Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 bc + check dodelani + mp3

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
leondm

#61 Příspěvek od leondm »

Kuaja píše:je pravda, že nemám CD changer a ještě jsem v e39 neslyšel hrát ani CD v origo rádiu, ale jestli přirovnáváte hraní přes tu kazetu se zvukem těhle CD, tak to auto asi hraje hodně mizerně.
Kazet-adaptér poslouchám taky - v současný chvíli lepší řešení nemám, ale netvrdil bych, že to je CD kvalita ani náhodou.

Proste je to lepsi na basech a na vejskach,da se tu upravit vestavenym equlizerem v telefonu.
CD je samozrejmne cistejsi,ale ten zvuk u CD je takovy plochy i kdyz dam bass a treble na maximum.Z toho mobilu to vic "cinka a duni" a samozrejme trochu sumi.
Kuaja

#62 Příspěvek od Kuaja »

leondm píše:CD je samozrejmne cistejsi,ale ten zvuk u CD je takovy plochy i kdyz dam bass a treble na maximum.Z toho mobilu to vic "cinka a duni" a samozrejme trochu sumi.

No, tak neprekvapuje mě, že business rádio od BMW splňuje spíš nároky třídy hi-fi, než přebasovanej rachot z nekvalitního zdroje a konečně jsi napsal, že to nehraje tak fantasticky, ale že to "samozřejmě trochu šumí".
Dá se to poslouchat, ale ke kvalitní hudbě to má daleko a věřím, že ten systém sám o sobě není takovej kšunt (i když samozřejmě dobře osazený neoriginál repráky v e30 hrály mnohem líp) - proto bych chtěl vyřešit kvalitní "nezašuměnej" vstup a to bys snad ten xcarlink mohl splňovat.
dream2

#63 Příspěvek od dream2 »

Staci rozdelat tu kazetu a vysypat ty plastove kolecka a je ticho zadny hluk z radia. obcas sa prepne na tape 2 a tam je signal z mp3 horsi,treba otvorit listu a stlacit obidve tlacidla na pretacanie kazety spolocne aby tam skocilo tape 1. Ziadny rapt kazety.
Majky16

#64 Příspěvek od Majky16 »

na co je u te kazety ten kablik
Smasher

#65 Příspěvek od Smasher »

marazt píše:ano, u XCarLinku listuješ po adresářích pojmenovaných CD01 - CD09 (prý jich to zvládá až devět) které máš vytvořené na flashce. V těchto adresářích pak listuješ mezi jednotlivými MP3. Bohužel ty ID3tagy to nepodporuje (u řady BMW business bez navigace to však není možné ani s "intravention"), takže jak už tu bylo řečeno - vidíš číslo disku a číslo skladby.

Je to tedy tak, že můžu mít na flashce jen 9 adresářů a pokud jich tam mám více tak nejsou vidět?
Jak by se to chovalo kdybych na flashce nevytvořil žádný adresář, ale všechny mp3 měl přímo v rootu... třeba takových 150 souborů?
koubik

#66 Příspěvek od koubik »

Smasher píše:
marazt píše:ano, u XCarLinku listuješ po adresářích pojmenovaných CD01 - CD09 (prý jich to zvládá až devět) které máš vytvořené na flashce. V těchto adresářích pak listuješ mezi jednotlivými MP3. Bohužel ty ID3tagy to nepodporuje (u řady BMW business bez navigace to však není možné ani s "intravention"), takže jak už tu bylo řečeno - vidíš číslo disku a číslo skladby.

Je to tedy tak, že můžu mít na flashce jen 9 adresářů a pokud jich tam mám více tak nejsou vidět?
Jak by se to chovalo kdybych na flashce nevytvořil žádný adresář, ale všechny mp3 měl přímo v rootu... třeba takových 150 souborů?

mam radio busines cd a xcarlink mam odskouseno ze to na tomto radiu vidi jen 6 slozek/cd a testoval jsem i kolik muze byt v jedne slozce skladeb a na 100% mi jich slo 300skladeb/1cd(adresar)
tojak se to bude chvat se 150skladbami v rootu jsem nemel potrebu zkouset
6*300 skladeb je uz snad dost
kdyz budu brat prumernou velikost jedny mp3 3MB tak mi vychazi 6*300*3=5400MB coz je priblizne 5,5GB a to uz snad staci
pokud ma nekdo zajem o ukazku jsem na kazdym brnenskym regionalu
Smasher

#67 Příspěvek od Smasher »

Diky za odpověď... tohle jsem potřeboval vědět :P
pocet skladeb přímo v rootu to bylo jen takový zamyšlení:)
Odpovědět