Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Partneři & proč to kurva o víkendu nejelo ?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od RuDoSh »

Speedy píše:
pryfish píše:
Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi

A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna... :roll:

protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovany :D to mi trosku nejde do hlavy

Proč by mu to nemohlo vadit? Máme tu komunismus? Sand může říct svůj názor.... Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena(teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?[/quote]

tady byl nekdo vyhozen??? Jako clen kontrolni komise bych o tom mel snad neco vedet ne? Pokud vim odesla sama... btw. to s tim komunismem nechapu... chapu ze mu ty reklamy vydi (uz jen z principu), ale kdyz je ma vyfiltrovane tak mu to muze byt jedno ne? Jsem komunista? :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od darmon »

ja komunista jsem
George_D
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od George_D »

Nemam rád třešně :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Fenri »

Taky ne,mám z nich akorát sračku...
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od pryfish »

Speedy píše:
pryfish píše:
Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi

A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna... :roll:

protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovany :D to mi trosku nejde do hlavy

Proč by mu to nemohlo vadit? Máme tu komunismus? Sand může říct svůj názor.... Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena(teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?[/quote]

to mi jako vyhrožuješ že mě vyhodíte nebo co :DDDDD
darmon
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od darmon »

koneckoncu proc ji nevyhodit...
3nge
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od 3nge »

konec koncu proc tu nemit komunismus ...
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od pryfish »

darmon píše:koneckoncu proc ji nevyhodit...

jo koneckoncu proc me nevyhodit za vec kterou sem delala pro klub vid :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od darmon »

no ano, stejne tu nikdo vo zadny tuzingare nestoji !
darmon
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od darmon »

betewe k cemu je dobry partnerstvi s nakym vyteplenym TOPLISTEM ?
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od pryfish »

darmon píše:betewe k cemu je dobry partnerstvi s nakym vyteplenym TOPLISTEM ?

bétéwé ten toplist je tady odjakživa :D za ten ja nemužu :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od darmon »

pryfish píše:
darmon píše:betewe k cemu je dobry partnerstvi s nakym vyteplenym TOPLISTEM ?

bétéwé ten toplist je tady odjakživa :D za ten ja nemužu :D
vsak ti to k dobru zatim nedavam :) nicmene nejsem proti aby se vina za toplist shodila i na tebe :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Speedy píše:Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena (teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?

Nikdo nebyl vyhozen ....
3nge
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od 3nge »

pryfish píše:
darmon píše:koneckoncu proc ji nevyhodit...

jo koneckoncu proc me nevyhodit za vec kterou sem delala pro klub vid :D

co si mas co dovolovat delat pro klub :D pryc s takovejma zivlama , narusujou moralku ostatnich :D
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Sobeslav »

A že vas to ještě baví :lol: :lol:
někdo něco udělal a byl po zasluze potrestán a hotovo.

PS: jo a jdetě do prdele s komančema :twisted: :twisted: :D
Přílohy
komanči.jpg
komanči.jpg (129.68 KiB) Zobrazeno 1290 x
Anonymous

#76 Příspěvek od Anonymous »

Soběslav píše:A že vas to ještě baví :lol: :lol:

já sem ještě potrestána nebyla ne ? :) to mě asi teprv čeká ;)))
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od pryfish »

Anonymous píše:
Soběslav píše:A že vas to ještě baví :lol: :lol:

já sem ještě potrestána nebyla ne ? :) to mě asi teprv čeká ;)))

to sem byla ja sobeslave ... zapomela sem se prihlasit :oops:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
RuDoSh píše:
patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....

obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..

na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....

jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade

ja jsem taky pro, par lidi vi jakej mam nazor na tohle sdruzeni, stejne je to "o nicem", sdruzeni se zakladalo hlavne z duvodu ziskovosti ke ktere nas "donutil" Skautik svoji fakturou za web :lol: Takze za vse stejne muze Skautik... :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Nic proti banneru - ale vzhledem k tomu ze je tady tolik PC profiku , proc aspon nevypada o 100% lépe zpracovany... ( muj nazor - je to otres)

A s dodrzovanim pravidel za sebe souhlasím. A měl by je dodržovat každý. a ,,nadřízení,, jakbysmet.

Pokud spoku konzultujete výdaje BMWklubu, tak samozřejmě zisky by měly být konzultovány také.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od skautik Čestný člen »

JFK píše:
LOPOLO píše:
RuDoSh píše:[quote="patras"]mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....

obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..

na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....

jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade

ja jsem taky pro, par lidi vi jakej mam nazor na tohle sdruzeni, stejne je to "o nicem", sdruzeni se zakladalo hlavne z duvodu ziskovosti ke ktere nas "donutil" Skautik svoji fakturou za web :lol: Takze za vse stejne muze Skautik... :wink:[/quote]

hehe :) ale mas tak trochu pravdu
Odpovědět