Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna...
protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovany to mi trosku nejde do hlavy
Proč by mu to nemohlo vadit? Máme tu komunismus? Sand může říct svůj názor.... Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena(teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?[/quote]
tady byl nekdo vyhozen??? Jako clen kontrolni komise bych o tom mel snad neco vedet ne? Pokud vim odesla sama... btw. to s tim komunismem nechapu... chapu ze mu ty reklamy vydi (uz jen z principu), ale kdyz je ma vyfiltrovane tak mu to muze byt jedno ne? Jsem komunista?
Lukas H. píše:[quote="pryfish"]jeste jedna vec LUKASI H. opet ses zase ten co umi jenom buzerovat... trosku se probud nez zacnes nekoho osocovat z chyb. Taky znam heslo: kdo nic nedela nic nezkazi
A neodporujes si ted trosku ty? Nejdriv se zeptas komu to vadi a kdyz se ozvu tak me narknes z nic nedelani, fakt jses divna...
protoze nechapu jak ti to muze vadit kdyz to mas vyfiltrovany to mi trosku nejde do hlavy
Proč by mu to nemohlo vadit? Máme tu komunismus? Sand může říct svůj názor.... Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena(teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?[/quote]
Speedy píše:Nejsem sice ten, kdo by mohl dávat rady, ale jedna na přílišnout aktivitu bez vědomí ostatních odtud již byla vyhozena (teda nejenom díky tomu), tak proč si to tu chceš taky kazit?
patras píše:mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..
na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....
jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade
ja jsem taky pro, par lidi vi jakej mam nazor na tohle sdruzeni, stejne je to "o nicem", sdruzeni se zakladalo hlavne z duvodu ziskovosti ke ktere nas "donutil" Skautik svoji fakturou za web Takze za vse stejne muze Skautik...
RuDoSh píše:[quote="patras"]mam dotaz, proc jsi to projednavala se skautem, kdyz do toho s prominutim nema moc co kecat (tim nezlehcuju jeho roli v klubu) .. stranky jsou klubu .. klub ma radu a predsedu .....
obcas mi pripadne ze si tohle jeste spousta lidi neuvedomuje ... bude valna hromada, tam do toho maji co teprve mluvit a vznaset navrhy radovi clenove .. ale cokoli ma co spojene s prezentaci klubu a penezma atd ma rozhodovat pouze rada .. to mi nikdo nevymluvi ..
na jednu stranu je rada a predseda, ale na druhou nikdo nema cas a nic se nedeje.... je sice pekne, ze je nekdo v rade protoze se podilel na zalozeni nejakeho fora pred X lety, ale ted je to k hovnu....
jsem pro .. neni problem radu vcetne predsedy zmenit ... muzem to udelat na valny hromade
ja jsem taky pro, par lidi vi jakej mam nazor na tohle sdruzeni, stejne je to "o nicem", sdruzeni se zakladalo hlavne z duvodu ziskovosti ke ktere nas "donutil" Skautik svoji fakturou za web Takze za vse stejne muze Skautik... [/quote]