Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....
Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání...
Já ani nevim kdo mi začal říkat deejna? Když mi řeknete jak zabránit aby pes poškrábal kožený sedačky tak klíďo přijedu,ale hadr dávat na to je zbytečný on to zdupe dolů.... Ale pochybyju že lupik přistoupí na to aby v jeho autě jelo obrovský chlupatý monstrum Už takhle tam stačim já
Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....
Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání...
Já ani nevim kdo mi začal říkat deejna? Když mi řeknete jak zabránit aby pes poškrábal kožený sedačky tak klíďo přijedu,ale hadr dávat na to je zbytečný on to zdupe dolů.... Ale pochybyju že lupik přistoupí na to aby v jeho autě jelo obrovský chlupatý monstrum Už takhle tam stačim já
Mno to je strašně jednoduchý...copak váš hafan nemá botičky do auta...
když přijedeš, tak ti to ukážu mám koupenou plachtu přímo pro psy do auta, takže se to krásně přichytí v autě a nesjede to, mám celkem velkýho psa a vozim ho denně do hvězdy na procházku, takže představa, že by mi měl poškrábat ty ///Mka tak to bych radši chodil s nim pěšky
Jeena píše:[quote="Dee1032"]Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....
když přijedeš, tak ti to ukážu mám koupenou plachtu přímo pro psy do auta, takže se to krásně přichytí v autě a nesjede to, mám celkem velkýho psa a vozim ho denně do hvězdy na procházku, takže představa, že by mi měl poškrábat ty ///Mka tak to bych radši chodil s nim pěšky [/quote]
No jo ale já ho mám mít na celej den....... A nebo....se to nějak vyřeší....Clio je totiž konečně u klempíře a není čím ject
Já tentokrát vyšlu akorát FXe ... vzhledem k tomu, ze budu na srazu v Detenicich a v nedeli se jede na drifty do Sosnovy, tak leda, pokud jeste budete potom v hospudce, protoze driv jak v 5 se do Praglu nedostanu
Já hlásím svojí 100%neúčast...v neděli jsem také v Sosně(Magoři se vracej z Maďarska)takže se tam musím stavit...maximálně že bych pak přijel odpoledne...ale nevím jak to dopadne v Sosne...
To Peeta:Jedeš do Sosny vrťet zadečkem jooo... ...samozřejmě že tím čtyřkolovím....myslím