja si budu muset hledat kseft jinde.
to je moje posledni slovo k tom kseftu (dalsi pripominky mi posilej na privat) :)
A zde pro sirokou verejnost: napiste mi sem jake nejlepsi vino (nebo jake posledni) ste kdy chutnali (vino se nepije, vino se kostuje) ale cenu uvadejte jen jako dopnujici udaj.
ja sem zrovna dokostoval :) rakousky Tramin pozdni sber 2001 (viz foto),
vino je to docela pekne plne s peknou kyselinou, mozna trosku zadusene a s prebytkem siry, cena (loni) 3€ nebo tak nejak.
Nebo byli-li jste nekde na akci na Jizni Morave (treba jako tady pise Kriznik) tak mi sem napiste kde, kdy a jak se vam tam libilo, pripiste co jse tam vsechno dostali a nezapomente pripsat cenu. dekuji za vycerpavajici prispevky
Přílohy
dscn3714.jpg
dscn3714.jpg (34.29 KiB) Zobrazeno 784 x
dscn3714.jpg
dscn3714.jpg (34.29 KiB) Zobrazeno 784 x
darmon
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od darmon »

nejlepsi vino co jsem v posledni dobe mel a bylo tak dobry ze jsem si druhej den zajel pro karton je kalifornie, Cabernet Sauvignon Heritage-C.
Odpovědět